Stupul profesorului Ursu

Creat de pharaonu75, Decembrie 04, 2010, 11:55:16 PM

« precedentul - următorul »

marius_vfp

atata timp cat filmul nu este postat de catre el pe  youtube , nu poate sa ma acuze ca am facut copipiright, de unde stie youtubele ca numele de utilizator(a lui popescu ion ,eu adica ) nu e al lui . daca va pune si el acelasi film o sa-l acuz eu de copyright  :nudie:
stiu cate ceva din tot nu totul din ceva

Kov iulian

Citat din: marius_vfp din Aprilie 15, 2013, 01:02:58 PM
o sa-l acuz eu de copyright  :nudie:

O sa il acuzati de copyright asupra filmului si veti castiga,  :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Fac si eu haz de situatie nu ma injurati .

cristipep

Drepturile de autor sau copyright (anglicism care se pronunță [ pron. copiraĭt ] ) reprezintă ansamblul prerogativelor de care se bucură autorii cu referire la operele create; instituția dreptului de autor este instrumentul de protecție a creatorilor și operelor lor.

Operele literare și artistice sunt protejate de ,,Convenția de la Berna pentru protecția Operelor Literare și Artistice", care datează din 1886, fiind revizuită în 1971.

După Convenția de la Berna nu mai este necesară indicarea faptului că o operă este protejată de drepturile de autor atât timp cât ,,proprietatea intelectuală a unei opere literare, artistice sau științifice corespunde autorului pentru simplul fapt că el a creat-o" și ,,sunt considerate obiecte ale proprietății intelectuale toate creațiile originale literare, artistice și științifice exprimate prin orice mediu și pe orice suport, tangibile sau intangibile, cunoscute acum sau care se vor inventa în viitor".

Wikipedia

Citat din: Kov iulian din Aprilie 15, 2013, 11:29:28 AM
Citat din: Bio Honey din Aprilie 15, 2013, 06:23:00 AM
Vezi ca daca i copiezi filmele si le postezi sub un alt nume asta inseamna ca faci Copyright si o sa ti se stearga contul de pe youtube . Prima dat vei primi o avertizare.
Filmuletul asta o sa il primesti ca avertizare :) ))
YouTube Copyright School

Persoana care redistribuie un material nu se chema ca face copyright, a face copyright este legal.
Este ilegal sa incalci regulile cu privire la copiright .

Si mai este o chestie ca un material sa fie protejat de legile de copyright trebuie sa inregistrezi acel material undeva si posibil chiar sa platesti o taxa, nu e suficient sa urci un material pe internet si sa presupui ca iti este automat protejat prin legile de copyright.

Daca nu faci asta e posibil sa iti inregistreze altul pe numele lui acel material si sa te pomenesti ca tu creatorul lui nu ai dreptul sa il folosesti fiindca altcineva detine drepturile de autor .

Kov iulian

Citat din: cristipep din Aprilie 15, 2013, 02:47:17 PM
După Convenția de la Berna nu mai este necesară indicarea faptului că o operă este protejată de drepturile de autor atât timp cât ,,proprietatea intelectuală a unei opere literare, artistice sau științifice corespunde autorului pentru simplul fapt că el a creat-o"
Poate fi si asa dar nu trebuie intai dovedit asta iar apoi sa obtii o hartie care sa ateste ca tu esti autorul ?

Ati vazut ca la un moment dat Domnul Ursu striga pe unu iulian daca sunt eu ala si eu am facut filmarea cu camera mea pe caseta mea si vreau sa folosesc acea inregistrare .

Si daca si Domnul Ursu vrea asta si spune ca el e autorul operei cine are dreptate si dreptul legal de a folosi "opera"?
Tocmai de acea s-au infiintat diverse organizatii unde mergi cu opera, dovedesti ca e a ta platesti o taxa la ei si ei vor umbla si vor folosi mijloacele legale pentru a proteja acea opera.
Nu cred ca e deajuns sa afirmi ca e opera ta si gata esti protejat,toti vor umbla sa iti protejeze interesele din voluntariat, trebuie inregistrata undeva acea "opera" si platit pentru asta.

,,sunt considerate obiecte ale proprietății intelectuale toate creațiile originale literare, artistice și științifice exprimate prin orice mediu și pe orice suport, tangibile sau intangibile, cunoscute acum sau care se vor inventa în viitor".

As fi curios daca s-ar inregistra acea "opera" la ce tip de creatie se incadreaza.

Creatie literara nu e, si nici experiment stiintific , poate se incadreaza la creatie artistica, la filme umoristice .

Va spun eu nu se poate inregistra asa ceva si nu se poate obtine drept de autor pe asa ceva, daca ar fi asa oricine ar pune drept de autor pe orice inregistrare din concediu sau cu prietena .

cristipep

Ese foarte clar ca el este autorul acelor ineptii numai cand ii vezi mecla .......la el este simplu.In alte situatie cand este vorba de imagini , text etc. este foarte simplu ca este copyright.

Citat din: Kov iulian din Aprilie 15, 2013, 03:13:40 PM

După Convenția de la Berna nu mai este necesară indicarea faptului că o operă este protejată de drepturile de autor atât timp cât ,,proprietatea intelectuală a unei opere literare, artistice sau științifice corespunde autorului pentru simplul fapt că el a creat-o"
Poate fi si asa dar nu trebuie intai dovedit asta iar apoi sa obtii o hartie care sa ateste ca tu esti autorul ?

Ati vazut ca la un moment dat Domnul Ursu striga pe unu iulian daca sunt eu ala si eu am facut filmarea cu camera mea pe caseta mea si vreau sa folosesc acea inregistrare .

