Stupul profesorului Ursu

Creat de pharaonu75, Decembrie 04, 2010, 11:55:16 PM

« precedentul - următorul »

Bio Honey

"Dacă albinele ar dispărea, omenirea ar mai exista încă 4 ani."    Albert Einstein

http://www.youtube.com/user/BioHoneyBeeFarm/videos?flow=grid&view=1

D006

De dimineata am vazut pe B1 TV un reportaj cu ce nu s-a vazut la stiri de la congresul PDL . Afara cine credeti ca era si facea gargara ? ... ati ghicit  , proful minune . Mai frate aia erau pe politica iar proful tot flutura diafragma in lada minune . Asta e dus rau dar rau de tot .

orbanstefan64

Citat din: roi_ag din Martie 19, 2013, 08:37:25 PM
Citat din: orbanstefan64 din Martie 19, 2013, 08:24:12 PM
Citat din: roi_ag din Martie 18, 2013, 09:00:24 PM
Citat din: orbanstefan64 din Martie 18, 2013, 08:45:42 PM
daca dragos cumpara atunci cumpar si eu  :nebun: :nebun:
Tie nu iti vinde ca il copiezi
eu nu copiez ...filmez  :rotfl: =)) :rotfl:   :rusine:

:hi: :hi:
Pentru tine este de ajuns sa tragi cu coada ochiului :nod: :nod: :nod: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
nu chiar asa .... i mi prinde si mie sa vb cu OAMENI  si orcind dispus sa invat de la ei i mi pare rau dar pe unii tre sa i exclud 
iar referitor la ce faci tu se vede clar ca este de invatat
sanatate multa un an bun  Doamne ajuta!!!!

orbanstefan64

Citat din: dragos2006 din Martie 24, 2013, 08:06:07 PM
  De dimineata am vazut pe B1 TV un reportaj cu ce nu s-a vazut la stiri de la congresul PDL . Afara cine credeti ca era si facea gargara ? ... ati ghicit  , proful minune . Mai frate aia erau pe politica iar proful tot flutura diafragma in lada minune . Asta e dus rau dar rau de tot .
problema......... mama ei de diafragma ca nu intra deloc in stup  :rotfl: =))

cristian87

ce am inteles eu din filmul asta e ca daca ai putina albina nu faci 3 in 1 ci 2 in 1
sau invers ? sau cum? sau nu?
pai care e "marea sansa" ?
daca ai cumparat lada 3 in 1 ca sa ai "sansa " sa treci peste iarna familiile slabe le grupezi 2in 1?
:nebun: :nebun: :nebun: :nebun: :nebun: :nebun: :mad:
zâmbeşte-mîine poate fi mai rău

bucovineanu

Iarna trecuta la Covasna Ursu a vorbit cu Basescu, dar nu avea ladoaia la el. Acum a mers cu tot cu lada in speranta ca se va intalni din nou cu presedintele, sa-l faca apicultor.  :smile:

bucovineanu

Mare e gradina Domnului. La aceasta ora "marele profesor" ia o parte din albine dintr-un nucleu pe 3 rame si o da la unul pe o singura rama. Si acest lucru chiar inaintea valului de frig.

andreiu

Citat din: bucovineanu din Martie 24, 2013, 09:26:02 PM
Iarna trecuta la Covasna Ursu a vorbit cu Basescu, dar nu avea ladoaia la el. Acum a mers cu tot cu lada in speranta ca se va intalni din nou cu presedintele, sa-l faca apicultor.  :smile:

Cele doua personaje au multe puncte comune in ce priveste comportamentul si probabil se mai si inspira unul de la celalalt. Unul se crede buricul politicii iar celalalt buricul apiculturii. Incapatanati si aroganti fac gresala dupa gresala pana cad in derizoriu.]

filip

Albina zburata afara nu sta unde o pune profesorul.Se va intoarce la stupul de unde a fost luata,ba chiar poate omora matca.Scuturarea de albina tanara de pe puiet e cu totul altceva.Dar nu se face acum si nici intr-un caz de la stup cu 4 rame sa dai la unul cu 2 rame.Apoi inca o greseala,la stup anemic ii mai dai si turta sa-l uzezi la maxim.Ori aici e diferenta dintre apicultori.
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

istodorescu vasile

discutam noi pe dupa colt despre d'nul ursu si biostupul minune, dar daca se va intilni cu basescu veti vedea din 2014 un vapor  transformat pavilion apicol plin cu lazile minune ce va alerga peste tot  si va culege miere chiar si din valuri atunci veti vedea descoperiri in apicultura

orbanstefan64

mai repede va aduna din vinturi bio ...... =)) =)) =))

andreiu

Citat din: istodorescu vasile din Martie 27, 2013, 08:07:15 PM
discutam noi pe dupa colt despre d'nul ursu si biostupul minune, dar daca se va intilni cu basescu veti vedea din 2014 un vapor  transformat pavilion apicol plin cu lazile minune ce va alerga peste tot  si va culege miere chiar si din valuri atunci veti vedea descoperiri in apicultura

Mai degraba ii vom vedea intr-o lada 2 in 1 plutind la vale.

feerary

am si eu o nelamurire... aici sunt peste 100 de pagini care contesta eficienta stupului si ironia este ca totusi apiardeal promoveaza acest tip de cutie (ladoaie)... bai baieti administratori, treziti-va! cu cat v-a platit ala ca sa ii postati si promovati "naua tehnologie de kk"?!
   propun ca sa ii fie sterse videourile din pagina principala (apiardeal.ro) , sectiunea video- lectii practice!
  Este cineva impotriva? mai intai cred ca de aici tre rezolvata problema( site-ul apiardeal) apoi sa ne ocupam de restul! Salutare!

orbanstefan64

feerary

Citat din: orbanstefan64 din Martie 31, 2013, 02:05:36 PM
idee buna ! :bravo: :bravo: :bravo:
:hi: :hi: :hi:

pai haidati sa facem o contestatie!

sunt incepator in apicultura si am cautat sa ma informez, cand am vazut ca siteul promoveaza pe acest profesor, am zis k este ceva de capu lui dar pana la urma m-am convins. Era cat pe ce sa iau tapa.