Stupul profesorului Ursu

Creat de pharaonu75, Decembrie 04, 2010, 11:55:16 PM

« precedentul - următorul »

CRISTIAN71

Lasa chinga ca si-a facut datoria , dar eu suplimentar am folosit si un holsurub si tot degeaba . Ce usor este sa vorbesti daca nu ai lucrat cu o asemenea inventie ?

apivasmob

Nu stiu sa se transporte stupii cu caturile puse . Nu tin partea nimanui.
Sanatate tuturor apicultorilor

CRISTIAN71

Si se ai vrea , sa scot mierea din rame inca necapacita ? Stai linistit , cu ramele nu sa intamplat nimic !

CRISTIAN71

Hai ca sunt foarte curios sa ascult si parerea unuia insotite si de foto care foloseste asa ceva . Mai ce usor este sa vorbiti ! Daca sunteti mai atenti in foto expuse veti vedea frezat un sant in care intra o margine a tablei pentru ca apa sa nu intre in stup . Prof. nu a gindit asa ceva , insa eu a trebuit sa fac ceva in aceasta privinta . Daca va uitati mai atent in primele filmari ale prof . insa chiar el i-si punea o asemenea intrebare , dar problema a ra mas in ,, coada de peste " . Dupa aceea sa complicat , bine ca nu am copiat intocmai uzina aceea de stup .
Nu-mi aduc aminte ca profesorul sa ne atentioneze ca exista o problema la transport . El tot timpul lauda acest model .
Inteleg cind e vorba de bascalie si apreciez umorul fin , dar vreau si o parere pertinenta insotita de foto sau video a celor CARE folosesc acest model de stup !
Am doi stupi in acest format in experiment : unul cu cat de 1/1 rama normala cu latimea lateralelor de 37 mm , si celalalt cu cat de 1/2 cu rama marita .

CRISTIAN71

Ingrosata la 45 mm.
Duminica sau luni ma duc sa-i  desfac si o sa fac si extractia de miere .

cristi-profURSU

Foarte interesant cum carcotasii Bio Stupului nu am mai facut embed si nu am mai spus nimic referitor la filmele postate recent, care arata Bio Stupul in practica(varianta de pavilion si pe vatra) si care in fapt DEMOLEAZA absolut tot ce au afirmat ei pana acum. Mesajul pentru acestia este simplu: Game over.

Am sa fac eu cateva embed-uri:

Domnilor, tot adevarul se afla aici (fapte, nu vorbe):
http://apicultura-online.blogspot.com/2010/07/stupul-brevetat-in-actiune.html

pharaonu75

De ce nu au mai fost incarcate filme pe contul PROFULONLINE ci doar pe contul PROFULDEMATE?
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

cristi-profURSU

Citat din: pharaonu75 din Mai 30, 2011, 10:24:59 AM
De ce nu au mai fost incarcate filme pe contul PROFULONLINE ci doar pe contul PROFULDEMATE?

Din motive obiective nu s-a mai intamplat acest lucru.
Blogul de apicultura-online a fost creat ca sa reuneasca sub umbrela lui, in mod structurat, aceste filme care provin din mai multe surse. Este suficienta monitorizarea acesui blog printr-o simpla subscriere pentru a fi la curent cu cele mai recente postari.

pharaonu75

Citat din: cristi-profURSU din Mai 30, 2011, 04:49:03 PM
...Este suficienta monitorizarea acesui blog printr-o simpla subscriere pentru a fi la curent cu cele mai recente postari.

Pe acest topic eu am postat 99% din link-urile catre filmele prof. Ursu, insa in ultima vreme nu am mai gasit nimic nou pe contul Profesorulonline, de aceea nu am mai postat!
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

pharaonu75

Popularea stupului

pharaonu75

Discutie la vagonul echipat cu noul tip de stup.

pharaonu75

Prima vizita la stup

pharaonu75

Familie super-dezvoltata

pharaonu75

Diagnosticarea familiilor

pharaonu75

Rama "oarba" in actiune