Si daca si Domnul Ursu vrea asta si spune ca el e autorul operei cine are dreptate si dreptul legal de a folosi "opera"?
Tocmai de acea s-au infiintat diverse organizatii unde mergi cu opera, dovedesti ca e a ta platesti o taxa la ei si ei vor umbla si vor folosi mijloacele legale pentru a proteja acea opera.
Nu cred ca e deajuns sa afirmi ca e opera ta si gata esti protejat,toti vor umbla sa iti protejeze interesele din voluntariat, trebuie inregistrata undeva acea "opera" si platit pentru asta.

,,sunt considerate obiecte ale proprietății intelectuale toate creațiile originale literare, artistice și științifice exprimate prin orice mediu și pe orice suport, tangibile sau intangibile, cunoscute acum sau care se vor inventa în viitor".

As fi curios daca s-ar inregistra acea "opera" la ce tip de creatie se incadreaza.

Creatie literara nu e, si nici experiment stiintific , poate se incadreaza la creatie artistica, la filme umoristice .

Va spun eu nu se poate inregistra asa ceva si nu se poate obtine drept de autor pe asa ceva, daca ar fi asa oricine ar pune drept de autor pe orice inregistrare din concediu sau cu prietena .

marius_vfp

Citat din: cristipep din Aprilie 15, 2013, 07:49:07 PM
Ese foarte clar ca el este autorul acelor ineptii numai cand ii vezi mecla .....

bine zis mecla sau moaca .

acum ca tot veni vorba de unde stiti ca nu sunt eu cel din spatele camerei ,eu am filmat , eu am facut opera artistica , deci........

da oare la operele literare fara autor poate sa vina berna sai zica lui x sau y ca a incalcat drepturile de autor?

marius_vfp

Citat din: Kov iulian din Aprilie 15, 2013, 02:09:21 PM

O sa il acuzati de copyright asupra filmului si veti castiga,  :rotfl: :rotfl: :rotfl:

aici stii cum e , cine vine primul si striga in gura mare EU AM INVENTAT ROATA , ba nu eu, ba nu eu , restul care vin si striga sunt falsi, conteaza primul care vine si da din coate . =)) =))

Bio Honey

Normal ca el este autorul si sunt filmele lui, nu poti zice ca sunt alea tale. Pe youtube fiecare film care il uploadezi este trecut in baza de date si cei de la youtube daca primesc o plangere se uita automat si stiu ce si cum sta treaba.
De exemplu daca tu ai cont pe youtube si adaugi un film de al profesorului ursu in playlistul tau dai acolo jos la Add to si il adaugi in playlist la tine aia nu i copiright deoarece daca el are blocat sa nu i se dea comenturi la filme aia asa ramane nu poti modifica nici titlul nici alte lucruri.
Dar daca dai la share si copiezi lincul cu youtube downloader i downloadezi filmul si il uploadezi la tine in playlist atuncea inseamna ca i faci copyright ar veni ca si cum tu ai facut filmu poti sa setezi sa se poate dea comenturi la film poti modifica titlul.
Daca esti impotriva stupului acesta i poti face reclama proasta sa scri la titlu SA NU CUMPARATI STUPUL sau alte reclama negativa.
Ma intelegi si chear daca ai face o reclama pozitiva nici atuncea nu ai dreptul sa i uploadezi tu filmele lui.
"Dacă albinele ar dispărea, omenirea ar mai exista încă 4 ani."    Albert Einstein

http://www.youtube.com/user/BioHoneyBeeFarm/videos?flow=grid&view=1

Bio Honey

Pima oara nici eu nu stiam de copiright-ul asta pe youtube.
Mai demult am gasit pe youtube un film se chema VANISHING OF THE BEES (disparitia albinelor) un film din 2009.
Am downloadat filmul si am pus si subtitrea in roman pe el si am uploadat pe pagina mea. Filmul a ajuns sa aibe cu miile mai multe vizualizari si likeuri decat cel care la uploadat .
Si intro zi primesc o notificare din asta ca nu am voie sa fac asa ceva si mi sa sters filmul din playlist desi eu am vrut doar sa transmit  ceva bun ca oamenii sa vada filmul respectiv si sa inteleaga importanta pe care o au albinele. Deci faceam un lucru bun dar tot mi sa sters.
"Dacă albinele ar dispărea, omenirea ar mai exista încă 4 ani."    Albert Einstein

Kov iulian

Mai sunt si alte servicii in afara de youtube de exemplu vimeo .

Bio Honey

D006

Maaaaaaa ! si-a luat online furculita !!!!!!!!!!

madnes_marius

apiluk-ul la putere = apicultura bio

Bistriteanul

Si uite asa stupul 3in1 a devenit exact ce ziceam acum cateva luni: un simplu orizontal cu 2 familii care va deveni un stup orizontal cu o singura familie.
Deci stupul Ursu este un orizontal mult mai scump decat normal iar tehnologia Ursu o tehnologie cu multe operatii care sunt... multe dar fix  degeaba.
Admir albina si cainele national, Ciobanescul Romanesc Carpatin.

http://www.carpatin.net/
http://www.carpatin.net/forum

cristipep

Detaliaza "Tehnologia ursu" care dracu este asta ca eu habar nu am, daca exista asa ceva.

Citat din: Bistriteanul din Aprilie 16, 2013, 11:59:16 AM
Si uite asa stupul 3in1 a devenit exact ce ziceam acum cateva luni: un simplu orizontal cu 2 familii care va deveni un stup orizontal cu o singura familie.
Deci stupul Ursu este un orizontal mult mai scump decat normal iar tehnologia Ursu o tehnologie cu multe operatii care sunt... multe dar fix  degeaba.