Stupul profesorului Ursu

Creat de pharaonu75, Decembrie 04, 2010, 11:55:16 PM

« precedentul - următorul »

mape 48-petru manea

bio

Citat din: Ioan Olaru din Octombrie 05, 2013, 06:33:53 PM
Buna seara , cred ca aduc vesti interesante celor care au criticat si critica bio stupul , Domnul Cristi Ursu fiul domnului profesor a decis sa raspunda criticilor aduse bio stupului daca sunteti curiosi ce a spus , intrati pe http://albina-online.blogspot.ro/
unde veti gasi comentariul dansului postat .

..vazut..citit !

Concluzia :

--Aschia nu sare departe... =))

..

vranceanul

NU SE MERITA SA PIERDETI TIMPUL CU EI - aveti altceva de facut acum in stupina si nu numai....
Are omu* ceva in cap, doar nu se scarpina degeaba!

gaby

da-mi voie sa te contrazic profesorul stie ce spune si apoi are ani de experienta in spatele acestor afirmatii nu???

romikele

Citat din: gaby din Octombrie 06, 2013, 09:28:32 AM
da-mi voie sa te contrazic profesorul stie ce spune si apoi are ani de experienta in spatele acestor afirmatii nu???

Profesorul CREDE că știe ce spune.
N-ai decât să faci ca el dacă vrei să dai faliment!

marius_vfp

Citat din: gaby din Octombrie 06, 2013, 09:28:32 AM

gaby tu cat ani de experienta ai in domeniul apicol ? dar vreau sa raspunzi sincer . eu am 4 , si nu am fost incantat de acest model de stup , din varii motive , si cel mai bun motiv e cel ca albina trebuie lasata sa traiasca in mediul ei natural sau macar cat mai apropiat . omul nu este decat hotul suprem al muncii albinei, dar trebuie lasata sa-si organizeze singura habitatu, fara prea multe interventii din partea omului .
spor
stiu cate ceva din tot nu totul din ceva

D006

Mai frate pana acum vedeam prin ziare anunturi gen " sunt fata adevaratei mama omida" , acum in mediul on-line apare fiul adevaratului prof. on-line . E clar ca traim vremuri tulburi !
  Sa ne povesteasca fiul adevaratui online cum ta-su il facea de bani pe Eduard Rotaru !

Ioan Olaru

Nu stiu exact povestea cu rotaru la telefon nu raspunde , in schimb Profesorul online a si filmat acea iesire la intalnirea de gradul trei in care batranul Rotaru nu are nici un pic de decenta mai ales de o familie in varsta , limbajul folosit si gesturile filmate dau drept dovada ce fel de om este , totusi judecata in care se afla cei doi va fi crancena si astept cu nerabdare deznodamantul dar acest lucru va mai dura ani de zile .
Pentru că apar noutăți verificați blogul personal
www.albina-online.blogspot.com

D006

La cati bani a pierdut Rotaru a fost prea bland cu escrocul on-line !

MariusApicultura

Citat din: bio din Octombrie 05, 2013, 11:30:01 PM
Citat din: Ioan Olaru din Octombrie 05, 2013, 06:33:53 PM
Buna seara , cred ca aduc vesti interesante celor care au criticat si critica bio stupul , Domnul Cristi Ursu fiul domnului profesor a decis sa raspunda criticilor aduse bio stupului daca sunteti curiosi ce a spus , intrati pe http://albina-online.blogspot.ro/
unde veti gasi comentariul dansului postat .

..vazut..citit !

Concluzia :

--Aschia nu sare departe... =))

..

Desi va stimez nu cred ca aveti dreptate, cred ca este de bun simt ca isi apara tatal cu argumente bune sau nu, asta inseamna sa ai coloana.  Oricum sunt o gramada pe internet care sunt "laudarosi" ca sunt cei mai buni si cata miere fac...sunt "doctori" in domeniu  :qp:  :) :)
Istoria isi bate joc de cei care nu o cunosc, repetandu-se!!! 
Insulta e declaraţia înfrângerii!!

SPYKAL

Citat din: Ioan Olaru din Octombrie 07, 2013, 02:29:14 AM
Nu stiu exact povestea cu rotaru la telefon nu raspunde , in schimb Profesorul online a si filmat acea iesire la intalnirea de gradul trei in care batranul Rotaru nu are nici un pic de decenta mai ales de o familie in varsta , limbajul folosit si gesturile filmate dau drept dovada ce fel de om este , totusi judecata in care se afla cei doi va fi crancena si astept cu nerabdare deznodamantul dar acest lucru va mai dura ani de zile .
Eu nu cred ca d-l Rotaru i-a luat stupina profului on line ...cu japca....asa cum reiese din filmare. Părerea mea este ca acolo..... cineva a vrut sa ţepuiască pe altcineva :qp:....iar tinereţea si-a spus cuvântul... =)) =)) Stimă şi respect!!!

D006

care stupina ? asta e bancul zilei !!!

feerary

Tare asta: "Toamna. Exista un film recent filmat chiar de mine in care tata arata cum dintr-o familie pe 12 rame se mai pot obtine alte doua cu care sa se ierneze. Pregatire iernat, captarea naturala varroa destructor si obtinerea a 2 matci la Bio Stup - Ioan Ursu
http://apicultura-online.blogspot.com/2013/08/pregatire-iernat-captarea-naturala.html

Este complet ineficient sa se ierneze cu o famile pe 12 rame, in orice lada doriti. Pentru a avea putere sa ierneze eficient, familia de pe 12 rame trebuie comprimata la 6 rame sau poate chiar 5 (in functie de populatia de albine si de calitatea maticii). Concentrand albina reusim sa-i dam forta sa ierneze. Cele 6 rame trebuie sa fie suficent de inchise la culoare ca sa retina caldura si sa contina si miere. Din aceasta cauza familia de albine pe 12 rame se comprima la 6 iar in primavara se va expanda. Familia va trece iarna cu bine iar primavara va ajunge imediat la 12 rame."

Frazele se contrazic una pe cealalta... Daca o familie pe 12 ierneaza pe 6 atunci o familie pe 12 din care se mai scot 2 "familii", pe cat va ierna?  Problema asta sa ne-o rezolve "profu"!
            Zic si eu, ca un elev, nu mai bine iernezi o familie pe 6 rame, din care in vara scoti productie, decat pe 2 rame  :nebun: care va murii in iarna.  ))/
Noi astia care nu suntem profesori, nucleele le unificam cu familiile nu facem din famili nuclee cu care sa iernam :))
            Dupa spusele dlui prostfesor, investitia maxina si profit pe minus. Asta chiar a fost prof de mate  :uimit:  nu degeaba a fost dat afara din invatamant!

D006

Online dupa ce a rezolvat-o cu albinele acum s-a profilat pe caini , catzele....
  E dus rau ! in ce hal vorbeste cu cainii , cred ca in curand va vorbi cu Putin , Obama , iisus Hristos.

2. Cateii de la stupina - Ponta si Crin se cearta, iar noi cateii suferim. Care e Ponta care e Crin?

feerary

Un caine, isi stie stapanul si ii recunoaste vocea dar omul, nu-si cunoaste Creatorul si nici nu poate sa-L auda!
    Nu-i gresit sa vb cu Isus