Stupul profesorului Ursu

Creat de pharaonu75, Decembrie 04, 2010, 11:55:16 PM

« precedentul - următorul »

romikele

Flacaul tatii, apiardealul nu promoveaza nimic si pe nimeni. Doar prezinta!
Daca aratam doar ce e bun, nu va sti nimeni de ce sa se fereasca... asa ca nimic nu se sterge, totul se discerne!

nicu68

corect,citesti,vizionezi si iei ce crezi ca e mai bine pt stupina ta

cristian bh

Citat din: feerary din Martie 31, 2013, 01:57:57 PM
am si eu o nelamurire... aici sunt peste 100 de pagini care contesta eficienta stupului si ironia este ca totusi apiardeal promoveaza acest tip de cutie (ladoaie)... bai baieti administratori, treziti-va! cu cat v-a platit ala ca sa ii postati si promovati "naua tehnologie de kk"?!
   propun ca sa ii fie sterse videourile din pagina principala (apiardeal.ro) , sectiunea video- lectii practice!
  Este cineva impotriva? mai intai cred ca de aici tre rezolvata problema( site-ul apiardeal) apoi sa ne ocupam de restul! Salutare!

Bine ca nu ai cerut fuziunea cu celalalt forum ,ori ai confundat forumul? :)

cristian87

eu nu zic sa le scoateti dar niste precizari de rigoare nu ar strica
zâmbeşte-mîine poate fi mai rău

istodorescu vasile

parerea mea este ca fie care poate sa aleaga ce crede. nu cred ca ar fi corect sa fie sterse anumite subiecte fiindca atunci desi multe sint aberatii si nu numai la domnul ursu ci si la altii care posteaza diferite subiecte dar din discutii chiar si cei care cunosc mai putin pot sa traga concluziile corecte, si in final cei care posteaza aberatii renunta insa vad ca d,nul ursu continua

D006

Vrem , nu vrem , cu totii il promovam pe on-line . Orice postare sau clip aparut pe orice pagina nu face altceva decat sa-l popularizeze mai mult . Ca e publicitate pozitiva sau negativa tot buna e , important este sa se vorbeasca de el . In ziua in care nu se va mai discuta despre el si clipurile sale vor dispare de pe oriunde atunci se va stinge si fenomunul "ursu".  Pana atunci are clienti suficienti , chiar la Galati un om intreba un producator de lazi daca cumva nu produce lada on-line.
  El are o strategie publicitara foarte bine pusa la punct , inclusiv faza cu furatul albinelor e bagata special pentru a masca esecul sistemului . Inclusiv noi suntem agentii lui publicitari ....

G. Iulian

Astăzi la târg la Galați am trecut pe lângă Ursu și ce am auzit mi s-a părut nostim, ca să scoată lădoiul afară a zis ceva de genul : caută doi băieți să scoatem stupul afară că a ieșit soarele. E ca în bancul cu polițiști, de câți oameni este nevoie să muți stupul lui Ursu ?  =))  =)) de foarte mulți.  =))  =))

istodorescu vasile

stupul era gol sau cu albine ?ma intreb citi oameni trebuie sa il mute dupa un cules bun?

G. Iulian

Fără albine evident, cred că e genul care odată amplasat acolo rămâne până faci rost de un moto-stivuitor.

marius_vfp

eu pariez cu voi ca nu e mare diferenta intre ladoaca goala si plina cu albine , o diferenta maxima de 15 kg e nesemnificativa ,

un batran zicea , stupul trebuie sa aibe albine nu lemn si spatii goale , cel mai bun e warre la capitolul densitate asta vad eu .

spor
stiu cate ceva din tot nu totul din ceva

PACO

Citat din: marius_vfp din Martie 31, 2013, 10:51:54 PM
eu pariez cu voi ca nu e mare diferenta intre ladoaca goala si plina cu albine , o diferenta maxima de 15 kg e nesemnificativa ,

un batran zicea , stupul trebuie sa aibe albine nu lemn si spatii goale , cel mai bun e warre la capitolul densitate asta vad eu .

spor

asa e  nu e diferenta mare decat de vre o 50 - 80kg !

pharaonu75

Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

biology

Intr-un film d-nul prof. Ursu explica matematica linga stupina   nu este putin cam exagerat studiul matematicii cu masca pe cap?

biology

Oricum nu doar prof Ursu revolutioneaza apicultura din romania si inainte de e1989 apareau in revista Apicultura in Romania idei destul de aberante pe care si eu ca incepator le am luat de bune si a iesit un dezastru in stupina mea. Deci d-nul prof Ursu continua o traditie

dan motu

cel mai bine ar fi sal lasam sa se zbata in suc propriu cu lada lui cu tot