Stupul profesorului Ursu

Creat de pharaonu75, Decembrie 04, 2010, 11:55:16 PM

« precedentul - următorul »

KTA-APIDORNA - Ski

Foarte fain Marius, uite asa o sa-l vada mai multa lume !!! ;) :qp: :lol:
bucură-te de ce ai,nu fi nefericit pentru ce nu ai!(dar nu fi leneş!) KTA -SKI  0745789006 /mess:catalinborcan@yahoo.com  http://foreverapi.sunphoto.ro/

marius_vfp

eu zic sa ne unim sai facem capu patrat sa vezi ce frumos se linisteste
:rotfl:
stiu cate ceva din tot nu totul din ceva

Aurel

Citat din: Bybi917 din Aprilie 14, 2013, 12:24:15 PM
=D>Dupa cum vad tot veterani sunt baza,bravo domnilor partial aveti dreptate dar totusi ........
Pai nu e firesc ca cei ce au experienta sa-si dea cu parerea? Ce poate sa spuna un incepator daca nu s-a lovit de problema? Sint atitia ani decand Stefanescu a conceput acest stup si nu a fost pus in practica aceasta idee.De ce? Va-ti pus aceasta intrebare? Pentru ca este complicat de lucrat cu el si eficienta este la limita .
   A nu se intelege ca eu am foarte mare experienta. Am deajuns ca sa nu ma prosteasca unul ca Ursu.

pharaonu75

Citat din: marius_vfp din Aprilie 14, 2013, 07:17:29 PM
Citat din: KTA-APIDORNA - Ski din Aprilie 14, 2013, 05:21:35 PM
.si din cauza asta nu o incarcat video pe youtube...online.... :wink2: :qp:

no problem las ca il incarc eu   :nudie:

Filmul a fost incarcat pe youtube chiar de prof, care nu si-a dat seama ca se face de tot rasul! Cand a vazut ca lumea comenteaza negativ pe forumuri si pun link-ul catre clip, l-a sters de pe youtube, la fel cum sterge toate comentariile negative de pe pagina sa!

Trebuie sa ai ceva minte ca sa iti dai seama ca iti strici imaginea daca faci public acest clip! Proful nu a realizat asta!
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

marius_vfp

bravo lui , bine macar ca lo lasat liber sa se poata salva undeva in siguranta  :hippo: deja acuma e prea tarziu sa mai poata sal stearga  =)) =))

bine ca se pot copia filmele de pe youtube  si se pot reposta sub un nume apropiat ca sa se poata comenta , acolo nu prea mai are cum sa stearga comentariile  ))/ ))/

ps . ce o sa-mi umple el frigideruuuuuuuuuuu

vranceanul

Nu mai are cu ce, dupa atata alergatura cu ladoaia prin tara??????
Are omu* ceva in cap, doar nu se scarpina degeaba!

Bio Honey

Citat din: marius_vfp din Aprilie 14, 2013, 09:29:22 PM
bine ca se pot copia filmele de pe youtube  si se pot reposta sub un nume apropiat ca sa se poata comenta , acolo nu prea mai are cum sa stearga comentariile  ))/ ))/

ps . ce o sa-mi umple el frigideruuuuuuuuuuu

Vezi ca daca i copiezi filmele si le postezi sub un alt nume asta inseamna ca faci Copyright si o sa ti se stearga contul de pe youtube . Prima dat vei primi o avertizare.
Filmuletul asta o sa il primesti ca avertizare :)))
YouTube Copyright School
"Dacă albinele ar dispărea, omenirea ar mai exista încă 4 ani."    Albert Einstein

http://www.youtube.com/user/BioHoneyBeeFarm/videos?flow=grid&view=1

cristian87

Ar fi frumos sa gasiti si filmul in care cautau cu lupa matcile din lazile de la manastire, matci care au fost ucise de albine datorita lazii minune.
zâmbeşte-mîine poate fi mai rău

Kov iulian

Citat din: Bio Honey din Aprilie 15, 2013, 06:23:00 AM
Vezi ca daca i copiezi filmele si le postezi sub un alt nume asta inseamna ca faci Copyright si o sa ti se stearga contul de pe youtube . Prima dat vei primi o avertizare.
Filmuletul asta o sa il primesti ca avertizare :) ))
YouTube Copyright School

Persoana care redistribuie un material nu se chema ca face copyright, a face copyright este legal.
Este ilegal sa incalci regulile cu privire la copiright .

