Stupul profesorului Ursu

Creat de pharaonu75, Decembrie 04, 2010, 11:55:16 PM

« precedentul - următorul »

cristipep

Este de-a dreptul grotesc ce face asta .....CREATORUL.......asa cum ii place sa-si spuna ,la ce naiba ne ajuta acest stup 3 in 1 la iernat???????????ce dracu ma umblii cu ladoaia asta ...trebuie sa fii cretin sa-l crezi.Nici macar nu pot sa ma exprim normal la asemenea....Si a mai aparut si acest ion olaru (alt online) care incearca sa ne spele mintile asa crede el ..aratand cum fata abina in stupul 3 in 1. Mare este gradina lui Dumnezeu si ............... multi stau pe marginea urdinisului.

bio

Citat din: cristipep din Aprilie 01, 2013, 07:52:14 PM
.....Si a mai aparut si acest ion olaru (alt online) care incearca sa ne spele mintile asa crede el ..aratand cum fata abina in stupul 3 in 1. Mare este gradina lui Dumnezeu si ............... multi stau pe marginea urdinisului.

Cristi..??..Care Ion Olaru..?..

..aa......flacaul ala care are stupul "3 in 1" si el are o familie jumate de albine...??

dan motu

o familie jumate si inca legate cu lanturi si cu lacate,asa se tineau cuferele de zestre pe timpuri

marius_vfp

Citat din: PACO din Aprilie 01, 2013, 09:08:12 AM

asa e  nu e diferenta mare decat de vre o 50 - 80kg !

paco imagineazati cate rame de albina ar trebui sa fie in ladoaca aia sa cantareasca 50 kg , eu am spus albina nu si miere,
paco 50kg de albina sunt cam 500 000 de indivizi, o sa aiba offline albinele astea,in ladoaca,  cand mi-oi vedea ceafa.
stiu cate ceva din tot nu totul din ceva

cristipep

Despre el este vorba......Ion Olarul cu albinele ONLINE

Citat din: bio din Aprilie 01, 2013, 08:53:44 PM
Citat din: cristipep din Aprilie 01, 2013, 07:52:14 PM
.....Si a mai aparut si acest ion olaru (alt online) care incearca sa ne spele mintile asa crede el ..aratand cum fata abina in stupul 3 in 1. Mare este gradina lui Dumnezeu si ............... multi stau pe marginea urdinisului.

Cristi..??..Care Ion Olaru..?..

..aa......flacaul ala care are stupul "3 in 1" si el are o familie jumate de albine...??

Ioan Olaru

Îmi pare rău băieți dar am alte treburi decât să mă contrazic cu voi , mă găsiți pe alt forum unde nu se tolereaza misogismul , sau știți voi unde spor la muncă , și fiți mai buni vă salut.
Pentru că apar noutăți verificați blogul personal
www.albina-online.blogspot.com

sfantul spiridon

domnule Olaru,
va felicit ca ati invatat "romaneste" f. foarte repede
eu de soare, mult ma tem...
www.sfantulspiridon.sunphoto.ro

D006

Citat din: Ioan Olaru din Aprilie 02, 2013, 04:50:39 AM
mă găsiți pe alt forum unde nu se tolereaza misogismul

=)) =)) =)) =)) =)) dupa atata timp aflam ca esti femeie !!!!!    =)) =)) =))

NiKoN

Citat

=)) =)) =)) =)) =)) dupa atata timp aflam ca esti femeie !!!!!    =)) =)) =))

Asta  fost tare =))
Un prieten adevarat nu poate fi cumparat, dar poate fi vandut!

cristipep

Bine faci ......dar de gasit nu vrem sa te gasim , dute unde se tolereaza mai bine ineptiile ursu. LA REVEDERE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Citat din: Ioan Olaru din Aprilie 02, 2013, 04:50:39 AM
Îmi pare rău băieți dar am alte treburi decât să mă contrazic cu voi , mă găsiți pe alt forum unde nu se tolereaza misogismul , sau știți voi unde spor la muncă , și fiți mai buni vă salut.

vranceanul

Si eu care ma gandeam s-ai fac o vizita ca sa vad 'minunile' de stupi, si s-ai duc cativa dadanti cu roiuri ca sa poata umple 'cuferele' cu albina, dar daca nu-i plac femeile........... ma retrag........nu l-e am  :rotfl:  =))  =))
Are omu* ceva in cap, doar nu se scarpina degeaba!

cristipep

Eu nu inteleg cum naibii ...ai jumatate de stup si incepi sa dai lectii la altii cum se face.....dute oli dute dar mai bine fa un forum cu ursu tau ce dracu ne tampiti pe noi aici.

biology

prof online nu a raspuns niciodata?

Obombo

Proful e invatat sa stea in spatele catedrei, nu agreeaza contradictoriul iar despre cei care-l critica vorbeste ca si cum ar fi niste elevi indisciplinati dar pentru care mai sunt inca sperante :D

D006

Proful vorbeste singur ca ... televizorul . Cred ca in sindromul sau paranoic a inceput sa-i placa sa se filmeze pe perioade lungi de timp. Oare o fi cineva care sa urmareasca ultimul film de la cap la coada ? eu am dat drumul la film si dupa 5 minute am adormit .