BANARI SI INTERDICTII

Creat de pharaonu75, Decembrie 17, 2010, 12:13:52 PM

« precedentul - următorul »

D006

Citat din: pharaonu75 din Decembrie 17, 2010, 12:13:52 PM
1. Pentru postari succesive care au destabilizat baza de date,
2. atac la persoana,
3. persiflari si jigniri repetate ale membrilor echipei tehnice si a unor coforumisti,
4. postari offtopic,
1. Un fals pt a justifica o actiune imorala. Eu am postat normal ca orice membru si posturile au aparut normale inainte sa fie blocate/sterse.
2. Daca era adevarat lasai un exemplu real pt a fi discutat. Dar in realitate Admin au facut continuu atacuri la persoane si justificate doar prin rautate si invidie personala dar ei au voie.
3. Cuvinte ce le-am auzit o viata intreaga pt a justifica la inceput membri PCR si pt a justifica actiunile lor. Daca adevarul te jigneste cauta motivul in oglinda.
4. Admin si moderatori au postat offtopic continuu si asta nulifica aceasta regula aberanta din regulament in ceea ce ma priveste.

D006

Citat din: pharaonu75 din Decembrie 19, 2010, 11:12:05 AM
Citat din: costoiuaurel din Decembrie 19, 2010, 10:33:35 AM
Scriu rar pe acest .....pământ.......
1. Si va multumim pentru asta...   

..... si imi pun intrebarea cum de este suportat de comunităţile de  experanto din California  şi nu este banat si expulzat către Guantanamo ca un urmas demn al lui Assange .
2. Poate ca acolo nu sufla o vorba! La asta v-ati gandit?

....Domnilor experti si urmaşi ai lui Bill Gates , aţi luat o hotărâre cu banatul  cu nu se poate mai înţeleaptă demna de judecata cu creierul de la genunchiul broastei ca doar "Traim in România şi asta ne ocupă tot timpul" .
3. Nu cred ca sunteti in masura sa va spuneti parerea despre judecata si creierul meu sau al altora! Cu siguranta aveti acasa o oglinda... incercati sa vorbiti asa celui din ea... va fi in asentimentul dumneavoastra... iar daca nu v-ati consumat toate vorbele, intoarceti-va in stanga sau dreapta si vedeti cui puteti sa ii spuneti ceva despre "creierul de la genunchiul broastei ".

4. P.S. Despre albine stiti ceva? E mai interesant decat refularile inutile si demagogice!
1. Un raspuns demn unui individ responsabil sau doar al unui politist cu putina experienta de viata?
2. Sau poate este chiar platit pt opiniile lui.
3. Prin ceea ce scriem ne expunem gandirea si cunostintele si capacitatea de a intelege fenomene sociale simple sau mai complexe. Pe baza aceasta judecam oameni si felul lor de a fi. E totus greu de inteles realitatea.
4. Este viata sociala si relatiile dintre oameni mai importanta decat lucru cu albinele? Nu este greu de observat ca oameni sunt mai interesati de viata reala decat informati apicole. Dar pt asta trebuie sa observi cu sinceritate.

D006

Citat din: romikele din Decembrie 19, 2010, 11:14:31 AM
1. Dupa 1 Ianuarie forumul va intra intr-un proces de curatenie avansat. In acest fel toate clonele vor dispare pentru totdeauna.
2. Nu avem nevoie de cantitate, ci de calitate.
3. Singurele probleme si lectii de democratie ne sunt servite de anonimi, majoritatea fantome ale unora din cei atinsi de litera regulamentului.
4. Toate actiunile intreprinse se iau in urma consultarii tuturor membrilor echipei de administrare / moderare, si numai cele care intrunesc majoritatea sunt puse in aplicare.
1. Ma indoiesc ca va fi ceva adevarat deoarece ar ramane cred ca doar 30 - 40 de membri in baza de date si sunt sigur ca nu asta doresti.
2. Calitatea se vede in oameni si este adusa de oameni si nicidecum de informatii culese de pe net si trantite aici pt a parea un Forum de Calitate.
3. Eu sunt real si am dat mana cu tine si tu sti mai bine motivele pt care ai facut-o. Da, e adevarat ca la majoritatea le este teama sa-si prezinte opinia in public din teama repercusiunilor de la "guvernanti". Poate pt asta il admir pe Dragos ca iti place sau nu el spune ce gandeste. Pt acest motiv l-ai si banat 100 de ani.  =)) Realitatea este ca Batranul ti-a citit intentiile dar a avut nevoie de serviciile tale si te-a cumparat usor. De asemenea Cristi te-a citit bine si l-ai banat si pe el 100 de ani. In modul asta oameni sunt fortati sa se deghizeze atunci cand vor sa fie sinceri.
4. Da, de pare forumul a cazut pe mainile unei "famili" din care doar Filip este independent. Nu m-as mira sa vad eliminarea lui daca nu va aproba.

