Stupul profesorului Ursu

Creat de pharaonu75, Decembrie 04, 2010, 11:55:16 PM

« precedentul - următorul »

stefan1

Eu zic ca d-l profesor va invata din greselile proprii si isi va imbunatatii 'discursul'. De fapt se pare ca deja stupul dansului nu mai arata cum a fost la inceput si nici nu il mai propune pentru aceeasi utilizare ca cea initiala.
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

marius_vfp

pai mi se pare corect ,daca pestele nui mai place rama te dai pe mamaliga sau dulcegarii :nudie:
stiu cate ceva din tot nu totul din ceva

Alutus

Dumninica , ora  9 30 apare la antena  3. Sa vedem!
Sa nu uiti Darie!

marius_vfp

salut lam vazut acu vreo 3 zile cred ca pe realitatea vorbea despre mate si cursurile lui din natura ,
predand pe clasicul perete dezafectat dintro hala a unui fost complex zootehnic sau ceo fi fost acolo  :yahoo_cry: :zzz:
spor la treaba la tori
stiu cate ceva din tot nu totul din ceva

mape 48-petru manea

Aseara butonez la tv ajung la antena 3 si vad un titlu "Borcea versus profu" on-line " zic  "uite ce coincidenta ",mai stau putin si-l vad in carne si oase pe profu e drept nu avea halatul alb pe el si nici cutitul acela lung in mana
explica foarte incurcat despre metodele dansului de a baga in capul copiilor matematica nestiind ca " scoala romaneasca scoate tampiti ". Nu ma pricep la ce spunea dansul si urmaresc fetele d-nei Andronescu si d-nului Marga si observ niste zambete ingaduitoare si ceva mila. Zic : bine ca nu vorbeste despre albine"  cand aud ca zice : matematica ma ajutat sa inventez un stup care a revolutionat apicultura si pentru care am primit medalia de aur la un salon de inventica.Gadea intreaba  UNDE ? sperand ca la Paris. Profu raspunde :la Iasi desi avea de gand sa ocoleasca locatia fericitului eveniment
Am mai inteles de la profu ca a fost inspector scolar si dupa 2 luni i sa desfacut contractul de munca. Cam tarziu.
Astept cu interes "Minunatele aventuri ale profu on-line "in continuare.

Alutus

Numai cine nu munceste nu greseste. Este dreptul lui de a-si expune opiniile. Logica lui de stupar este prea complicata , dar sa nu uitam ca si germanii sunt la fel. Din experientele lor prin decantare se obtin cele mai bune rezultate, dar de catre americani  care pe langa 1002 defecte pentru care detin patente au o calitate grozava : sunt foarte practici si nu se incurca cu amanuntele. Ca urmare au inventat cele 2 tipuri de stupi extinse la scara mondiala . Practic cu un Me cu fund detasabil poti face cam tot ce vrei fara alte anexe.
Sa nu uiti Darie!

albine

Nota  10 pentru profesorul Ursu .
Orice om are dreptul la libertatea opiniilor si exprimarii .De cand a murit bunicul nu m-a pacalit nimeni.

D006

Citat din: Alutus din August 29, 2011, 11:43:52 AM
Numai cine nu munceste nu greseste. Este dreptul lui de a-si expune opiniile. Logica lui de stupar este prea complicata , dar sa nu uitam ca si germanii sunt la fel......

Alutus vazind filmele de pe IWF.de am vazut o apicultura aerisita generatoare de  invataminte si productivitate in apicultura....

..vazind filmele "profului on-line", am observat o invalmaseala de fantezii imposibil de pus in practica industriala...

Cred ca logica nemteasca nu are nik in comun cu debitarile aiuristice "marca ursu"...:))

D006

Citat din: albine din August 29, 2011, 12:52:14 PM
Nota  10 pentru profesorul Ursu .

...nota 10 pentru matematica de care este, presupun toba..?.....ca in apicultura si-a cam prins urechile  ...:)

VAzind in emisiunea de aseara,  faza ca a inventat un stup minune pentru care a luat medalia de aur...:))..m-au lamurit ca nea URSU are ceva probleme legate de afirmarea personalitatii ..:)

.

pharaonu75

Un pavilion apicol de vanzare... max. 4800 euro, negociabil

[youtube=640,480]http://www.youtube.com/watch?feature=player_profilepage&v=kEUcy5bMclc[/youtube]
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

pharaonu75

Prezentarea nouului Bio-stup unui cumparator interesat. In loc de cumparator cititi INCEPATOR!
Omul necesita explicatii si pentru unele chestiuni elementare (ce este rama oarba, ce inseamna capacirea celulelor)

Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

pharaonu75

Si cateva observatii personale:

- cat ar fi el de Bio-Stup, domn profesor tot ii da cu Varachet in nas;
- fabricantii de la Casa Dunavat - Constanta sunt de vina pentru nereusitele apicultorilor cu acest model de stup, pentru ca nu l-au construit bine! Ma intreb oare cine le-a dat pe mana proiectul, cine le-a spus ce/cum sa fabrice si cine le facea receptia lucrarilor;
- din spusele domnului profesor inteleg faptul ca si Viorel de la Suceava ar putea avea soarta celor de la Constanta. Asadar nu mai criticati Biuo-stupul, pentru ca il lasati pe Viorel fara contract;
- la nivelul cunostintelor apicole ale cumparatorului si la logoreea domnului profesor, putea sa ii vanda si o cutie de transport rame pe post de stup minune - manageriat dupa o tehnologie revolutionara;
- foarte savuros este dialogul dintre albine si trantori, atunci cand are loc macelul trantorilor! =)) :nebun: =))

pharaonu75

Oare pe la targurile apicole fabricantii din Constanta mergeau de capul lor?
De ce nu le-a explicat domn profesor ca acei stupi prezinta defecte de fabricare?
De ce le-a permis sa ii vanda si pe cale de consecinta sa arunce o pata mare pe tehnologia apicola dezvoltata de domn profesor?

Raspunsul il stiti deja! Nu fabricantii sunt de vina!

D006

Ca stimabilul on-line nu cunoaste stuparie ne-am convins de mult dar dupa emisiunea de la antena 3 am inteles de la prof. Marga  ca individul nu se pricepe nici la pedagogie. On-line pur si simplu isi expune  maladia psihiatrica in spatiul public si mai mult decat atat vrea ca si toata populatia Romaniei sa gandeasca precum el.

In  ultimile clipuri postate aici apare acest on-line care foloseste Varachet  la "bio-stup" ...  cat de prost poti fi sa folosesti varachet la o stupina bio ????  cat de cretin poti fi incat sa si expui acest lucru in public ???? cat de idiot trebuie sa fii sa faci tratament cu varachet cu urdinisele deschise ???
  oameni buni intelegeti ca atunci cand intri la apicultura bio termenul "varachet' trebuie sters din creier ! asta la cine detine un creier care este folosit in procesele cognitive.

Acest on-line mereu pomeneste de nasul albinei , de nasul reginei , imi explica cineva cum arata nasul albinei si la ce foloseste ????

filip

Dragos,
Eu stiam de mult ca cei in programul BIO folosesc Varachet,dar nu recunosteau nici in ruptul capului.Cand o faci mereu  intra in rutina,apoi scapi porumbelul.
Multa miere clasica a luat calea exportului ca fiind BIO,asta in urma analizelor facute in exteriorul tarii.
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)