BANARI SI INTERDICTII

Creat de pharaonu75, Decembrie 17, 2010, 12:13:52 PM

« precedentul - următorul »

D006

Citat din: crombra din Decembrie 19, 2010, 11:04:25 PM
Desi nu am vrut sa o fac, ma risc sa-mi spun parerea. IoanArdelean are perfecta dreptate. Pe orice subiect intrai, era trunchiat de comentarii care diluau informatia. La un moment dat am intrat sa vad un clasament al postarilor pe forum si am constatat ca AndreiRN era pe locul doi. Nu sunt judecator dar las la latitudinea voastra sa apreciati cat reprezinta volumul de informatii strict adus pentru apicultura.
Dixit.
Offf, tocmai terminasem de raspuns aici cand ....... sa taiat firul.
Dar merita efortul repetari.
Nu suntem la cursurile de apicultura cred eu ci la o socializare intre oameni.
Uni au albine dar alti ....... doresc si ei.
E un pic trist stiind ca atunci cand mi-ai cerut ajutorul l-ai primit fara ragaz dar asta nu inseamna ca trebuie sa gandesti sau sa te comporti altfel decat esti.
Oricum eu nu imi fac niciun fel de restrictie cand imi spun parerea asupra unui subiect in discutie.
Poate pt ca ce am invatat eu in viata a fost mai mult din discutii controversate si nu din manuale.

D006

Citat din: gheco din Decembrie 20, 2010, 04:50:17 AM
Subscriu la cele spuse mai sus. Si apoi 90 zile trec repede. Daca Andrei va intelege ca pentru a fi respectat trebuie intai sa respecti va posta acolo unde trebuie si ce trebuie si nu va mai scandaliza pe nimeni.
Apicultura din SUA nu se potriveste cu apicultura de la noi, dar sunt interesante ca divertisment informatiile lui Andrei. Timpul va rezolva totul.
Cat despre postari pot afirma: Cele mai bune sunt cele care prezinta experienta apicultorilor. Filmele lui Dan Puisoru, Dragos Gavrila si altii sunt adevarate lectii pentru apicultori (experimentati si incepatori). Cine se da "rotund" ca el stie totul despre albine nu stie mare lucru. Oricand pot aparea noutati si chiar surprize.
Hai sa ma repet un pic.
Si care ar fi diferenta dintre apicultura din SUA si cea din romania?
Albina aduce nectar si face miere oriunde ar fi.
Apicultori americani asa putini cum sunt ei au creat metode rationale si stiintifice de lucru mai eficient cu albina.
Poate de aceea se observa in Romania si Europa o miscare de americanizare a apiculturi.
Da, sunt mai pragmatici si mai rationali in gasirea solutiilor apicole.
Oricum trecand la partea personala cu mare placere ti-am trimes ce mi-ai cerut.
Dar cand te-am intrebat daca esti/ai fost membru PCR pe MP si mi-ai raspuns ca da eu cu respect ti-am spus ca nu mai te pot ajuta.
Asta te-a suparat ffff mult si mi-ai spus-o.
Oamenii s-au facut comunisti pt a profita personal de restul populatiei. Atunci si in prezent. Asa cum ti-am spus atata timp cat nu ai dat inapoi bunurile furate si inca mananci o paine nemuncita un om nu are respectul meu.

D006

Citat din: orfirel din Decembrie 20, 2010, 08:09:46 AM
Citat din: dragos2006 din Decembrie 19, 2010, 07:31:57 PM
.... Au fost momente cand am fost injurat din toate directiile deoarece am deschis doua subiecte sensibile care  de atunci nu au mai fost discutate : parerea procesatorilor si alegerile ACAR . Atunci am fost injurat in toate felurile dar stii care este urmarea ? Eu sunt tot aici iar cei care m-au injurat  au distarut ....
1. Sa inteleg ca suferi pentru ca nu te mai injura nimeni? Daca ne rogi frumos putem sa te injuram ca sa te simti bine!  :rotfl: :rotfl: :rotfl: Oare "spiritul Apiardeal" era libertatea de a fi injurat?
2. Din cele aproape 5000 de postari cate oare se refera la apicultura? Doar contre si cat de "nedemocrati", "securisti" si "comunisti" suntem.
Stiti vorba aia cand iti spune unul ca esti beat poate nu il crezi dar cand iti spun mai multi ... Chiar el recunostea ca a fost banat de pe multe forumuri. Nu a fost banat de pe forumurile in engleza cand el posta in romaneste.  :rotfl:
1. Daca TU sau oricine imi arati un post in care eu injur ......... ai 10 famili de albine de la mine. Parinti mei nu i-am auzit niciodata injurand si nici eu nu folosesc acest obicei asa de ....... romanesc.
2. Dar a fost vreunul din posturile mele pe care TU l-ai considerat neadevarat? Sau cumva le-ai considerat justificate dar te-a ranit la orgoliu deoarece te vezi in acea postura? Vb aia cu beat este un fenomen de turma de oi si sa te feresti sa aplici in viata ta personala asa ceva. Eu sunt SIGUR ca TU ai invatat mai multe din posturile mele decat eu din ale tale.

pharaonu75

Spuneai ceva mai devreme, demagogic, bineinteles, despre evitarea raspunsului!
Inca nu mi-ai raspuns la postarea #42! In schimb ai inregistrat deja 6 postari... toate pentru a plati polite celor care au facut exact ce spui tu, adica si-au spus liber parerea!
Dar...
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

D006

Citat din: pharaonu75 din Decembrie 23, 2010, 10:52:21 AM
A fost ridicata provizoriu banarea lui Andrei, insa i-a fost restrictionat accesul doar la:
- ACEŞTIA SUNTEM NOI
- AICI PUTEŢI POSTA ORICE...ÎN LIMITA BUNULUI SIMŢ...
- ARENA COCOŞILOR - colţ rezervat membrilor!
Se pare ca inca inveti butoanele pt ca este exact invers.  =))

D006

Citat din: alvo din Decembrie 31, 2010, 01:47:06 PM
LA MULTI ANI ANDREI RN!
fulosesc acest topic deoarece cand am incercat sa-i transmit pe mesaj privat.....
Mii de multumire cu mare intarziere si ma poti gasi oricand pe AndreiRN.  :hi:
De asemenea in aceasta pauza am invatat ca MP nu sunt de loc private ci pot fi accesate de Admin.

D006

Citat din: pharaonu75 din Ianuarie 06, 2011, 03:46:17 PM
Decizia manarii nu a fost A MEA, asa cum insinuezi, ci A NOASTRA!
Daca ai sti de cate ori am auzit asta ......
Poporul a decis se zicea inainte.
Pana si Romikele spunea mai devreme ca "membri" au decis.
Tu singur iti faci rau cand faci astfel de afirmatii puerile dar ....... nu sti mai mult.
Citeste postul #1 si gandeste un pic.

D006

Citat din: pharaonu75 din Ianuarie 06, 2011, 06:47:34 PM
Citat din: AndreiRN din Ianuarie 06, 2011, 06:44:23 PM
Cand ai fost banat si am cerut un regulament pt protectia membrilor numai injuraturi am primit de la noua guvernare.

Spune-mi si mie cand te-am injurat eu... cu probe... daca nu ai, inseamna ca... bla-bla..
Pai spunemi si TU mie cand am zis eu ca TU m-ai injurat.
Dar oricum reactia este a unui care se simte cu musca pe caciula.
Daca studiezi un pic tu nici nu fusesei "recoltat" pe pozitia de Admin.

D006

Citat din: pharaonu75 din Ianuarie 06, 2011, 06:58:19 PM
Citat din: AndreiRN din Ianuarie 06, 2011, 06:54:21 PM
Din cat am aflat eu tu lucrezi in uniforma si provi dintr-o familie in uniforma si asta a fost si iti va fi un handicap in intelegerea oamenilor din jur si comportamentul social.
Ai aflat gresit! A dat gres Wikileaks cu informatiile! :rotfl: :rotfl:
Atunci cu sinceritatea ta ne spui ADEVARUL.
Eu rar gresesc.

D006

Citat din: pharaonu75 din Ianuarie 06, 2011, 07:37:27 PM
Spuneai ceva mai devreme, demagogic, bineinteles, despre evitarea raspunsului!
Inca nu mi-ai raspuns la postarea #42! In schimb ai inregistrat deja 6 postari... toate pentru a plati polite celor care au facut exact ce spui tu, adica si-au spus liber parerea!
Dar...
Eu admir o opinie sincera si directa si nicidecum nu o consider o polita platita.
Personal joc cu cartile pe masa indiferent de restul din joc.
Dar tu inca nu ai invatat rabdarea si sa respecti pe ceilalti care erau la rand inaintea ta.
Sunt curios daca cumva te bagi in fatza la cozi sau le eviti complect.

pharaonu75

Citat din: AndreiRN din Ianuarie 06, 2011, 07:48:09 PM
Ba il spun! :nod: Ce intelegi tu este alta treaba! :roll:

Eu rar gresesc.
DAR GRESESTI! :wink2:
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

D006

Citat din: pharaonu75 din Ianuarie 06, 2011, 07:59:29 PM
1. Ba il spun! :nod: Ce intelegi tu este alta treaba! :roll:

Eu rar gresesc.
2. DAR GRESESTI! :wink2:
1. Asteptam.
2. Sa-mi arati tu cand vezi o greseala.

pharaonu75

Citat din: AndreiRN din Ianuarie 06, 2011, 07:52:40 PM
Tu asa procedezi? Mie imi este strain bagatul in fata! De orice natura!

pharaonu75

Citat din: AndreiRN din Ianuarie 06, 2011, 08:01:32 PM
2. Sa-mi arati tu cand vezi o greseala.
Uite in MIC exemplu: parerea ta despre poporul roman!

Citat din: AndreiRN din Ianuarie 06, 2011, 04:12:45 PM
7. Cand acel popor este alcoolic si denaturat mai bine nu le iei in seama vorbele ca asa sa ajuns la dictatura proletara.

Ne consideri alcoolici si denaturati!
1 - din acest popor ai rasarit! =D>
2 - eu nu am fost beat niciodata, nu consum alcool decat in tinctura de propolis! Si atunci in cantitati foarte mici (ca sa nu mai ai tu ce comenta...)
3 - Denaturat... sunt asa cum m-am nascut... dar stii replica aia pe care o spuneam cand eram mici, cea cu magarul din poveste...

Insa am si eu cateva intrebari:
De ce iti pierzi timpul pe un forum de denaturati si alcoolici?
De ce iti petreci sarbatorile intr-o tara de denaturati si alcoolici?
De ce cauti apropierea, in spatiul virtual daca altfel nu se poate, de ceea ce reprezinta acel popor denaturat si alcoolic?
TU CE ESTI DACA TE TRAGI DINTR-UN POPOR DE ALCOOLICI SI DENATURATI?

D006

Citat din: pharaonu75 din Ianuarie 06, 2011, 08:02:27 PM
Citat din: AndreiRN din Ianuarie 06, 2011, 07:52:40 PM
Tu asa procedezi? Mie imi este strain bagatul in fata! De orice natura!
Nicidecum.
Chiar intervin cand vad pe cineva care o face.
Da, ma cam indoiesc eu dar inca asteptam ce ai promis.