BANARI SI INTERDICTII

Creat de pharaonu75, Decembrie 17, 2010, 12:13:52 PM

« precedentul - următorul »

pharaonu75

Pentru postari succesive care au destabilizat baza de date, atac la persoana, persiflari si jigniri repetate ale membrilor echipei tehnice si a unor coforumisti, postari offtopic, AndreiRN a primit interdictia de a mai posta pe acest forum pentru o perioada de 90 zile! Ii este permisa in continuare logarea si vizualizarea discutiilor purtate de ceilalti membri!
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

stefan1

Parerea mea este ca e prea mare banarea, ca prima banare. Nici eu nu-s de acord cu tot ce zice Andrei, dar stiu eu? poate asa se vede de acolo.
Eu in locul lui Andrei nu mai comentam la postarile forumistilor care i-au cerut acest lucru. Se evitau tensiuni inutile.
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

costoiuaurel

Scriu rar pe acest .....pământ.......Să scriem despre patul lui Procust.....pe cei lungi ii scurta...pe ce scurti ii lungea soarta era aceasi....moarte lenta...am scris  mai prin toamna cind era s-ai pregatiti si lui Dragos acelasi lucru... despre libertatea de exprimare...colorata sau nu.......convenita sau nu dar de pare ca urmasi lui Mircea Bog care la fel bana in drepta  si stânga pe cine nui impartasea convingerile ecleziastice ca pe timpul inchizitiei...si vad ca si unele din mesajele mele au disparut...chipurile s-a facut curatenie
Al doilea eveniment: Wikileaks.org a încetat să mai existe în forma pe care o ştia toată lumea. Operaţiunea de publicare a documentelor diplomatice continuă pe Wikileaks.ch, după ce dificultăţi tehnice crescînde şi o decizie a administratorilor server-ului au blocat pentru cîteva zile Wikileaks.org. Aceste evenimente mi-ar fi temperat, desigur, judecata, dar nu ar fi deturnat direcţia textului meu, de n-ar fi fost completate cu o coincidenţă cel puţin interesantă. Faimosul ,,mascul Alfa" din telegramele diplomaţiei americane – Vladimir Putin – a spus aşa, în urmă cu cîteva ore: ,,Dacă vorbim de democraţie, ea trebuie să fie totală. De ce a fost trimis Assange în închisoare? Este aceasta democraţie?". Să-l auzi pe puternicul lider rus dînd cu tifla democraţiilor occidentale nu e ceva neapărat nou. Mai ales pentru noi, esticii, retorica de tipul ,,Nu ne mai daţi lecţii de democraţie, cînd voi îi discriminaţi pe negri, aţi avut sclavi şi i-aţi ucis pe indieni" este bine cunoscută. Dar ceea ce îmi atrage atenţia este că Putin face această declaraţie în aceeaşi zi în care Rusia anunţă că nu va participa la ceremonia de acordare a Nobel-ului pentru pace disidentului chinez Liu Xiaobo, deţinut politic în măreaţa Chină, sub acuzaţia că ,,incită la subminarea puterii de stat". Ipocrizie? Desigur. Dar, nu ştiu cum, simt că ceea ce se întîmplă în aceste zile cu Xiaobo şi cu Assange spune ceva despre libertate şi adevăr, traduse în acţiunea politică a diferitelor regimuri ale lumii de azi.   În China, Liu Xiaobo execută o condamnare de 11 ani pentru că, alături de alţi vreo 350 de intelectuali chinezi, a semnat un document, în 2008, prin care cerea pentru ţara sa pluripartidism, respectarea libertăţilor politice şi religioase, instaurarea unui stat de drept şi altele asemenea. Assange stîrneşte împotriva sa un întreg establishment pentru că – crede el – demască o putere oribilă care pozează în forţă a binelui. Toti au fost banati si li se permite sa asiste muti  din spatele gratiilor la opera "democratica" a celor ce stapânescu adevarul absolut.
          Aparent, cazurile seamănă. Dar moralmente nu poate exista, totuşi, nici o echivalenţă. Ceea ce mă alarmează este aparenţa. Dacă cineva ar putea considera că cele două," trei" cazuri fac parte din aceeaşi categorie înseamnă că lumea a evoluat periculos. Din partea lui Assange sunt multi pe "Anonimus" care continua ce a inceput el, dar din partea lui Andrei  prieteni de odinioara i-au întors spatele şi li se umflă pieptul de bucurie şi râd sarcastic în sinea lor de forţa imensă pe care o au în buricele degetelor pe tastatura de a suprima existenta cuiva care nu s-a încadrat in calapodul deontologic  al acestui Europolis scris de mult de Jean Bart din portul Sulina nu întîmplător ales ca loc de plecare şi întoarcere, port şi oraş multietnic, adică spaţiu dintre şi cîndva glorios înţepeniţi într-o lume fără speranţă, în care nimic nu se mişcă şi unde schimbarea nu pare posibilă, iar dacă se schimbă ceva este numai in rău.         
          După căderea comunismului, libertatea a devenit una dintre acele valori împărtăşite declarativ de toată lumea. Dar, de la un regim la altul, cît de diferită este libertatea în datele ei concrete, umane!.....si iată-ne si pe noi români de pe un site amărât numit Apiardeal cum aplicăm democraţia si valorile ei pe meleagurile dâmbovitene în stil dâmboviţean...
        Acum aproximativ un an când pe timp de viscol a fost in vizita in Romania la Buzau, va-ţi simtit bine alături de el, si nu am auzit  declaratii ca comportamentul lui  de " atac la persoana, persiflari si jigniri repetate ale membrilor echipei tehnice si a unor coforumisti, postari offtopic" sa fi deranjat pe cineva, erati toti numai lapte si miere ...a plecat inapoi si drept multumire tot apropiati din comunitatea lui l-au banat cu alte cuvinte : "Şi tu Brutus".....
        Se adevereşte inca o data ca noi români ne pricepem al dracului de bine sa ne dăm cu stângul in dreptul, sa ne murdărim de noroi si apoi inocenti sa ne uităm inapoi si să întrebăm candid  "Cine mi-a pus piedica bă" nebăgând de seamă ca ceilanti işi dau coate si râd de tine pentru prostia ta ......prin reclama ta de inteligenţă nefăcând altceva  decît un imens sens giratoriu prin care pe viitor multi oameni te vor ocoli ca fiind un om periculos care sub fata de om cumsecade se ascunde ceva urât.
        Mie dor de comentariile  lui Andrei care cu sarcasmul lui aducea sare si piperul si consumul de suc de urzică care pentru mine cel puţin era cel ce răzbuna  toate generaţiile de români care au trecut Atlanticul si care au fost asimilati nemilos de jungla de acolo si imi pun intrebarea cum de este suportat de comunităţile de  experanto din California  şi nu este banat si expulzat către Guantanamo ca un urmas demn al lui Assange .
       Domnilor experti si urmaşi ai lui Bill Gates , aţi luat o hotărâre cu banatul  cu nu se poate mai înţeleaptă demna de judecata cu creierul de la genunchiul broastei ca doar "Traim in România şi asta ne ocupă tot timpul" .
       Va doresc sărbători fericite iar fiorul Crăciunului si simbolul noului an  sa va facă cât mai înţelepţi.
       La mulţi ani !