D006

Citat din: stefan1 din Decembrie 18, 2010, 01:49:39 AM
Nici eu nu-s de acord cu tot ce zice Andrei, dar stiu eu? poate asa se vede de acolo.
Eu in locul lui Andrei nu mai comentam la postarile forumistilor care i-au cerut acest lucru. Se evitau tensiuni inutile.
Noi am mai vb si in afara forumului dar tin sa ma repet ca este normal sa nu fim toti de acord cu ce spune altul.
Din lipsa de acord apare dialogul constructiv si schimbul de informati si evolutia sociala.
Eu sunt sigur ca majoritatea nu posteaza sincer din frica sau din educatia primita. Sinceritatea apare la momente de stres.

D006

Citat din: pharaonu75 din Decembrie 19, 2010, 11:19:23 AM
Citat din: romikele din Decembrie 19, 2010, 11:14:31 AM
...
Toate actiunile intreprinse se iau in urma consultarii tuturor membrilor echipei de administrare / moderare, si numai cele care intrunesc majoritatea sunt puse in aplicare.
...
Atunci in S.U.A. este cea mai odioasa dictatura de pe planeta! :hi:
Daca atata ai perceput tu ..........
Exista o constitutie care apara drepturile individuale indiferent de opinia majoritara.
Exista o constitutie prin care indivizi isi aleg reprezentanti pe termen limitat si nicidecum nu permite asociati familiare la conducere.

D006

Citat din: romikele din Decembrie 19, 2010, 03:27:05 PM
1. Masura cea proasta a fost tolerarea nepermis de mult a tuturor balacarelilor.
2. Forumul Apiardeal nu a luat fiinta si nu exista pentru a fi folosit ca scena de scandaluri si refulari.
3. Semnalele venite din partea strainilor care ne fac cinstea de a ne vizita paginile, cu ajutorul imperfectului (deocamdata) translatorului Google au fost din cele mai neplacute. Ei nu au intrat aici decat pentru informatii despre apicultura si au dat in schimb peste tot soiul de rafuieli, atacuri, balast, fara legatura cu tematica.
4. Pentru a oferi informatii de cea mai buna calitate si care sa fie cat mai accesibile se munceste zilnic ore in sir, fara alta pretentie decat o minima decenta si un minim respect.
5.Cu stima!
1. Si cu toate astea Amin si Mod au fost cei ce au incalcat regulile impuse de tine personal si nicidecum alese de membri fara consecinte. Suna tare cunoscut scenariu.
2. Si cu toate astea primele tale actiuni au fost de banare a lui Dragos si a lui Cristi ca nu s-au supus imediat.
3. Tare imi suna mie a propaganda falsa aceste "semnale" doar pt a te arata superior lui Mircea Bog.
4. De aceea forumul este impartit pe teme apicole si teme sociale. Munca depusa se pare ca a dus la dictatura.
5. Se pare ca falsa.

D006

Citat din: pharaonu75 din Decembrie 19, 2010, 04:17:25 PM
Citat din: viorel_v2000 din Decembrie 19, 2010, 03:06:53 PM
...
Poate nu am fost atent, dar parca "banatul" de acum nu a folosit obscenitati, nu a injurat pe nimeni...

Iar unele postari ale lui Andrei, din ziua in care a primit banarea, nu le-ati citit! Poate acum aveati alta opinie!
Erau cumva prea adevarate?
Oricum eu le voi posta din nou ca nu am nimica de ascuns si nu spun minciuni.

D006

Citat din: dragos2006 din Decembrie 19, 2010, 06:58:24 PM
Nu vreu sa deranjez pe nimeni , nu vreau sa inoportunez pe nimeni , dar spiritul "APIARDEAL" A MURIT ! Acum 3 ani exista un forum pe nume "APIARDEAL"  care era o platforma a libertatii de exprimare pentru apicultori , A MURIT! 
  Acum simt ca postez pe un "stuparitul" mai mic , poate asta este soarta noastra , a romanilor . Numai bine si spor la treaba echpei manageriale de pe acest forum!
Nu a murit ci a fost furat.
A fost frumos invelit intrun ambalaj colorat de a bucurat ochii si inima membrilor dar incet acest spirit de comunicare libera a fost si va fi inabusit.
Cand ai fost banat si am cerut un regulament pt protectia membrilor numai injuraturi am primit de la noua guvernare.
Aici membri sunt doar vacutze de muls de informatii si de aceea cei ce intradevar se ocupa si cunosc apicultura se vor opri din postare dar nu e problema ca netul e mare si informatia va fi copiata si adusa de Admin sau noi membri "fantoma".

pharaonu75

Citat din: AndreiRN din Ianuarie 06, 2011, 06:44:23 PM
Cand ai fost banat si am cerut un regulament pt protectia membrilor numai injuraturi am primit de la noua guvernare.

Spune-mi si mie cand te-am injurat eu... cu probe... daca nu ai, inseamna ca... bla-bla..

Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

D006

Citat din: pharaonu75 din Decembrie 19, 2010, 07:05:49 PM
Eu ce sa inteleg din postarea ta Dragos!
Pana acum spuneai ca te deranjeaza Andrei, ca iti strica topicurile, spuneai ca esti "atacat" de el, l-ai rugat sa se abtina sa mai discute cu tine, ba chiar i-au dat "ignore" si tot tu spuneai ca a fost dat afara de pe forumurile pe unde mai fusese inscris, iar acum?

Fii mai explicit!
Tocmai terminasem raspunsul aici cand ..... a fost blocat accesul.
Dar nu e de mirare asa ca ..... mergem inainte cat timp e posibil.
Dragos e un individ care se zbate in viata dupa puterile lui si are sinceritatea/naivitatea omului direct.
Din cat am aflat eu tu lucrezi in uniforma si provi dintr-o familie in uniforma si asta a fost si iti va fi un handicap in intelegerea oamenilor din jur si comportamentul social.

pharaonu75

Citat din: AndreiRN din Ianuarie 06, 2011, 06:54:21 PM
Din cat am aflat eu tu lucrezi in uniforma si provi dintr-o familie in uniforma si asta a fost si iti va fi un handicap in intelegerea oamenilor din jur si comportamentul social.
Ai aflat gresit! A dat gres Wikileaks cu informatiile! :rotfl: :rotfl:
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

D006

Citat din: pharaonu75 din Decembrie 19, 2010, 07:15:05 PM
1. Nu este vorba despre parerea ta si daca aceasta conteaza sau nu!
2. Adica asta inseamna ca nu mai vezi tu ceea ce spune despre tine, nu inseamna ca el chiar nu mai scrie la adresa ta!
3. Iar motivul banarii nu il reprezinta ce a scris el despre un user sau altul in urma cu o saptamana, o luna sau mai mult, ci il reprezinta ce/cat/cum a scris in ziua banarii! Postari care acum nu mai pot fi vazute!
Poate de aceea pare ca a fost luata masura din senin, nejustificat!
1.  =)) =)) =)) Sinceritatea unui conducator.
2. Dar si el si alti au inteles ca postarile sunt adevarate si chiar benefice.
3. Aici e cheia si adevarul.  =D>
4. Nuuu .... total justificat. Neregulamentar dar justificat din punct de vedere al orgoliului guvernantilor.

pharaonu75

Ai ramas dator cu un raspuns la postarea #42! Astept!

D006

Citat din: Guist Ioan din Decembrie 19, 2010, 09:01:24 PM
Atunci,
Salut AndreiRN! :razz: :rotfl: :hi: :yahoo_cry:
Oare de ce nu ma mira lipsa lui?
Democratie de trei parale inventata de unul si altul dupa chipul si asemanarea lui, nu are viitor.
Democratie de genul pot sa fiu smecher de mahala ca...am jargon si asa vrea muschiul meu ...lucrat, nu ramane.Ca poa' sa vina altu cu muschiul mai lucrat si te face la jugulara.
Sa traiesti Ioane.
Tu reprezinti generatia tanara care nu doreste sa se lupte cu idealuri si e melancolica dupa timpurile cand viata iti era protejata de o dictatura.
Sunt multi ca tine si ii inteleg perfect.
Dar ....... nu e natural si nu va tine mult.

D006

Citat din: ioanardelean55 din Decembrie 19, 2010, 10:52:28 PM
1. Daca Andrei era APICULTOR cu siguranta ca nu se ajungea aici, dar nestiind cind si ce sa spuna a ajuns unde a ajuns NU E VINA NIMANUI DECI A LUI INSASI , Fiecare cind intram pe forum avem cel putin un scop ...poate poate aflam ceva despre care noi nu am stiut ,acel ,,ceva " il putem afla atunci cind subiectu ,,x " este tratat de la un cap la altul cursiv fara intreruperi , andrei avea darul de a se baga peste tot si cu rost si fara rost ,de multe ori intorcea discutia in alta directie si se pierdea firul . Eu l-am rugat sa-si deschida topicuri pe orice ,cine vrea sa intre putea sa o faca iar pe cei ce vor sa discute despre apicultura din Romania sa-i lase in pace , nu se poate compara ce e acolo cu ce e la noi .
=)) Oricum interesanta ideea. Da, este adevarat ca nu sunt apicultor. Sunt inginer in aerospatiale si ma sco ldimineata sa merg la birou. Da, ma joc cu albine in spatele firmei si oriunde am posibilitatea. Dar nicaieri nu am citit ca tu, Ion din Ardeal ai fi apicultor si nici nu am inteles asta din posturile citite. Ce am inteles este ca esti un individ plin de invidie si care reactioneaza sentimental mai mult decat rational. Sa fi inteles eu gresit?
Dar eu iti GARANTEZ ca mai multi au invatat despre viata sau albine din ce scriu eu decat ce scri tu. Dar de asemene iti inteleg invidia si pozitia luata chiar daca este total nenaturala. Cat despre diferentele de apicultura de aici sau acolo tu nu prea esti pe masura sa aduci argumente pe cand eu observ zilnic americanizarea apiculturi romanesti.