Stupul profesorului Ursu

Creat de pharaonu75, Decembrie 04, 2010, 11:55:16 PM

« precedentul - următorul »

cornelioandanciu

Unde bagi pfl in stupi nu trebuie sa te astepti la mari rezultate, dovada poza pusa de colegul care a aratat podisorul snelgrove gaurit de albine.Am urmarit cateva filmulete ale profului, mi-a parut tare rau de el cand a luat plasa cu stupina, nu m-am bucurat absolut deloc.Eu cred ca este un supravietuitor si el ca oricare dintre noi, atat tot.Cine vrea sa-i cumpere marfa, treaba lui.Totusi cand afirmi ca produsul tau are nu stiu ce calitati, acesta trebuie testat in prealabil si abia apoi scos pe piata.Este o chestiune de bun simt.
Va salut.

oscar

cel care cumpara se asteapta sa foloseasca acel produs macar cum e prezentat .

marius_vfp

asteptarile sunt mari rezultatele pe masura , se vad din pataniile altora la prof merge totul uns. ))/
stiu cate ceva din tot nu totul din ceva

dodo79

buna. sunt incepator si eu.am vazut si eu postari la adresa d/lui Ursu.nu amvazut decat inceputul unui filmulet cu dansul.l-am oprit dupa cateva bazaconii vb de dansul.eu nu as mai critica atata persoana dansului.pur si simplu as ignora tot ce scrie la adresa lui sau postat de el.sunt atatea lucruri de invatat in apicultura(mai ales eu).dezi nu am mai postat pana acum am cam citit aproape tot(bineinteles din postarile voastre) despre ce ma intereseaza si ce este elementar in apicultura.mai urmeaza practica care este mult mai frumoasa decat postarile la adresa altora.multumesc tututror care au postat si de la care cu siguranta voi invata multe .butoaie pline celor care inca nu au extras mierea .

oscar

treaba e ca unele vorbe ce le spune despre apicultura sunt asa cum tb sa fie dar sunt presarate de prostiile lui in asa fel incat un incepator le ia de bune pe toate la pachet.
e o smecherie in vorba lui ,e bun povestitor si cum am spus tb sa vezi atent ce e bun si ce e stricat ca daca iei tot te arzi.e un fel de afara vopsit gardul ,inauntru leopardul

dodo79

da.perfect adevarat Oscar.de aceea am inceput pe acest forum prin a citii prima data cam tot ce este legat direct de apicultura de la mai inaintatii nostrii in varsta si experienta.oricum eu ca incepator nu ma intereseaza 6 in 1 sau 1000 de euro.eu ma multumesc cu deocadata cu cele 2 familii de albine pe care le am.sper sa le scot cu bine din iarna sa ne inmultim sanatosi la anu.oricum vor fii multi creduli care vor cumpara hardughia dlui URSU. TOATE CELE BUNE SI FAMILII SANATOASE

pharaonu75

Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

pharaonu75

Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

pharaonu75

pharaonu75

filip

Din filmuletul profesorului am invatat urmatoarea aberatie **Cand in stup nu mai sunt trantori in rama claditoare ,impartim stupul in 3 asteptand sa-si traga regine.Ori profesorul uita ca trebuie trantori pentru imperechere.Apoi vedem cum un stup anemic ajunge la sfarsitul verii si el sa fie un stup normal fara a fi recoltat miere de la el ca apoi profesorul sa-si bata joc de el impartindul.Pentru mine e prea mult........debiteaza prostii pe banda rulanta.El nu vinde stupi numai celor ce cumpara si CD-uri cu tampenii.Felicitari celor care inca mai pun botul la asa tampenii!
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

Ioan Olaru

am avut 4 matci si sau imperecheat , prin unele locuri se mai poate sa fie trantori depinde de zona
Pentru că apar noutăți verificați blogul personal
www.albina-online.blogspot.com

D006

Sunt trantori de la stupii trantoriti sau de la regine trantorite...

filip

Se intreaba cineva cum de o regina e inlocuita in anul al doilea ori incepe sa ponteze doar trantori?Ori se stie ca o regina de calitate imperechiata optim poate ponta 5-6 ani.Am vazut ca multi apicultori fac o greseala enorma cand confunda schimbarea linistita cu realizarea de matci tarzii.La schimbarea linistita stupul asigura si trantorii necesari.Ori din botci de salvare tarzii.........
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

Ioan Olaru

In acest stup matcile sunt solicitate foarte tare asa ca e posibil sa intre in schim chiar din al treilea an , dar totusi daca vrei sa ai trantori , opresti o matca de calitate si rame de trantori astfel matca acea va oua doar trantori , ce nu stiu este daca ai pui rame numai cu celule de trantori daca va oua in ele , si bineinteles va trebui asigurata si albina care sa creasca acesti trantori , am citit despre acest lucru nu stiu daca cineva foloseste.
Pentru că apar noutăți verificați blogul personal
www.albina-online.blogspot.com