pharaonu75

Citat din: costoiuaurel din Decembrie 19, 2010, 10:33:35 AM
Scriu rar pe acest .....pământ.......
Si va multumim pentru asta...   

..... si imi pun intrebarea cum de este suportat de comunităţile de  experanto din California  şi nu este banat si expulzat către Guantanamo ca un urmas demn al lui Assange .
Poate ca acolo nu sufla o vorba! La asta v-ati gandit?

....Domnilor experti si urmaşi ai lui Bill Gates , aţi luat o hotărâre cu banatul  cu nu se poate mai înţeleaptă demna de judecata cu creierul de la genunchiul broastei ca doar "Traim in România şi asta ne ocupă tot timpul" .
Nu cred ca sunteti in masura sa va spuneti parerea despre judecata si creierul meu sau al altora! Cu siguranta aveti acasa o oglinda... incercati sa vorbiti asa celui din ea... va fi in asentimentul dumneavoastra... iar daca nu v-ati consumat toate vorbele, intoarceti-va in stanga sau dreapta si vedeti cui puteti sa ii spuneti ceva despre "creierul de la genunchiul broastei ".

P.S. Despre albine stiti ceva? E mai interesant decat refularile inutile si demagogice!
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

pharaonu75

Citat din: romikele din Decembrie 19, 2010, 11:14:31 AM
...
Toate actiunile intreprinse se iau in urma consultarii tuturor membrilor echipei de administrare / moderare, si numai cele care intrunesc majoritatea sunt puse in aplicare.
...

Asta sa fie oare dictatura? Atunci in S.U.A. este cea mai odioasa dictatura de pe planeta! :hi:

viorel_v2000

O masura foarte proasta. Parerea mea. :nono:
Ce deosebire este intre Andrei si cei cu care se "intepa"? A mai fost banat cineva ca doar nu a vorbit de unul singur pe aici pe net?
Parca Apiardeal era forumul fara restrictii, fara moderatori, fara banari...
Poate nu am fost atent, dar parca "banatul" de acum nu a folosit obscenitati, nu a injurat pe nimeni...
Au fost intredevar niste "contre" duse putin mai departe dar si cei vizati iau raspuns cel putin cu aceeasi moneda.

