BANARI SI INTERDICTII

Creat de pharaonu75, Decembrie 17, 2010, 12:13:52 PM

« precedentul - următorul »

pharaonu75

Sunt de acord cu tine, insa forumul nu a ajuns la nivelul actual doar cu  acei trei membri care erau on-line!
A ajuns la acest nivel prin contributia tuturor membrilor, nu doar a primilor inscrisi! Iar aceia care au fost aici la inceput si care au fost si activi de-a lungul timpului ii numeri pe degete! Arunca o privire si vei vedea ca am dreptate!
Iar apoi vezi si ce atitudine au acestia fata de banarea lui Andrei!

:hi:
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

D006

Poate ca Andrei merita banarea dar eu nu sunt in masura sa judec aceasta decizie .
Asta e problema ! din cei care am fost la inceput am ramas doar cativa , multi nu mai vor sa posteze pe acest forum si nu in principal din cauza lui Andrei . Daca acum il gasiti pe Andrei vinovat de toate problemele de pe forum nu cred ca este bine . Trebuie sa intelegem ca nici unul din noi nu este depozitarul adevarului absolut sau ca unul din noi este alfa si omega in apicultura . In definitiv suntem doar niste simpli trecatori prin viata care intamplator imi place sa cred ca ne uneste dragostea de albine.
  Cat de mult l-as ura(i) pe Andrei nu pot fi de acord cu banarea lui deoarece acest gest duce la stuparizarea Apiardealului. Acum sunt pus sa aleg intre doua rele  :rotfl:

valter

Stii care e parerea mea ''mai doctoras de tara''.
Tu nu poti fi consecvent nici macar de la un minut la altul dapoi de la un an la altul.

Referitor la subiecte gen procesatri pe forum de stupari...le consider nepotrivite si incorecte.
Problema dumitale e ca ai prea multa miere si o duci singur in afara tarii...ori limba bagata in dosul unui procesator a dus la o relatie excxelenta a dumitale cu dansul astazi.

Eu predau mierea cand vreau, cui vreau si ofer garantie obrazul unui om...lucru greu pentru dumneata.

Inchei aici, ca i-mi e greu sa continui.
Iertarea este o virtute crestina.    Alexandre Dumas.

stupar

Va salut!Parerea mea este ca cu interzicerea de a mai posta Andrei forumul va fi mai sarac.Mai ne informea despre viata stuparilor din SUA.Nu cu intentii rele a facut,daca a jignit pe cineva.Cred ca in unele cazuri a avut si dreptate.Nu cred ca merita sa luati acest masuri.El in America a ramas tot romani si cu ganduri mereu  acasa.Imi place ca se ocupa soarta romanilor si din departare.
Va rog renuntati de acest masuri.Omul asta de al nostru! :hi: :hi: :hi: :hi:

Guist Ioan

Si ...Andrei mai poate vizualiza mesajele? Da?

Atunci,
Salut AndreiRN! :razz: :rotfl: :hi: :yahoo_cry:
Oare de ce nu ma mira lipsa lui?
Democratie de trei parale inventata de unul si altul dupa chipul si asemanarea lui, nu are viitor.
Democratie de genul pot sa fiu smecher de mahala ca...am jargon si asa vrea muschiul meu ...lucrat, nu ramane.Ca poa' sa vina altu cu muschiul mai lucrat si te face la jugulara.

A ...sa nu uit, Salut  AndreiRN  :hi: :yahoo_cry:
Sanatate

ioanardelean55

Daca Andrei era APICULTOR cu siguranta ca nu se ajungea aici ,dar nestiind cind si ce sa spuna a ajuns unde a ajuns NU E VINA NIMANUI DECI A LUI INSASI , Fiecare cind intram pe forum avem cel putin un scop ...poate poate aflam ceva despre care noi nu am stiut ,acel ,,ceva " il putem afla atunci cind subiectu ,,x " este tratat de la un cap la altul cursiv fara intreruperi , andrei avea darul de a se baga peste tot si cu rost si fara rost ,de multe ori intorcea discutia in alta directie si se pierdea firul . Eu l-am rugat sa-si deschida topicuri pe orice ,cine vrea sa intre putea sa o faca iar pe cei ce vor sa discute despre apicultura din Romania sa-i lase in pace , nu se poate compara ce e acolo cu ce e la noi .

crombra

Desi nu am vrut sa o fac, ma risc sa-mi spun parerea. IoanArdelean are perfecta dreptate. Pe orice subiect intrai, era trunchiat de comentarii care diluau informatia. La un moment dat am intrat sa vad un clasament al postarilor pe forum si am constatat ca AndreiRN era pe locul doi. Nu sunt judecator dar las la latitudinea voastra sa apreciati cat reprezinta volumul de informatii strict adus pentru apicultura.
Dixit.
Mierea e dulce :)  :) dar cu cata  truda amara se scoate :sad: :sad:.

