Stupul profesorului Ursu

Creat de pharaonu75, Decembrie 04, 2010, 11:55:16 PM

« precedentul - următorul »

mmacreanu

nu inchide cineva acest topic?
Când ești mort, nu știi ca ești mort. E greu doar pentru ceilalți. La fel și când ești prost.

Eugen B

Citat din: marius_vfp din Ianuarie 28, 2014, 03:09:11 PM
astepti primavara sa vezi salcamul hahaha , ma lasa rece , vezi-ti de treaba  miere la urs nu ai sa vezi.
spor.

is nou pe site, si nush cum faceti daca se posteaza ceva sau nu din productia la marile culesuri. Eu is curios de oameni seriosi nu de mincinosi. Am obsevat ca la unii stupari e ca si la pescari, au niste povesti de ingheata apele.

bucovineanu

Nu stiu ce povesti ai auzit, dar sa sti ca pe Ursu nu-l intrece nimeni in aceasta privinta.

pharaonu75

Eu anul asta am scos polen in valoare de 150 milioane/familia de albine si miere in valoare de 80 milioane lei/familia de albine. =)) =)) =))
Si toate astea in stupi Dadant de 10 rame!
Asadar, pentru ca sunt mai tare ca Ursu la productia apicola, anunt ca am inceput productia de stupi Dadant pe 10 rame, pe care ii vand cu 10 milioane lei bucata, pentru ca dau productiile aratate mai sus! =)) =)) =))

Nu va mai obositi sa cumparati albine, sa le ingrijiti, sa le stimulati sau sa le iernati, ci cumparati cutiile de la mine si va imbogatiti! =)) =))

Nici tratamente nu trebuie sa faceti, pentru ca nu aveti albine... miere SUPER-BIO! =)) =)) =)) 
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

PARINTELE

Citat din: pharaonu75 din Ianuarie 28, 2014, 06:51:48 PM
Eu anul asta am scos polen in valoare de 150 milioane/familia de albine si miere in valoare de 80 milioane lei/familia de albine. =)) =)) =))
Asadar, pentru ca sunt mai tare ca Ursu la productia apicola, anunt ca am inceput productia de stupi Dadant pe 10 rame, pe care ii vand cu 10 milioane lei bucata, pentru ca dau productiile aratate mai sus! =)) =)) =))

Nu va mai obositi sa cumparati albine, sa le ingrijiti, sa le stimulati sau sa le iernati, ci cumparati cutiile de la mine si va imbogatiti! =)) =))

Nici tratamente nu trebuie sa faceti, pentru ca nu aveti albine... miere SUPER-BIO! =)) =)) =))

=)) =)) =)) =)) =))
atentie pharaonu, poate ca daca il mai ssuparam pe proful,va mai inventa ceva al carui castig va creste de la 1000 de euro pe an, de la stupul bio la 5000 de euro la cel nou inventat din pricina noastra

yulian

Eu anul asta am scos polen in valoare de 150 milioane/familia de albine si miere in valoare de 80 milioane lei/familia de albine.
Bag de seama ca ati avut un an tare prost daca numai atat ati scos  =)) =))

dodo79

daca cutiile sunt din lemn de salcie ca sa produca mai mult polen sau din salcam ca sa produca miere,atunci comand si eu 200 bucati.reducere primesc  =)) =)) =))

Ioan Olaru

ATENTIE ACEASTA SECTIUNE ESTE UN PAMFLET SI LUATI-O CA ATARE :bravo: :bravo: :bravo:
Pentru că apar noutăți verificați blogul personal
www.albina-online.blogspot.com

filip

Citat din: Ioan Olaru din Ianuarie 29, 2014, 11:02:27 AM
ATENTIE ACEASTA SECTIUNE ESTE UN PAMFLET SI LUATI-O CA ATARE :bravo: :bravo: :bravo:
Corect!
Tehnologia Ursu e o gluma,daca platiti contravaloarea ei inseamna ca o gustati din plin!
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

yulian

Citat din: Ioan Olaru din Ianuarie 29, 2014, 11:02:27 AM
In sfarsit am aflat adevarul despre stupul profesorului (de matematica) Ursu  =))

Ioan Olaru

Nu prea meritati sa aflati perea multe despre acest stup , dar totusi ma bucur de cea ce credeti despre stup , astfel se vede ce imaturi sunteti , se poate critica si se poate spune multe dar ce sai faci va ramane un mister si asa mai trece un episod , cei care doresc sa vorbeasca serios sunt invitati pe un forum unde nu se tolereaza aceasta imaturitate iar scopul sa fie albinele nu tampenia fiecareia care totusi ar trebui pus in sectiunea diverse , aici nare rost oricum technologia stupului va fi criticata dea lungul timpului findca asa e dat , si nu merita sa poarte acest nume nici macar daca e forum , daca tot aveti putin respect inchideti topicul .

