Stupul profesorului Ursu

Creat de pharaonu75, Decembrie 04, 2010, 11:55:16 PM

« precedentul - următorul »

Kov iulian

Citat din: pharaonu75 din Iulie 29, 2013, 04:23:10 PM
Sau familiile din stupul asta, care se vrea a fi bio - asa cum ii spune si numele - dar inghite varachet cu "tonele", nu stiu sa faca si miere?

Am prins o idee de prin diverse filme de afara, cum poti avea stupi rezistenti la varoa dar e un pic cam costisitoare financiar si poate implica pierderea apeoape totala a stupinei.
Ai 100 de familii le lasi in pace nu le dai nici un tratamente, care au de murit mor, care rezista rezista.
Din alea care au rezistat inmultesti si cresti doar de acelea.

D006

Acest cretin online nu poate fi oprit ? asta cu 10000 lei pe an pe lada online numai din recoltarea de polen poate fi incadrata la minciuna secolului.

cornelioandanciu

S-a reincarnat Pacala! Acuma face stuparit cu lazi minune! :hippo:
Va salut.

D006

Culmea e ca exista unii mai cretini decat el care pun botul la vrajeala !   :qp:

pharaonu75

"Numai cu Bio-stupul! Toate acestea Bio-stupul le are, dragilor!"

Hai lasa-ma! =)) =))
Domn' ex-profesor, da' matale nu ai auzit de faptul ca si la celelalte tipuri de stupi se folosesc de foarte mult timp si cu mare succes, colectoarele de polen?
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

pharaonu75

Va dati seama cum arata polenul ala de la min. 44:50?
Ce-i cu umiditatea aia pe polen si pe foaie?
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

pharaonu75

A fost profesor de matematica si se vede ca sta bine cu calculele... insa de unde colecteaza el polen timp 7 luni pe an?
Si cum a ajuns la 6 stupi in 1? Cate rame va avea o astfel de ladoaca? Ce familii de productie sunt alea pe 5-6 rame, de ii intra lui cate 3 in lada-minune? Si unde isi depoziteaza mierea aceste familii, daca nu au la dispozitie decat aceste 5-6 rame? Cum lucreaza la familiile de jos in cazul in care are 6 in 1?

Ma intreb uneori daca ex-profu asta are vreo tangenta cu apicultura!
Domnu' Ursu, vedeti ca la Apicola se vinde Manualul Apicultorului. Puneti domnule mana pe el si cititi-l, nu mai ametiti gugustucii de creier cu 18 milioane lunar doar pe polen din ladoaca 6 in 1!

P.S. Si inca o intrebare: aveti de gand sa va opriti la 6 in 1 sau continuati? Ca la inceput in ladoaca a fost doar o familie, apoi o familie si un roi. Putin mai tarziu ati sarit la 2 familii si un roi, apoi la trei familii, ca sa ajungeti acum la 6 in 1!
Eu zic sa continuati si cand veti ajunge la 100 in 1 cumpar si eu de la dvs. o astfel de cutie, ca sa imi adapostesc stupina!

P.P.S. De megalomanie ati auzit?

dredd

s-a ajuns la aproape 130 de pagini ale topicului. mai mult decat au cele cu cresterea matcilor sau inmultirea.
evident omul e un sarlatan si nu are decat un singur obiectiv: sa scoata bani fraierind prostii. nu exista nicio diferenta intre el si  cei cu spamurile de pe net care iti propun castiguri de 1500 de euro (parca) lunar din apicultura daca le cumperi CD-ul minune.
cred ca s-a discutat efectiv tot ce era de zis despre subiect. propun inchiderea topicului. NU stergerea lui.

celor pe care ii va deranja cuvantul "prosti" de mai sus: trebuie sa fii prost sa dai 4 milioane pe un brat de lemne si sa crezi ca din ele iti vei recupera investitia in fiecare luna. accesul la informatie e gratuit. Lasati selectia naturala sa-si spuna cuvantul!

hai sa nu mai facem reclama gratuita!

Porfy66

Pe mine m-a convins!!! Intradevar acest stup este bio! O miere ca sa fie bio nu trebuie sa aiba substante chimice, urme de la tratamente etc... Dar cum cu acest stup nu am vazut pana acum nici un strop de miere, concluzia e clara. Zero miere deci zero chimicale! Ce e asa complicat?
=)) ))/
:hi: :hi: :hi:

silvius

http://www.youtube.com/channel/UCR3DP1eqZG_3QABNhd6pz_g"  - Poti vizita si canalul meu YouTube :)

silvius

Citat din: adrian_bz din Iulie 30, 2013, 02:12:14 AM
s-a ajuns la aproape 130 de pagini ale topicului. mai mult decat au cele cu cresterea matcilor sau inmultirea.
evident omul e un sarlatan si nu are decat un singur obiectiv: sa scoata bani fraierind prostii. nu exista nicio diferenta intre el si  cei cu spamurile de pe net care iti propun castiguri de 1500 de euro (parca) lunar din apicultura daca le cumperi CD-ul minune.
cred ca s-a discutat efectiv tot ce era de zis despre subiect. propun inchiderea topicului. NU stergerea lui.

celor pe care ii va deranja cuvantul "prosti" de mai sus: trebuie sa fii prost sa dai 4 milioane pe un brat de lemne si sa crezi ca din ele iti vei recupera investitia in fiecare luna. accesul la informatie e gratuit. Lasati selectia naturala sa-si spuna cuvantul!

hai sa nu mai facem reclama gratuita!

Sa nu uiti Adriane ... fraierii nu mor fraierii se schimba ...
http://www.youtube.com/channel/UCR3DP1eqZG_3QABNhd6pz_g"  - Poti vizita si canalul meu YouTube :)

Kov iulian

Lasati paginile, paginile ca paginile dar uitativa la numarul de vizualizarii
Citat(Citit de 263152 ori)
:uimit: :uimit:

KTA-APIDORNA - Ski

Si cand ma gandesc ca multi doritori de a deschide o afecere(au ceva finante) cauta pe net idei de afaceri si da de ursu....habar neavand de ceea ce tine cont de albine...zic,uau am dat lovitura, aste e ceea ce trebuie sa investesc pe viitor..m-am scos...deci concluzia o las la aprecierea D-voastra dragi colegi !!!
bucură-te de ce ai,nu fi nefericit pentru ce nu ai!(dar nu fi leneş!) KTA -SKI  0745789006 /mess:catalinborcan@yahoo.com  http://foreverapi.sunphoto.ro/

SERBAN VASILICA

Va salut pe toti, cei ce iubiti albinele. Stati linistiti ca intr-o zi isi va gasi nasul. se va gasi unii care ii va cumpara aceasta prostie, apoi dindu-si seama de pacaleala, sa te tii domnul Ursu. De aceea va asigur ca in curind o sa-l vedem cu badiguarzii dupa el.

D006

Stati linistiti ca deja umbla cu doi boschetari dupa el . La orice iesire in public daca un cetatean , un apicultor ii adreseaza o intrebare serioasa la care bineinteles borfasul online nu stie raspunsul intervin cei doi care schimba subiectul . Este sistemul de la 'alba-neagra" unde pinguinul este prins la mijloc.
  Nu pot sa uit acel film din primavara facut intr-o benzinarie unde doi pinguini cumparase ceva lazi online si aveau niste proiecte stiintifico-fantastice , printre care si postarea de filme . Ati mai vazut filme cu cei doi pinguini ?