http://crombra.sunphoto.ro/

gheco

Subscriu la cele spuse mai sus. Si apoi 90 zile trec repede. Daca Andrei va intelege ca pentru a fi respectat trebuie intai sa respecti va posta acolo unde trebuie si ce trebuie si nu va mai scandaliza pe nimeni.
Apicultura din SUA nu se potriveste cu apicultura de la noi, dar sunt interesante ca divertisment informatiile lui Andrei. Timpul va rezolva totul.
Cat despre postari pot afirma: Cele mai bune sunt cele care prezinta experienta apicultorilor. Filmele lui Dan Puisoru, Dragos Gavrila si altii sunt adevarate lectii pentru apicultori (experimentati si incepatori). Cine se da "rotund" ca el stie totul despre albine nu stie mare lucru. Oricand pot aparea noutati si chiar surprize.
Cu stima.
www.gheco.sunphoto.ro
www.magazine-online.ro/gheco/

Porfy66

Citat din: dragos2006 din Decembrie 19, 2010, 07:31:57 PM
.... Au fost momente cand am fost injurat din toate directiile deoarece am deschis doua subiecte sensibile care  de atunci nu au mai fost discutate : parerea procesatorilor si alegerile ACAR . Atunci am fost injurat in toate felurile dar stii care este urmarea ? Eu sunt tot aici iar cei care m-au injurat  au distarut ....

Sa inteleg ca suferi pentru ca nu te mai injura nimeni? Daca ne rogi frumos putem sa te injuram ca sa te simti bine!  :rotfl: :rotfl: :rotfl: Oare "spiritul Apiardeal" era libertatea de a fi injurat?
Eu sunt de acord cu masura luata impotriva lui AndreiRN.  Din cele aproape 5000 de postari cate oare se refera la apicultura? Doar contre si cat de "nedemocrati", "securisti" si "comunisti" suntem.
Stiti vorba aia cand iti spune unul ca esti beat poate nu il crezi dar cand iti spun mai multi ... Chiar el recunostea ca a fost banat de pe multe forumuri. Nu a fost banat de pe forumurile in engleza cand el posta in romaneste.  :rotfl:

pharaonu75

A fost ridicata provizoriu banarea lui Andrei, insa i-a fost restrictionat accesul doar la:
- ACEŞTIA SUNTEM NOI
- AICI PUTEŢI POSTA ORICE...ÎN LIMITA BUNULUI SIMŢ...
- ARENA COCOŞILOR - colţ rezervat membrilor!
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

alvo

LA MULTI ANI ANDREI RN!
fulosesc acest topic deoarece cand am incercat sa-i transmit pe mesaj privat.....

pharaonu75

Citat din: AndreiRN din Ianuarie 06, 2011, 03:29:17 PM
Banarea a fost una nemotivata regulamentar si doar un mod de ati proteja tatal abuziv.

Decizia manarii nu a fost A MEA, asa cum insinuezi, ci A NOASTRA! S-a mai explicat pe aici, insa vad ca nu citesti ce scriu altii, iti place doar sa scrii... daca citeai vedeai si de ce pot posta acum pe forum... dar tu ai crezut ca a fost o eroare si ai inceput sa trambitezi asta... NU A FOST O EROARE!!!!!

Nu s-a luat masura banarii tale pentru a proteja niciun "tata abuziv"... apropo, eu am un tata natural, care nu este deloc abuziv si la care tin enorm... orice aluzie la un alt tata poate suna ca o jignire la adresa cinstei si fidelitatii mamei mele, si nu cred ca vrei asta... sunt sigur ca nu asta ai intentionat...

Nu ai permis membrilor sa citeasca ce am scris si ai mintit pt a fi justificat in actiunea de banare.

Cateva din mesajele tale care au constituit si motivul banarii s-au pierdut in momentrul in care s-a blocat forumul... pe langa acele postari ale tale s-au pierdut si cateva ale altor membri, insa acestia au inteles care a fost problema si le-au postat din nou...

Dar oricum ai sprijinul majoritati carora le-ai dat motive neadevarate.  :nono:

Nu eu le-am dat motive, ci tu... chiar o asa parere proasta ai despre membrii forumului? crezi ca oameni cu 20 de ani de scoala, respectati in societate, echilibrati si cumpatati se lasau "manevrati" de cineva doar pentru a te bana pe tine? Mai gandeste-te! Este o vorba din popor care zice sa te duci sa dormi atunci cand iti spun mai multi ca esti beat!

