Stupul profesorului Ursu

Creat de pharaonu75, Decembrie 04, 2010, 11:55:16 PM

« precedentul - următorul »

bucovineanu

Citat din: dragos2006 din Ianuarie 21, 2013, 06:13:34 PM
  la-am intrebat pe Dan cum a ajuns el in film. Pur si simplu a fost o coincidenta intalnirea lor in biroul lui Cristi Sonea . Acum ce sa faca si Dan a participat la 'eveniment "
Nici nu stii unde te intalnesti si tu cu Ursu intamplator si te vedem vedeta in filmul lui Ursu.  :smile:

bucovineanu

Inca un volum din lectiile de apicultura ale prof. Ursu.
[jwp=680,551,image]http://apiardeal.ro/video/NE-recuperarea_unui_roi_de_albine_by_prof.Ursu.flv[/jwp]

pharaonu75

Frumoooos!
Cand gasiti un roi, chemati-l pe on-line ca stie ce sa faca! =)) =))
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

vranceanul

Intrersanta lectie pentru incepatori  :nono: , mai mult nu se putea..... :rotfl: =)) =))
Are omu* ceva in cap, doar nu se scarpina degeaba!

roi_ag

Si-a batut joc de bietul roi.
Niciodata nu m-a intepat macar o albina dintr-un roi ca ala.Nu putea sa puna o cutie sub roi :lol:

D006

=)) =)) =)) De ce nu doare prostia ???

marius_vfp

ma daca ar durea prostia  da de dai bataie :nudie:

PS. dragos se pare ca suntem in acelasi gand am postat in acelasi timp aceeasi idee
stiu cate ceva din tot nu totul din ceva

cornelioandanciu

Pai asta nu stie sa ia un roi, si vine sa dea lectii de apicultura?Ar trebui o minima cenzura si pe youtube.Jenant!
Va salut.

bio

.. =))..nea' ursu este...este,...este mare vitel.. =))

nataraul.. =))

Obombo

mape 48-petru manea

"experienta "isi spune cuvantul ---  :rotfl:

bee_lover

Florin_Dan

Dupa aceasta reusita, nici in tufis n-a mai scapat ,,ursu,, de albine :bravo:

PACO

PACO

a mai vazut un film in care i fugeau matcile printre maini ca furnicile, oare cum se poate intmpla asa ceva cu stupul lui care combate si varooa si roit si tot ce mai exista pe lumea asta!