Stupul profesorului Ursu

Creat de pharaonu75, Decembrie 04, 2010, 11:55:16 PM

« precedentul - următorul »

marius_vfp

pinguinii au luat teapaaaaaa saracii si aveau vreo 20 25 de ladoace minune , mie mila de ei ,sunt sigur ca banii dati pe ladoaca minune nu era din sudoarea proprie asa ca isi merita pe deplin teapa si poate e o invatare de minte.

sal vedem pe oflines cand da cu ochii de ei ce raspuns le da ))/
stiu cate ceva din tot nu totul din ceva

soricul

Este o teapa la fel de mare ca atunci cand trimitem copii la scoala  si sunt invatati de unii invatatori care nici ei nu stiu sa scrie  ))/. Poate stiti la ce ma refer :qp:
"Viata eroilor,dintre toate,este cea mai mare lectie de umanitate pe care ne-o da istoria"

marian_6777

Pai cei care pun botul, chiar nu merita sa aibe albine. Inseamna ca nu au citit chiar nimic literatura de specialitate. Ma gandesc insa la bietele fiinte ajunse pe mana lor.
Nu sunt decat doua cai sa ajungi in varful unui stejar: sa muncesti catarandu-te sau sa te asezi deasupra unei ghinde si... sa astepti sa creasca.

marius_vfp

Citat din: soricul din Iulie 31, 2013, 08:17:30 PM
Este o teapa la fel de mare ca atunci cand trimitem copii la scoala  si sunt invatati de unii invatatori care nici ei nu stiu sa scrie  ))/. Poate stiti la ce ma refer :qp:
soricule dai cu sare ca vad ca miroase a..........  :lol:

eu nu ma includ in categoria la care te referi tu mai sus. :qp:

NiKoN

Citat din: marius_vfp din Iulie 31, 2013, 07:44:35 PM
pinguinii au luat teapaaaaaa saracii si aveau vreo 20 25 de ladoace minune , mie( imi este / mi-i) mila de ei ,sunt sigur ca banii dati pe ladoaca minune nu eraU din sudoarea proprie asa ca isi merita pe deplin teapa si poate e o invatare de minte.

sal vedem pe oflines cand da cu ochii de ei ce raspuns le da ))/

Cel mai elegant mod de a iesi dintr-o astfel de  incurcatura este recunoasterea greselilor. Ai ales sa ataci fara sa verifici ! :nono:
Un prieten adevarat nu poate fi cumparat, dar poate fi vandut!

SERBAN VASILICA

Va salut pe toti. Ati vazut asta?

tampenia anului 2013 in apicultura ursu ioan

Frumos titlu: TIMPENIA ANULUI 2013 IN APICULTURA URSU IOAN.

bucovineanu

Intradevar titlul e foarte sugestiv. E un filmulet cu tampiti pentru tampiti.
AUTORUL RECUNOASTE CA NU SE POATE PRODUCE MIERE CU ACEST MODEL DE STUP. Cat priveste polenul, socotelile facute sunt similare cu cele facute cu acea gaina care intr-un an face 365 de oua, din acele oua ies pui, care pui devin gaini si fac la randul lor oua, care devin gaini .............
Si uite asa se ajunge la 100 de milioane de lei de la o singura familie de albine.
Omul a luat-o rau de tot pe aratura.

Kov iulian

E antifurt, nu e antifurt, E antifurt.....  :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

marius_vfp

nikon , si pentru toti , e a nus cata oara , si numi place sa ma repet , nu pot pune cratima e o chestie tehnica care tine de tastatura , e adusa din strainatate , :offtopic:

mape 48-petru manea

Recunosc ca nu-mi pierd timpul cu filmele lui-darpe asta l-am urmarit ---si mi-a parut rau de timpul pierdut--
VA ROG SA-L INTELEGETI --ESTE BOLNAV--noaptea nu doarme --creerul lui este obosit --ce nu inteleg eu este faptul ca fraierii care cumpara stupul minune se cred sanatosi la cap --oare ?
deci am retinut ca matcanu poate iesi cu roiul ca el blocheaza iesirea ---dar oare ce var face cele 15-30de matci care vor iesi din borci  ?  2000 euro pe sezon?  ---maine ma duc si cumpar 5 stupi minune fac 10000 euro pe an si gata   :yes: :hippo: ))/

