Stupul profesorului Ursu

Creat de pharaonu75, Decembrie 04, 2010, 11:55:16 PM

« precedentul - următorul »

pharaonu75

Citat din: NiKoN din Ianuarie 26, 2013, 07:51:12 AM
...
Se poate si fara masca, insa cu multa dibacie!

Roiul asta era mult mai greu de luat decat cel "on-line", pentru ca avea deja faguri!
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

mape 48-petru manea

In mod normal albinele dintr-un roi natural sunt intr-o stare deosebita ,adica calme si nu are treaba cu apicultorul chiar daca le scutura precum profu
Profu spunea la inceputul filmului ca sunt nervoase si ca se poate ca in roi sa fie mai multe matci ---asta este cauza principala ca profu a fost atacat---
In filmul pus de Nikon se vede clar ca albinele nu au treaba cu apicultorul

orbanstefan64

lasa ca lupul stie pe cine sa l minca .......pe urs  =)) =)) =))

NiKoN

Citat din: pharaonu75 din Ianuarie 26, 2013, 09:33:53 AM
Roiul asta era mult mai greu de luat decat cel "on-line", pentru ca avea deja faguri!

Acelasi feeling l-am avut si eu.
Un prieten adevarat nu poate fi cumparat, dar poate fi vandut!

cipriene

frumos lucrat cu roiul, dar ce nu mi-a placut (fara suparare  :wink2:) a fost faptul ca nu s-a folosit echipament de protectie
Ajunge zilei rautatea ei! (Matei 6, 34)

pharaonu75

Citat din: cipriene din Ianuarie 26, 2013, 07:15:14 PM
frumos lucrat cu roiul, dar ce nu mi-a placut (fara suparare  :wink2:) a fost faptul ca nu s-a folosit echipament de protectie

Danut Puisoru ii spune "RESPECTUL PENTRU ALBINA".  :hi:

E un fel de armonie om-albina!
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

Ioan Olaru

Cinr râde la urmă râde mai bine.
Pentru că apar noutăți verificați blogul personal
www.albina-online.blogspot.com

PACO

crede ma ca plang cand au ce ineptii spune acest " profesor" in apicultura.

cipriene

Citat din: pharaonu75 din Ianuarie 26, 2013, 07:54:05 PM
Citat din: cipriene din Ianuarie 26, 2013, 07:15:14 PM

Danut Puisoru ii spune "RESPECTUL PENTRU ALBINA".  :hi:

E un fel de armonie om-albina!

te cred Dane, dar eu poate o respect prea mult si din cauza asta port echipament.
echipamentul esta ca centura de siguranta la masina: mergi cu masina o viata si intr-o clipa mori ca prostu intr-un accident stupid.

Ioan Olaru

Și profesorul este tot om voi nu gresiti niciodataluați cei bun ca asai an viata eu sant doar un mic ancepator dar viata si a fi om este la locul fiecaruia macar respectavia ca oameni ca daia e asa tara cum e

cipriene

Citat din: ACVILA din Ianuarie 27, 2013, 12:30:56 PM
Și profesorul este tot om voi nu gresiti niciodataluați cei bun ca asai an viata eu sant doar un mic ancepator dar viata si a fi om este la locul fiecaruia macar respectavia ca oameni ca daia e asa tara cum e

cat de mic esti?  :uimit:

D006

Citat din: ACVILA din Ianuarie 27, 2013, 12:30:56 PM
Și profesorul este tot om voi nu gresiti niciodataluați ...

Toti gresim dar important este sa  nu repetam greseala . Este ca in acea zicala : nu este un pacat sa te nasti prost ,este pacat sa mori prost !

filip

http://www.curademiere.ro/un-soldat-roman-a-salvat-albinele-armatei-americane-din-afganistan/

Anii de experienta si dragostea de albine fac minuni.

Un citat pentru maine:
"Albinele nu inseamna doar miere. Potrivit unor estimari recente, o treime din toate plantele si produsele din plante consumate de oameni sunt direct sau indirect dependente de polenizarea facuta de albine"
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

Ioan Olaru

Sant foarte mic , albina este pe cale de dispariție exact cum se topesc ghetarii , se topesc incet dar efectele sant ereversibile este si cazul albinei Iubiti albina si dincolo de profit.

cristipep

Lasa ca o sa bage astia impozite si pentru numarul de stupi detinut de un apicultor si sa vezi atunci...........