Si mai este o chestie ca un material sa fie protejat de legile de copyright trebuie sa inregistrezi acel material undeva si posibil chiar sa platesti o taxa, nu e suficient sa urci un material pe internet si sa presupui ca iti este automat protejat prin legile de copyright.

Daca nu faci asta e posibil sa iti inregistreze altul pe numele lui acel material si sa te pomenesti ca tu creatorul lui nu ai dreptul sa il folosesti fiindca altcineva detine drepturile de autor .

marius_vfp

atata timp cat filmul nu este postat de catre el pe  youtube , nu poate sa ma acuze ca am facut copipiright, de unde stie youtubele ca numele de utilizator(a lui popescu ion ,eu adica ) nu e al lui . daca va pune si el acelasi film o sa-l acuz eu de copyright  :nudie:

Kov iulian

Citat din: marius_vfp din Aprilie 15, 2013, 01:02:58 PM
o sa-l acuz eu de copyright  :nudie:

O sa il acuzati de copyright asupra filmului si veti castiga,  :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Fac si eu haz de situatie nu ma injurati .

cristipep

Drepturile de autor sau copyright (anglicism care se pronunță [ pron. copiraĭt ] ) reprezintă ansamblul prerogativelor de care se bucură autorii cu referire la operele create; instituția dreptului de autor este instrumentul de protecție a creatorilor și operelor lor.

Operele literare și artistice sunt protejate de ,,Convenția de la Berna pentru protecția Operelor Literare și Artistice", care datează din 1886, fiind revizuită în 1971.

După Convenția de la Berna nu mai este necesară indicarea faptului că o operă este protejată de drepturile de autor atât timp cât ,,proprietatea intelectuală a unei opere literare, artistice sau științifice corespunde autorului pentru simplul fapt că el a creat-o" și ,,sunt considerate obiecte ale proprietății intelectuale toate creațiile originale literare, artistice și științifice exprimate prin orice mediu și pe orice suport, tangibile sau intangibile, cunoscute acum sau care se vor inventa în viitor".

Wikipedia

Citat din: Kov iulian din Aprilie 15, 2013, 11:29:28 AM
Citat din: Bio Honey din Aprilie 15, 2013, 06:23:00 AM
Filmuletul asta o sa il primesti ca avertizare :) ))
YouTube Copyright School

Persoana care redistribuie un material nu se chema ca face copyright, a face copyright este legal.
Este ilegal sa incalci regulile cu privire la copiright .

Si mai este o chestie ca un material sa fie protejat de legile de copyright trebuie sa inregistrezi acel material undeva si posibil chiar sa platesti o taxa, nu e suficient sa urci un material pe internet si sa presupui ca iti este automat protejat prin legile de copyright.

Daca nu faci asta e posibil sa iti inregistreze altul pe numele lui acel material si sa te pomenesti ca tu creatorul lui nu ai dreptul sa il folosesti fiindca altcineva detine drepturile de autor .

Kov iulian

Citat din: cristipep din Aprilie 15, 2013, 02:47:17 PM
După Convenția de la Berna nu mai este necesară indicarea faptului că o operă este protejată de drepturile de autor atât timp cât ,,proprietatea intelectuală a unei opere literare, artistice sau științifice corespunde autorului pentru simplul fapt că el a creat-o"
Poate fi si asa dar nu trebuie intai dovedit asta iar apoi sa obtii o hartie care sa ateste ca tu esti autorul ?

