Stupul profesorului Ursu

Creat de pharaonu75, Decembrie 04, 2010, 11:55:16 PM

« precedentul - următorul »

antiopa din ardeal

Fain filmulet!!!
  Am ras cu lacrimi! =))

orbanstefan64

mmacreanu

vai de mine, asa ceva nu credeam ca poate face un om, sa nu-ti dai seama ca atunci cand se rupe o creanga se scutura tot de pe ea. mai bine o taia cu ceva.
Când ești mort, nu știi ca ești mort. E greu doar pentru ceilalți. La fel și când ești prost.

marius_vfp

si iaca deaia domn profesor nu mai incapea prin scoala ca dadea lectii prea bune  iar elevii au invataaaaaaaaaaaaaaat......... =)) =)) =)) =))
stiu cate ceva din tot nu totul din ceva

orbanstefan64

profesore daca roiul ii jos nu taia creanga scutura l !!!!! iar pe vint  si inainte de ploaie
poate veni 1000 de cercetase ...... roiul nu  mai pleaca 
creanga ce o tin in mina ii taiata de la  6-7 m
sa traiesti domn profesor!!!
cu gradina ii problema si cu gardu ........ da vb cu socramea ....... =)) =)) =))

tassevasi

cornelioandanciu

Profesore, breveteaza repede si ideea asta, nu care cumva sa mai faca si altii asa si sa nu primesti drepturile de autor!Fi smecher, ce mai!   :hippo:
Va salut.

pharaonu75

Nu stiti nimic si va legati degeaba de on-line!! Asta este metoda bio de prin roii! =)) =))
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

vranceanul

A dorit sa arate 'noua trhnologie' de prins roii in mod ecologic [bio], fara echipament si scule... ce sa-i faci...profesor de scoala apicola!....sant curios cate intepaturi a primit? sigur a invatat lectia.
Are omu* ceva in cap, doar nu se scarpina degeaba!

pharaonu75

Metoda aia de fuga de frica albinelor o fi brevetat-o? Tot bio de numeste? Bio-Fuga? =))

Asa cred ca se antreneaza si Usain Bolt! :rotfl: :P :rotfl:
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

gabriel26do

salutare. sint si eu un biet incepator, dar personajul din filmulet e muuuult mai slab ca un incepator. nu stiu care a fost scopul postarii ca poate erau persoane care aveau incredere in dumnealui. pacat...de bietul roi... apropos domnu ursu cind mai gasesti un roi intreaba domnule pe "apiardeal" cum poti sa-l iei ca poate s-o indura cineva sa-ti raspunda.
SunPhoto     YouTube

romikele

Daca lada 3 in 1 era mai usoara, o aducea sub roi, asa insa.... de vina a fost vantul  :P

pharaonu75

Dupa ce a inventat regina care "da cu nasul" in grila despartitoare, acum a vrut sa inventeze si roiul care "se tine cu dintii" de creanga! :rotfl:

emilavram

Rideti voi rideti da e profesionist nea Ursu, :D eu nu reusesc sa scutur asa de bine roiul in roinita de multe ori.  :nudie:  :rotfl:  :yes:
Si e tare curajos merge sa culeaga roiul fara masca sau echipament de protectie.
Citi dintre noi au curajul sa faca asa ceva ? Eu unul nu am .

NiKoN

Un prieten adevarat nu poate fi cumparat, dar poate fi vandut!