Ioan Olaru

NU vati plictisit sa jigniti si sa va bateti joc, inteleg datele technice intelg graselile inteleg totul dar nu inteleg de ce atata bataie de joc , nu va place ignorati. Oricum stiti ce faceti voi cu aceste postari , defapt faceti oameni curiosi , si tocmai de acea se vor baga la acest stup , iar dumneavoastra va stricati omenia cu vorbele si ipocriziile pe care le spuneti cum le spuneti .
Ganditiva bine inainte de a mai posta vorbe urate si jigniri nefortate.
Si apropo nu am nimic cu acest profesor sau apicultor pur si simplu ca orice incepator  vreau sa incerc. :hi: :hi: :hi:
Pentru că apar noutăți verificați blogul personal
www.albina-online.blogspot.com

cristi ciuc

Chestia asta cu polenul este tare...
Eu mi-am făcut niște colectoare în regie proprie, dar, când trag sertarele, văd mult mai mult polen decât domnul profesor.
Și apoi la Ciuc este vară polară și iarnă polară.
Nu pot face calcule de îmbogățire ca domnul profesor 6 luni x 30 zile =18... bla... bla... bla...!
Oricum știți foarte bine cât se țin colectoarele în plin sezon activ.
Iar, pe de altă parte, când se fac filmări promo...mai bine se fac regii și se arată recipiente alimentate fraudulos, decât să se uziteze afirmații penibile de genul: "la ăsta am umblat" (când nu vedem decât o lingură de polen, amestecat cu ceară și resturi de albine), iar când se descoperă câte un recipient cu un pumn de polen să auzim expresia: "...ia uitați dragilor, la ăsta n-am umblat".
Dacă vizualizează aceste materiale niște oameni care, firesc sunt atrași de albine și vor să se apuce de apicultură, sunt "mâncați"
Nu-mi stă în fire să critic sau să iau atitudine față de postările altora de pe forum, dar acum mi s-a părut prea de tot.

vranceanul

Am ramas in urma.....deja s-a ajuns la 6 in 1?, uimitor cum evoluiaza, cum ii vin ideile, la secunda. Nu in zadar a fost alungat de la catedra.....auzi? mii de euro...pai hai sa n-e imbogatim, trecem urgent pe 'bio', desfiintam cutiutele, in loc de sase avem unu, munca putina... pulen.. tone, miere... ioc, tratamente deasemenea... singura problema....'stimularea' cat de multa. Calculul  urmariti de la min 6' 18" la 8'.......Cred ca i se trage de la intepaturile primite (vezi prinderea roiului),...creer virusat.. :rusine:  Numai oamenii care nu gandesc  poate sa creada asemenea prostii, si sant multi... :nebun:
Are omu* ceva in cap, doar nu se scarpina degeaba!

Kov iulian

Citat din: Ioan Olaru din August 01, 2013, 11:04:10 PM
Inteleg datele technice intelg greselile inteleg totul dar nu inteleg de ce atata bataie de joc , nu va place ignorati. Oricum stiti ce faceti voi cu aceste postari , defapt faceti oameni curiosi
Eu unul imi cer scuze sincer daca am jignit cu ceva pe Domnul Ursu dar am o dorinta foarte mare.
Acum suntem in luna August mai e putin si sa terminat anul apicol, se trage linie si vedem cat am realizat in cursul acestui an.
Eu unul nu am iesit prea bine si as vrea sa schimb ceva, tehnologia .
Imi doresc ca Domnul URSU sa iasa si sa le faca in ciuda celor ce s-au indoit aici de el, chiar va rog si pe Dumneavoastra fiindca sunteti in relatii bune cu Dansul sa il rugati sa prezinte acele dovezi care sa dovedeasca tuturor ca afirmatiile Domniei sale de pe OTV au fost adevarate .

Ioan Olaru

Eu personal sunt multumit de ce am realizat , chiar daca nu sunt asa exagerate cum le prezinta domnul profesor, am facut 11 roiuri , si am crescut peste 60 de faguri , am scos si putin polen si ceva miere , per tota a fost ok , eu sunt multumit, iar daca le trec de iarna , profitul este garantat, toti apicultori stiu ca o famili in primavara ajunge la 500 ron asa ca eu zic ca intr-un an poti scoate aproape 1000 euro cu o familie, acum ca modalitatile difera de la un apicultor la altul astai alceva.
  Exista modalitati de valorificare important e sa vrei , bineainteles si la anul voi continua cu imultirea ,doar catva voi baga in productie dar sa avem rabdare , nu zic ca neaparat stupul produce atata eu zic ca mai degraba modul de lucru cu el , findca oricum trebuie sa cunosti putin detalile de lucru cu acest model , findca am avut la indemana informatia am luat acest model si deocamdat asunt multumit , sper ca pe viitor sa fie doar o umbra aceste neintelegeri cu stupul ursu si doar partea financiara sa fie o bariera intre apicultor si stup , numai bine.
Pentru că apar noutăți verificați blogul personal
www.albina-online.blogspot.com