PNA 2011 - 2013

Creat de dragos2006, Ianuarie 25, 2011, 10:18:03 PM

« precedentul - următorul »

D006

au dreptate , sunt la limita legii . Ai dreptul sa inlocuiesti lazile DISTRUSE IN PASTORAL dar nu mai mult de 50% din efectiv.

albinasebes

daca am facut un singur pastoral, adica doar o locatie, pot sa beneficiez de ac. avantaj?
"Aşa să lumineze lumina voastră înaintea oamenilor, aşa încât să vadă faptele voastre cele bune şi să slăvească pe Tatăl vostru Cel din ceruri"(Matei 5, 16)

Kov iulian

Citat din: dragos2006 din Ianuarie 24, 2012, 09:42:30 PM
daca nu faci dovada ca anul trecut ai facut pastoral , NICI UNA !
Eu am facut pastoral anul trecut, ce dovada pot prezenta ca am facut asta?
E de ajuns instiintarea pe care am facut-o la primaria pe raza careia m-am mutat atunci?

D006

Hartiile si detaliile vi le pun la dispozitie cei de la asociatia voastra !

Kov iulian

Va multumesc amandurora pt informatii.
( stiam ca se deschid cu open ofice, i-am vazut extensia odt si mi-am dat seama, le-am corvertit pt a putea fi citite de alti si cu microsoft office )

Vasimoldoveanu

Pentru stupine stationare pe vatra nu se acorda PNA?De ce ?TRAIM PE ALTA PLANETA;Noi nu facem tratamente?Achizitii.Va multumesc.

bucovineanu

Celelalte masuri sunt valabile si pentru stationar, in afara de procurarea de lazi.

Vasimoldoveanu

Sa inteleg ca material biologic[matci,roiuri,familii],tratamente,stimulente da?Le am inregistrate in registrul agricol si la medicul veterinar trebuie si la dsva?Sunt membru aca de12 ani la ei trbuie sa-mi fac formalitatile,crotalii tot de la ei? Pot sa accesez PNA si in iunie masura 141?Va multumesc.

costinelblagniceanu

Citat din: romikele din Ianuarie 26, 2012, 06:57:40 PM
La stationar nu faci deplasare de stupi, asa ca nu poti afirma ca s-au deteriorat stand pe loc.
Se poate accesa in acelasi timp PNA si M141 (nu si M112), dar materialul biologic procurat prin PNA de ex., nu poate fi folosit la cresterea exploatatiei in M141.
Fiecare proiect este independent de celalalt.
Trebuie inregistrare la DSV (ca persoana fizica neautorizata, ai voie sa detii max. 50 de stupi, dupa acest numar e obligatoriu PFA, II, SRL...)
Pentru inscriere, e nevoie de certificat de producator, cerere cu vanzare directa (formular tipizat de la ansv), copie BI/CI, fisa de sanatate vizata la zi de medicul veterinar din zona, o schita de amplasare a stupinei si dovada calificarii in meseria de apicultor. De asemeni, obligatoriu, Carnetul de Stupina trebuie completat la zi si vizat de medicul veterinar pt. tratamentele efectuate.
Totul se face prin forma asociativa.
Cererea pentru PNA se face ULTIMA.
Nu contest nr.maxim de stupi dar eu am 65 de stupi si m-am inregistrat si am obtinut autorizatie sanitar-veterinara de la DSV fara nici o problema(persoana fizica neautorizata).
Cine intreaba este prost pentru 5min. cine nu ramine prost o viata.http;//costinelblagniceanu.sun photo.ro

pharaonu75

Ce va mai place sa va tachinati... =)) =))
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

D006

Citat din: romikele din Ianuarie 28, 2012, 12:35:46 PM
Cand pe pinguin il mananca, musai sa-l scarpini  :rotfl:
El n-are stupi, n-are asociatie, n-are nimic.... nimic.... nimic..... PINGUIN!  =))

..are SHTIINTZA>.:) .... este, omul din umbra,....  controleaza tot.

pharaonu75

Citat din: romikele din Ianuarie 28, 2012, 12:35:46 PM
Cand pe pinguin il mananca, musai sa-l scarpini  :rotfl:
El n-are stupi, n-are asociatie, n-are nimic.... nimic.... nimic..... PINGUIN!  =))

Aici trebuie sa fiu de acord cu tine! =)) =))
Unde mai pui ca tot Laura ii sufla si ce sa spuna in filmele pe care le face! :rotfl:
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

costinelblagniceanu

Chiar considerati ca stupii tinuti in stationar nu se deterioreaza?Dati-mi voie sa ma indoiesc.
Cine intreaba este prost pentru 5min. cine nu ramine prost o viata.http;//costinelblagniceanu.sun photo.ro

PACO

tot nu intelegi ca nu te obliga numeni sa le schimbi ba dimpotriva te ajuta sa te dezvolti. daca tu ai o suta de stupi.si cumperi 50 cutii prin pna, cu aceasta ocazie poti sa ti faci 150 stupi. hrana combate varroa? asta nu intelegeti multi ca ata timp cat o masura te ajuta sa te dezvolti nu mai conteaza din ce motiv a fost propusa. asta e problema ta? , ca nu se deterioreaza stupii intr un an.

PACO

poate tie nu ti s a intmplat dar sunt destule cazuri cu stupi care dupa un an au crapat.