Stupul profesorului Ursu

Creat de pharaonu75, Decembrie 04, 2010, 11:55:16 PM

« precedentul - următorul »

ioanardelean55

Si eu am muncit la o presa de facut coltare din resturile de la capace .....apr .o ora  =)) ,si e tabla nu hirtie ,( care sa o roada soareci ) =)) =)) =)) =)) iar cu prinsu in pioneze .....  =))  Bancu-i vechi dar ....... ii nou .

bucovineanu

Acea gratie nu e recomandata asa cum o arata Ursu deoarece albinele nu pot indeparta albinele moarte si axista pericolul ca sa se blocheze urdinisul. Eu folosesc reductoare din lemn care micsoreaza urdinisul la 7mm inaltime si nu am nici o problema cu soarecii.

pharaonu75

Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

pharaonu75

Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

pharaonu75

pharaonu75

PACO

Am senzatia ca ma uit la TELESHOPING.

orbanstefan64

aaaa...te uitai la cutitul magic.... =)) :rotfl: =)) :rotfl:
:hi: :hi: :hi:

marian sima

Cata staruinta aveti. =)) =)) =))
Intru pe acest topic sa vad de ce santeti atat de interesati de el.
Nu stiu de ce dar nu am curiozitatea sa vizionez filmele,asa ca mai departe. =)) =)) =))

D006

Pentru mine filmele lui sunt un somnifer extraordinar , dupa maxim 5 minute adorm bustean . Si asta fara sa dau bani sau sa-mi stric ficatul sau rinichii.

G. Iulian

Mariane să vezi brainstorming în doi și la un moment dat acceptă și sugestii de la telespectatori. O "invenție" vie, se schimbă lada văzând cu ochii.   =))  =))  =))

bio

Citat din: pharaonu75 din Septembrie 30, 2013, 03:13:18 PM
3/4 Iernatul stupilor - Impachetarea in folie dubla si avantajele ei - apicultura pentru incepatori

..nu cred ca vreodata am reusit sa urmaresc vreun film pina la sfirsit, mai putiun filmul in care ne arata cum se prinde un roi.. =)):.sau mai bine spus, cum nu se prinde un roi.. =))

Am vazut ca acest film este mai scurt si hai sa incerc sa-l urmaresc pina la capat...dar cind au inceput: - cu pune ceolofanul, -scoate ceolofanul, taie si re-taie ceolofanul am 'obosit" sa urmaresc si m-am lasat pagubas.

tassevasi

Citat din: marian sima din Septembrie 30, 2013, 07:43:26 PM
Cata staruinta aveti. =)) =)) =))
Intru pe acest topic sa vad de ce santeti atat de interesati de el.
Nu stiu de ce dar nu am curiozitatea sa vizionez filmele,asa ca mai departe. =)) =)) =))

Idem,...... poate el nu-si da seama ca devine  din ce in ce mai plictisitor cu filmele  acestea  lungi , cine  crede  el ca are rabdare sa vizioneze  ore in sir .
  Poate nu stie  zicala cu  "esentele tari in sticlute mici"

D006

De vina este pharaonu ca posteaza mereu filmele respective. Cred ca e pe mana cu online.  :D

pad3

super baiat viorel asta; mi-a adus aminte de cotoi din reclama cu smiley  =)) =)) =))
somnul ratiunii naste monstri