Ati vazut ca la un moment dat Domnul Ursu striga pe unu iulian daca sunt eu ala si eu am facut filmarea cu camera mea pe caseta mea si vreau sa folosesc acea inregistrare .

Si daca si Domnul Ursu vrea asta si spune ca el e autorul operei cine are dreptate si dreptul legal de a folosi "opera"?
Tocmai de acea s-au infiintat diverse organizatii unde mergi cu opera, dovedesti ca e a ta platesti o taxa la ei si ei vor umbla si vor folosi mijloacele legale pentru a proteja acea opera.
Nu cred ca e deajuns sa afirmi ca e opera ta si gata esti protejat,toti vor umbla sa iti protejeze interesele din voluntariat, trebuie inregistrata undeva acea "opera" si platit pentru asta.

,,sunt considerate obiecte ale proprietății intelectuale toate creațiile originale literare, artistice și științifice exprimate prin orice mediu și pe orice suport, tangibile sau intangibile, cunoscute acum sau care se vor inventa în viitor".

As fi curios daca s-ar inregistra acea "opera" la ce tip de creatie se incadreaza.

Creatie literara nu e, si nici experiment stiintific , poate se incadreaza la creatie artistica, la filme umoristice .

Va spun eu nu se poate inregistra asa ceva si nu se poate obtine drept de autor pe asa ceva, daca ar fi asa oricine ar pune drept de autor pe orice inregistrare din concediu sau cu prietena .

cristipep

Ese foarte clar ca el este autorul acelor ineptii numai cand ii vezi mecla .......la el este simplu.In alte situatie cand este vorba de imagini , text etc. este foarte simplu ca este copyright.

Citat din: Kov iulian din Aprilie 15, 2013, 03:13:40 PM

După Convenția de la Berna nu mai este necesară indicarea faptului că o operă este protejată de drepturile de autor atât timp cât ,,proprietatea intelectuală a unei opere literare, artistice sau științifice corespunde autorului pentru simplul fapt că el a creat-o"
Poate fi si asa dar nu trebuie intai dovedit asta iar apoi sa obtii o hartie care sa ateste ca tu esti autorul ?

Ati vazut ca la un moment dat Domnul Ursu striga pe unu iulian daca sunt eu ala si eu am facut filmarea cu camera mea pe caseta mea si vreau sa folosesc acea inregistrare .

Si daca si Domnul Ursu vrea asta si spune ca el e autorul operei cine are dreptate si dreptul legal de a folosi "opera"?
Tocmai de acea s-au infiintat diverse organizatii unde mergi cu opera, dovedesti ca e a ta platesti o taxa la ei si ei vor umbla si vor folosi mijloacele legale pentru a proteja acea opera.
Nu cred ca e deajuns sa afirmi ca e opera ta si gata esti protejat,toti vor umbla sa iti protejeze interesele din voluntariat, trebuie inregistrata undeva acea "opera" si platit pentru asta.

,,sunt considerate obiecte ale proprietății intelectuale toate creațiile originale literare, artistice și științifice exprimate prin orice mediu și pe orice suport, tangibile sau intangibile, cunoscute acum sau care se vor inventa în viitor".

As fi curios daca s-ar inregistra acea "opera" la ce tip de creatie se incadreaza.

Creatie literara nu e, si nici experiment stiintific , poate se incadreaza la creatie artistica, la filme umoristice .

Va spun eu nu se poate inregistra asa ceva si nu se poate obtine drept de autor pe asa ceva, daca ar fi asa oricine ar pune drept de autor pe orice inregistrare din concediu sau cu prietena .

marius_vfp

Citat din: cristipep din Aprilie 15, 2013, 07:49:07 PM
Ese foarte clar ca el este autorul acelor ineptii numai cand ii vezi mecla .....

bine zis mecla sau moaca .

acum ca tot veni vorba de unde stiti ca nu sunt eu cel din spatele camerei ,eu am filmat , eu am facut opera artistica , deci........

da oare la operele literare fara autor poate sa vina berna sai zica lui x sau y ca a incalcat drepturile de autor?