Stupul profesorului Ursu

Creat de pharaonu75, Decembrie 04, 2010, 11:55:16 PM

« precedentul - următorul »

nicu68

mai bine mai tarziu decat niciodata :nod: pai eu ca incepator am vrut sa nu fiu rautacios dar deja m-am convins  :yes: numai bine :hi:

stefan1

Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

D006

Daca prostia ar durea as auzi tipetele de la Bacau pana la Rm. Sarat...
   I-am semnalat domnului on-line ca medoda lui de lucru este dezbatuta pe Apiardeal iar dansul a dat un raspuns demn de paronoia sa : " nu am timp pentru asa ceva " ...  el este undeva sus iar noi niste muritori de rand.

apivasmob

Sloganul NU FACE-TI CA EL se potriveste de minune. Cred ca este simpatizant al PDL ca se comporta ca si guvernul cu bitele familii.Problema este in materia cenusie.
Sanatate tuturor apicultorilor

pharaonu75

SEMIORGANIZARE pentru iernat

Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

D006

Multi dintre dvs aveti rau de invidie si chiar jigniti gratuit. Efortul dlui profesor este de apreciat. Inainte de-a fi Gica Contra ar fi bine de sustinut proiectul chiar si de cei care au zeci de ani de practica. Vreti sau nu, universul este in continua transformare

mape 48-petru manea

Multumesc d-le profesor,nu am inteles nimic !!

emilavram

Decit sa probez si sa zapacesc albinele cu stupul "profesorului Ursu" mai bine stupi cu faguri roativi ai maghiarilor.

D006

Citat din: totop din Septembrie 24, 2011, 03:20:04 PM
Multi dintre dvs aveti rau de invidie si chiar jigniti gratuit. Efortul dlui profesor este de apreciat. Inainte de-a fi Gica Contra ar fi bine de sustinut proiectul chiar si de cei care au zeci de ani de practica. Vreti sau nu, universul este in continua transformare

..off..al cui  multiacount esti ??mai TIPTOP,?.....

Ai doar 2 postari si alea sa mai ajuti la reclama "stupului minune"..:)...Povesteste-ne si noua ce invirtzi in apicultura si apoi as crede ca stii ce vorbesti..

Cei care spun ca nu este viabil in apicultura acest "stup minune" au destula experienta in apicultura si stiu ce vorbesc....nu "au rau de invidie" si nu "jignesc gratuit" cum aiurezi mai sus.

Vreti sau nu, universul este in continua transformare
.......si la cum te exprimi aici am impresia ca esti un URSU-letz care vrei sa-ti faci audienta acum pe weekend ..:))>.auzi UNIVERSUL este in continuua transformare..:))..asa dl-e bravo!!..fa o lectie ON-LINE si  pe tema asta..:)

D006

Ajung doua postari pt ca pe acest forum mai mult se jigneste decat se converseaza civilizat.
Acest forum in comparatie cu altele nu este gestionat corect si nu ai ce invata.

orbanstefan64

incet cu  mobila pe scari  :yellowcard:

Kov iulian

Am mai spus pe aici , problema de fapt nu e ca Domnul Ursu a inventat o cutie ( stup ) si ca face filmulete si le pune pe Youtube ( si eu pot sa fac asta , ca ma rade unu altu asta e , sunt un simplu apicultor incepator care am dat peste o idee si o promovez pt sistigul propriu) Problema apare cind cineva vine si se recomanda Profesor , prin asta intelegindu-se ca Domnul Ursu e profesor de Apicultura ( inducand pe multi in eroare pt a cumpara lada sa, bazindu-se pe experienta vasta a domnului profesor ) si nu e asa dinsul e doar Profesor de matematica . De acea in rog pe Domnul Ursu , faceti Domule Ursu o rectificare cind va recomandati sau puneti filmulete pe youtube faceti-o sub titulatura Ursu cutarescu profesor de matematica .

D006

Cand am vazut prima data clipuri cu proful "vesel" mi s-a parut ceva nastrusnic si bine de urmarit. Dupa un timp am inceput sa privesc clipurile ca pe niste comedii distrandu-ma de fiecare data copios. Acum consider ca pe acest forum i s-a facut suficienta reclama si a fost bagat prea mult in seama mai ales ca pe aici pt. el au postat doar gornisti . Eu zic sa luam exemplul celor dupa stuparitul care dupa ce au citit postarile scrise cica de fiul sau pur si simplu i-a dat una peste bot si au inchis subiectul deoarece nu doreau ca prostia sa se propage si mai mult.

PS. Intr-un clip in care cica marele on-line tinea un curs cica de apicultura am recunoscut cativa stupari seriosi din Bacau. In aceasta vara m-am intalnit cu cativa dintre ei si i-am intrebat ce este cu acest on-line , raspunsul a fost scurt si sec : " domnul Ursu pur si simplu nu cunoaste apicultura , el doar dezvolta o bazaconie ".
   Sa mai spunem ca omul era cat pe ce sa ajunga in puscarie deoarece a postat filme pe Neogen cu minori fara acordul parintilor ??? Noroc ca la examenul medical a iesit  "tralala"..

pharaonu75

Dragos, vrem sau nu vrem, profu' on-line face parte din lumea apicola!
Si pentru ca spuneai ca ii privesti filmele ca pe o comedie, nu ai sesizat ca si topicul asta are cam aceeasi tenta?

Parerea mea este ca fiecare clip apicol al stimabilului ar trebui sa inceapa cu "acest clip este un pamflet".
La cele cu matematica nu ma pronunt! Nu le-am urmarit! Nu activez in domeniul acela!
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

pharaonu75

Poftim Dragos, ca sa iti mai descretesti fruntea! :wink2: