Stupul profesorului Ursu

Creat de pharaonu75, Decembrie 04, 2010, 11:55:16 PM

« precedentul - următorul »

RazvanTi

Citat din: dragos2006 din Septembrie 30, 2013, 09:06:44 PM
De vina este pharaonu ca posteaza mereu filmele respective. Cred ca e pe mana cu online.  :D
da da da!!!
e la bara-bara cu siguranta!  :qp:
sunt un "poliglot" in ale tehnicii
http://bricolaj.myforum.ro

sorinma

Parca din cateva secvente vazute reiese ca are ma multe idei decat dn profesor si in mod sigur e mai indemanatic.Profu fiind de matematica are nevoie de demonstratii ca greseste.
Cu cat stii mai mult, cu atat iti dai seama ca stii prea putin ...George Calinescu
Adevarul este rareori pur si niciodata simplu...Oscar Wilde

feerary

Eu consider ca Viorel ii un om fain si ca face si apicultura. Nu avem ce reprosa in privinta calitatii constructiei lazilor pe care le face, le lucreaza bine omu...

D006

Viorel e cu mult peste online in ceea ce priveste inteligenta cat si cunostintele apicole.

Ioan Olaru

Buna seara dragi apicultori , la mine a sosit iarna mai repede ca de obicei , in ultimul film am facut impachetarea stupilor , cu aceasta ocazie vreau sa va invit la discuti online pe chatul pe care lam lansat de curand pe blogul personal http://albina-online.blogspot.ro/ va urez o vreme buna si ne intalnim pe chat numai bine
Pentru că apar noutăți verificați blogul personal
www.albina-online.blogspot.com

SPYKAL

Ai tras linie Ioane? Cum a fost anul apicol pt tine? A dat bine sau cu,,,virgula?

orbanstefan64

Citat din: dragos2006 din Septembrie 30, 2013, 09:06:44 PM
De vina este pharaonu ca posteaza mereu filmele respective. Cred ca e pe mana cu online.  :D
asta am constatat si eu ........mai pharaoane .......posteaza mai departe  =)) =)) =))

Obombo

Citat din: Ioan Olaru din Octombrie 01, 2013, 07:50:25 PM... cu aceasta ocazie vreau sa va invit la discuti online pe chatul pe care lam lansat de curand pe blogul personal ... va urez o vreme buna si ne intalnim pe chat numai bine
Ioane, daca vrei sa discutam, mai bine intri tu pe forum de cat sa ne mutam noi pe chat, mai ales ca blogul tau are niste probleme de securitate.

feerary

Adevarat! nu-ti prea vine sa intrii ca te omoara cu pop-ups'

Ioan Olaru

Blogul nu are probleme popsul se poate seta din programul de navigare , anul apicol nul stiu ce pronostic sa dau , la primavara voi da pronosticul , pana atunci stau ca pe ace  mai ales ca a venit frigul si chiar si zapada , voi trece nucleul din roinita intr-un stup apoi voi selecta ramele care au spatiu pentru albina voi face tratamentele anti varoua si cu asta basta , daca ies bine pana in primavara voi spune ca a fost un an excelent iar daca nu voi spune ca am gresit pe undeva , va salut si numai bine.

Ioan Olaru

Buna seara , cred ca aduc vesti interesante celor care au criticat si critica bio stupul , Domnul Cristi Ursu fiul domnului profesor a decis sa raspunda criticilor aduse bio stupului daca sunteti curiosi ce a spus , intrati pe http://albina-online.blogspot.ro/
unde veti gasi comentariul dansului postat .

dredd

"interesante" ???  despre cum sa rupi o familie toamna in 3? de ce sa ai familii puternice cand poti sa ai roisori. in septembrie mai ales.  poate doar asa se justifica utilitatea sifonierului. sa nu moara de frig.
n-am rezistat sa citesc mai mult.
trebuie sa fi prost rau sa pui botu

bucovineanu

Ce baza se poate pune pe comentariile lui cristi, dac asingur recunoaste ca nu e apicultor? Nu face decat sa repete ce vrea sa ne invete cu sila tatal sau.
De cand Ursu a aparut cu " inventia" sa epocala eu am tot asteptat sa posteze un film de la extractia de miere. Dar se pare ca o sa tot asteptam mult si bine.
In rest multa vorbaraie si reclama agresiva.

nicomico

Ce interesant cine vine sa ne invete despre bio stup ,numai persoane cu experienta in domeniu.

nicomico

Dl Bucovineanu cum sa ne arate extrasul mierii cand omul se bazeaza pe inmultirea familiilor de albine ?
UN lucru mi sa parut interesant,in una din filmari este sunat de cineva...la care ii spune ca pana nu cumpara si nu cunoaste tehnologia de crestere a albinelor in stupul bio nu o sa-i vanda albine.Vede-ti aici de ce profesionalism si dragoste de albine da dovada acest domn?