D006

Citat din: pharaonu75 din Ianuarie 06, 2011, 03:46:17 PM
1. Decizia manarii nu a fost A MEA, asa cum insinuezi, ci A NOASTRA! S-a mai explicat pe aici, insa vad ca nu citesti ce scriu altii, iti place doar sa scrii... daca citeai vedeai si de ce pot posta acum pe forum... dar tu ai crezut ca a fost o eroare si ai inceput sa trambitezi asta... NU A FOST O EROARE!!!!!
2. Nu s-a luat masura banarii tale pentru a proteja niciun "tata abuziv"...
3. Cateva din mesajele tale care au constituit si motivul banarii s-au pierdut in momentrul in care s-a blocat forumul...
4. Nu eu le-am dat motive, ci tu...
5. chiar o asa parere proasta ai despre membrii forumului?
6. crezi ca oameni cu 20 de ani de scoala, respectati in societate, echilibrati si cumpatati se lasau "manevrati" de cineva doar pentru a te bana pe tine?
7. Este o vorba din popor care zice sa te duci sa dormi atunci cand iti spun mai multi ca esti beat!
1. Ce a fost scris a fost si sters de administratori pt a se proteja. A noastra inseamna Tu si Romikele dar se pare ca si Stefan Orban si-a aratat adevarata culoare in momente de stres.
2. Din cate am inteles este unul din "apicultori" de pe aici.
3. TOATE mesajele mele au fost la subiect si adevarate si le pot repeta cu constiinta impacata oricand. Dar TU nu poti spune acelasi lucru tinand cont ca ai sters si din propriile tale mesaje. Blocarea forumului este o inventie a admin pt a justifica metodele abuzive.
4. Eu nu am postat nimic neadevarat sau abuziv pt a justifica banarea dar in general adevarul doare mai mult decat minciuna.
5. Am o parere foarte REALISTA fatza de membri societati romane.
6.  =)) =)) =)) asa de naiv nu cred ca poti fi. Respectul in acea societate se cumpara cu 2 bani. Majoritatea se simt lezati de adevarurile pe care le scriu si li se potrivesc ca o manusa.
7. Cand acel popor este alcoolic si denaturat mai bine nu le iei in seama vorbele ca asa sa ajuns la dictatura proletara. Si mie la munca imi spun majoritatea sa semnez certificatul unui produs de jumate de milion $ chiar daca eu stiu ca nu va functiona asa cum va trebui peste 5 ani cand va fi nevoie de el. Invata sa gandesti nu sa te iei dupa turma. Coloana vertebrala stiu ca nimeni nu iti poate da.

pharaonu75

Citat din: AndreiRN din Ianuarie 06, 2011, 04:12:45 PM
6.  =)) =)) =)) asa de naiv nu cred ca poti fi. Respectul in acea societate se cumpara cu 2 bani. Majoritatea se simt lezati de adevarurile pe care le scriu si li se potrivesc ca o manusa.
7. Cand acel popor este alcoolic si denaturat mai bine nu le iei in seama vorbele ca asa sa ajuns la dictatura proletara.

5. Nu ai cum, nu traiesti aici... esti doar intr-o permanenta trecere!
6. Asta-i gandire de "natie superioara". Sunteti obisnuiti sa cumparati tot... si va autoconvingeti ca sunteti detinatorii adevarului suprem! Lumea exista in afara S.U.A. de mii de ani! Si ar putea la fel de bine, poate chiar mai bine, sa mai existe alte cateva mii de ani!
7. Din acel popor te tragi, ai in ADN-ul tau esenta acelui popor... indiferent cat ai renega asta! Nu ai cum sa fii american decat in acte...

D006

Citat din: pharaonu75 din Ianuarie 06, 2011, 04:39:43 PM
Citat din: AndreiRN din Ianuarie 06, 2011, 04:12:45 PM
7. Cand acel popor este alcoolic si denaturat mai bine nu le iei in seama vorbele ca asa sa ajuns la dictatura proletara.

5. Nu ai cum, nu traiesti aici... esti doar intr-o permanenta trecere!
6. Asta-i gandire de "natie superioara". Sunteti obisnuiti sa cumparati tot... si va autoconvingeti ca sunteti detinatorii adevarului suprem! Lumea exista in afara S.U.A. de mii de ani! Si ar putea la fel de bine, poate chiar mai bine, sa mai existe alte cateva mii de ani!
7. Din acel popor te tragi, ai in ADN-ul tau esenta acelui popor... indiferent cat ai renega asta! Nu ai cum sa fii american decat in acte...
Interesant cum ai evitat adevarul si asta imi consolideaza opinia bazata pe informatiile primite recent.  =D>
5. Daca ai avea mai multa educatie si experienta de viata ti-ai da seama cat de mult gresesti. Cei din exteriorul unei probleme vad mult mai bine decat cei din interior.
6. Daca citesti tu cu atentie eu nu am adus in discutie cu nimica SUA dar se pare ca ai o obsesie de inferioritate si persisti in ati justifica credinta si lipsa de ratiune prin asta. Pt cultura ta generala SUA este doar un amalgam genetic din oameni ce au dorit si faurit o viata mai buna si mai libera.. Da, prin munca rationala totul este posibil si este de vanzare dar nici notiunea de moneda se pare ca nu o deti.
7. Adevarat ce ai spus dar de asemenea adevarat este ca: Prin nastere suntem aproape la fel dar prin experienta vieti devenim total diferiti.