Stupul profesorului Ursu

Creat de pharaonu75, Decembrie 04, 2010, 11:55:16 PM

« precedentul - următorul »

G. Iulian

Astăzi la târg la Galați am trecut pe lângă Ursu și ce am auzit mi s-a părut nostim, ca să scoată lădoiul afară a zis ceva de genul : caută doi băieți să scoatem stupul afară că a ieșit soarele. E ca în bancul cu polițiști, de câți oameni este nevoie să muți stupul lui Ursu ?  =))  =)) de foarte mulți.  =))  =))

istodorescu vasile

stupul era gol sau cu albine ?ma intreb citi oameni trebuie sa il mute dupa un cules bun?

G. Iulian

Fără albine evident, cred că e genul care odată amplasat acolo rămâne până faci rost de un moto-stivuitor.

marius_vfp

eu pariez cu voi ca nu e mare diferenta intre ladoaca goala si plina cu albine , o diferenta maxima de 15 kg e nesemnificativa ,

un batran zicea , stupul trebuie sa aibe albine nu lemn si spatii goale , cel mai bun e warre la capitolul densitate asta vad eu .

spor
stiu cate ceva din tot nu totul din ceva

PACO

Citat din: marius_vfp din Martie 31, 2013, 10:51:54 PM
eu pariez cu voi ca nu e mare diferenta intre ladoaca goala si plina cu albine , o diferenta maxima de 15 kg e nesemnificativa ,

un batran zicea , stupul trebuie sa aibe albine nu lemn si spatii goale , cel mai bun e warre la capitolul densitate asta vad eu .

spor

asa e  nu e diferenta mare decat de vre o 50 - 80kg !

pharaonu75

Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

biology

Intr-un film d-nul prof. Ursu explica matematica linga stupina   nu este putin cam exagerat studiul matematicii cu masca pe cap?

biology

Oricum nu doar prof Ursu revolutioneaza apicultura din romania si inainte de e1989 apareau in revista Apicultura in Romania idei destul de aberante pe care si eu ca incepator le am luat de bune si a iesit un dezastru in stupina mea. Deci d-nul prof Ursu continua o traditie

dan motu

cel mai bine ar fi sal lasam sa se zbata in suc propriu cu lada lui cu tot

cristipep

Este de-a dreptul grotesc ce face asta .....CREATORUL.......asa cum ii place sa-si spuna ,la ce naiba ne ajuta acest stup 3 in 1 la iernat???????????ce dracu ma umblii cu ladoaia asta ...trebuie sa fii cretin sa-l crezi.Nici macar nu pot sa ma exprim normal la asemenea....Si a mai aparut si acest ion olaru (alt online) care incearca sa ne spele mintile asa crede el ..aratand cum fata abina in stupul 3 in 1. Mare este gradina lui Dumnezeu si ............... multi stau pe marginea urdinisului.

bio

Citat din: cristipep din Aprilie 01, 2013, 07:52:14 PM
.....Si a mai aparut si acest ion olaru (alt online) care incearca sa ne spele mintile asa crede el ..aratand cum fata abina in stupul 3 in 1. Mare este gradina lui Dumnezeu si ............... multi stau pe marginea urdinisului.

Cristi..??..Care Ion Olaru..?..

..aa......flacaul ala care are stupul "3 in 1" si el are o familie jumate de albine...??

dan motu

o familie jumate si inca legate cu lanturi si cu lacate,asa se tineau cuferele de zestre pe timpuri

marius_vfp

Citat din: PACO din Aprilie 01, 2013, 09:08:12 AM

asa e  nu e diferenta mare decat de vre o 50 - 80kg !

paco imagineazati cate rame de albina ar trebui sa fie in ladoaca aia sa cantareasca 50 kg , eu am spus albina nu si miere,
paco 50kg de albina sunt cam 500 000 de indivizi, o sa aiba offline albinele astea,in ladoaca,  cand mi-oi vedea ceafa.
stiu cate ceva din tot nu totul din ceva

cristipep

Despre el este vorba......Ion Olarul cu albinele ONLINE

Citat din: bio din Aprilie 01, 2013, 08:53:44 PM
Citat din: cristipep din Aprilie 01, 2013, 07:52:14 PM
.....Si a mai aparut si acest ion olaru (alt online) care incearca sa ne spele mintile asa crede el ..aratand cum fata abina in stupul 3 in 1. Mare este gradina lui Dumnezeu si ............... multi stau pe marginea urdinisului.

Cristi..??..Care Ion Olaru..?..

..aa......flacaul ala care are stupul "3 in 1" si el are o familie jumate de albine...??

Ioan Olaru

Îmi pare rău băieți dar am alte treburi decât să mă contrazic cu voi , mă găsiți pe alt forum unde nu se tolereaza misogismul , sau știți voi unde spor la muncă , și fiți mai buni vă salut.
Pentru că apar noutăți verificați blogul personal
www.albina-online.blogspot.com