Eduard Rotaru

De ce Ioane sa il inchida?!!...fiecare e liber sa isi spuna opiniile in legatura cu acest subiect. Se pare ca te-ai cam saturat de critici...stai linistit ca nu vei scapa de critici atata timp cat sustii bazaconiile lui Ursu...

D006

Ioane trebuie sa intelegi ca nimeni nu are nimic personal cu tine ! noi pe acest topic am dat pe fata o escrocherie .

bio

Citat din: Ioan Olaru din Ianuarie 29, 2014, 02:35:12 PM
Nu prea meritati sa aflati perea multe despre acest stup ,.... .

..Ioane, sa stii ca nu meritam ..

Citat din: Ioan Olaru din Ianuarie 29, 2014, 02:35:12 PM
Nu prea meritati sa aflati perea multe despre acest stup , dar totusi ma bucur de cea ce credeti despre stup , astfel se vede ce imaturi sunteti , se poate critica si se poate spune multe dar ce sai faci va ramane un mister si asa mai trece un episod , cei care doresc sa vorbeasca serios sunt invitati pe un forum unde nu se tolereaza aceasta imaturitate iar scopul sa fie albinele nu tampenia fiecareia care totusi ar trebui pus in sectiunea diverse , aici nare rost oricum technologia stupului va fi criticata dea lungul timpului findca asa e dat , si nu merita sa poarte acest nume nici macar daca e forum , daca tot aveti putin respect inchideti topicul .

Ioane !!..salveaza-ne .....nu ne lasa ... invata-ne sa ne umplem si noi de bani ca nea ursu  al tau.

Ioan Olaru

Eu tot nu inteleg de ce este excrocherie , domnul profesor spune ce stie ,stupul poate fi folosit cum se doreste sau nu se achizitioneaza , chiar am vazut multi tineri care merg pe vertical , afirmatile care se aduc impotriva stupului este posibil sa fie adevarate . Totusi in tara se fabrica en modele de stupi , singura diferenta este ca nu este pusa pe net .
Bineanteles odata ce le pui pe net trebuie sa ati asumi criticile care deobicei sunt de 99 % .
Sunt de acord cu multe din cea ce spuneti , pe mine personal mau ajutat sa iau anumite decizi dar sunt si multe lucruri care probabil sunt eronate asa ca am decis sa extrag imformatia cea mai buna care o consider eu .
Totusi daca ar fi excrocherie nu cred ca nu sar lua masuri drastice decatre organele abilitate , pana atunci este doar o noua technologie iar cel mai mare castig a avuto rama claditoare si iernarea cumulata a albinelor , consider ca pe viitor orice tip de stup va prelua grila findca se tine foarte bine varoua in control chiar daca nu se poate elimina complet .
Un alt avantaj sunt ramele cladite fara celule de trantori , asta am observat chiar eu , singurele rame unde sau crescut trantori au fost zonele de decupaj .
Urmatorul avantaj a fost posibilitatea stimulari a intregului stup din buzunar permitand accesul albinei foarte usor , dar se folosesc multi inlocuitori si eu folosesc inlocuitori .
Pentru mine aceste avantaje sunt suficiente pentru a continua cu acest model de stup si a prezenta in continuare diverse lucrari , eu prezint din privinta incepatorului si nu ma pot ridica la un nivel larg cum ar fi profesionism , findca am inceput doar cu un numar limitat .
Sper ca in timp sa pot ajunge la un nivel cat mai inalt ca sa ma pot contrazice cu dumneavoastra pana atunci nu pot sa fac alceva decat sa ma contrazic la nesfarsit cu apicultori profesioniti , deci consider ca am avut de castigat din conversatilr de pe acest forum in ultimul timp nu sa mai discutat nimic despre albine si de acea consider ca nu are rost continuarea acestui topic si se poate inchide linitit , va salut si numai bine.