Care o fi aruncat primul piatra? Naiba'stie!

Eu unul sunt dezamagit de masura luata.
Conteaza?

:nono: :nono: :nono:

balasbebe

Sa vedem din care parte pica cererile. Da ca sa fi banat nu este mare lucru. O stare proasta, o indispozitie de-o parte sau alta si ea vine. Daca starea de cearta persista, sau este accea stare de intoleranta fata de semeni ea nu mai are pardon.
Unulo care pe orice forum este banat inseamna ca est ebun la TV Realitateasau o antena. Aici eu cel putin vreau sa am un refugiu si o protectie. Daca expun o situatie am doua variante ori am dreptate, ori incerc sa ma impun sa am dreptate. Daca este pe o tema apicola se mai poate tolera la infinit.

Voi mai aveti un moderator pe aici, si nici nu l-ati descoperit. El apare doar atunci cand trebuie. In afara de apicultura le stie pe toate.
  De multe ori m-am tot gandit, de ce un forum de apicultura are doar cateva casute despre albine, utilaje, si majoritatea in care noi sa ne putem amuza, pe seama altora: ore suplimentare.

pharaonu75

Citat din: viorel_v2000 din Decembrie 19, 2010, 03:06:53 PM
...
Poate nu am fost atent, dar parca "banatul" de acum nu a folosit obscenitati, nu a injurat pe nimeni...

Nu doar injuraturile si obscenitatile sunt motiv de banare!
Iar unele postari ale lui Andrei, din ziua in care a primit banarea, nu le-ati citit! Poate acum aveati alta opinie!

balasbebe

Da voiam sa zic ca acel asa zis moderator baneaza cand nu te astepti.
Vrei sa dezvolti o idee si apare moderatorul lu peste, vorba lui Pisti. Ma refer la bagareti care numai incurca nu ajuta sa se dezvolte un forum. Va rog sa va uitati daca au ceva despre albine scris. 
Nu ma refer la cei  care sunt  la datorie. Se pare ca suntetzi bine veniti. Cel putin prin intentiile mele si prezenta mea nu cred ca vreau sa deranjez prea mult.

pharaonu75

Domnule Balas, daca nu folositi ghilimelele de rigoare in preajma cuvantului MODERATOR, apar interpretari! :rotfl: :rotfl: :rotfl:

D006

Nu vreu sa deranjez pe nimeni , nu vreau sa inoportunez pe nimeni , dar spiritul "APIARDEAL" A MURIT ! Acum 3 ani exista un forum pe nume "APIARDEAL"  care era o platforma a libertatii de exprimare pentru apicultori , A MURIT! 
  Acum simt ca postez pe un "stuparitul" mai mic , poate asta este soarta noastra , a romanilor . Numai bine si spor la treaba echpei manageriale de pe acest forum!

pharaonu75

Eu ce sa inteleg din postarea ta Dragos!
Pana acum spuneai ca te deranjeaza Andrei, ca iti strica topicurile, spuneai ca esti "atacat" de el, l-ai rugat sa se abtina sa mai discute cu tine, ba chiar i-au dat "ignore" si tot tu spuneai ca a fost dat afara de pe forumurile pe unde mai fusese inscris, iar acum?

Fii mai explicit!

D006

Eu personal rezolvasem problema prin ignorarea lui , indiferent ce referire facea la adresa mea nu-i mai raspundeam . De aici in colo este treaba voastra , faceti cum vreti , parerea mea oricum nu conteaza.

pharaonu75

Nu este vorba despre parerea ta si daca aceasta conteaza sau nu!
Tu ai rezolvat problema, poate au rezolvat-o si altii!
Insa rezolvarea asta este doar de suprafata!
Adica asta inseamna ca nu mai vezi tu ceea ce spune despre tine, nu inseamna ca el chiar nu mai scrie la adresa ta!
Iar motivul banarii nu il reprezinta ce a scris el despre un user sau altul in urma cu o saptamana, o luna sau mai mult, ci il reprezinta ce/cat/cum a scris in ziua banarii! Postari care acum nu mai pot fi vazute!
Poate de aceea pare ca a fost luata masura din senin, nejustificat!

D006

Asta este problema voastra !  dar tu si Romikele nu aveti de unde sa stiti ce inseamna spiritul Apiardeal deoarece cand acel forum avea doar cate 3 membri online voi nu existati in aceasta lume. Au fost momente cand am fost injurat din toate directiile deoarece am deschis doua subiecte sensibile care  de atunci nu au mai fost discutate : parerea procesatorilor si alegerile ACAR . Atunci am fost injurat in toate felurile dar stii care este urmarea ? Eu sunt tot aici iar cei care m-au injurat  au distarut .
  Spiritul Apiadreal spune ca adevarul va invinge mereu fara a fi nevoie de "ajutorul" unor moderatori.