Stupul profesorului Ursu

Creat de pharaonu75, Decembrie 04, 2010, 11:55:16 PM

« precedentul - următorul »

D006

Nu-mi aduc bine aminte dar cam in urma cu doi ani , onlain explica ca pune catul cu ramele perpendicular pe ce de cuib deoarece regina cand va dori sa urce in cat va da cu nasul de speteaza inferioara a ramelor din cat si se va intoarce inapoi .  =))
  Asta a reinventat si anatomia albinelor .

De ce nu doare prostia ?

roi_ag

Citat din: bucovineanu din Ianuarie 15, 2013, 09:10:57 PM
Maine poimaine s-ar putea sa-l vedem si pe Dragos alaturi de Ursu explicand  calitatile stupului minune? Ce zici doctore te bagi?
Este deja bagat !!! Pai cine  credeti ca i-a filmat??? =)) =)) =))

vranceanul

Dupa ce am mai revazut inca o data finalul filmului, am ramas surprins sa constat ca stupul 3 in 1  a ajuns deja la 5 [cinci] familii in unul. Vezi la 1,48' 00", uimitor cum evoluiaza nu????,
Are omu* ceva in cap, doar nu se scarpina degeaba!

D006

Cred ca vine apocalipsa si in apicultura  :) pur si simplu asistam la instalarea la putere a semidoctilor gen online . E o lege a firii , raul prinde foarte repede !

jonny_it

Dl profesor a mai inventat si "grila Ursu" si albinele care au 6 mm grosime, adica au nevoie de 12 mm spatiu intre rame.  :wink:

jonny_it

Citat din: vranceanul din Ianuarie 16, 2013, 04:40:51 PM
Dupa ce am mai revazut inca o data finalul filmului, am ramas surprins sa constat ca stupul 3 in 1  a ajuns deja la 5 [cinci] familii in unul. Vezi la 1,48' 00", uimitor cum evoluiaza nu????,

Si este abia inceputul .. :)

D006

In urma cu opt ani credeam ca voi muta muntii din loc in apicultura romeasca , dar in timp am trait multe dezamagiri legate de anumiti oameni . Cu timpul am inteles ca "interesul poarta fesul " si nu este bine sa-ti faci dusmani pentru interesul altora.  Acum observ ca tara este plina de " profesori " , " profesionisti " , " mari stupari " , etc . cand in realitate acestia sunt asemenea unor mere stricate pe dinauntru si frumoase la suprafata.
  Pur si simplu vreau sa ma retrag in stupina si sa uit de toata gargara din apicultura romaneasca . Cred ca in curand singura legatura cu " lumea buna " din aceasta bransa va ramane doar netul .
  Vreau sa stau in prisaca si sa obtin un kg. de miere cu miresme de flori , sa obtin o regina frumoasa , pur si simplu sa ma bucur de albine si sa uit de profesori si profesionisti.

Obombo

Vasilica, bine ai venit pe Apiardeal!
Si daca tot esti pe aici mai citeste si ce au postat altii, de exemplu cu doua pagini in urma, ca sa eviti "dublele"  :wink:
Numai bine!

D006

la-am intrebat pe Dan cum a ajuns el in film. Pur si simplu a fost o coincidenta intalnirea lor in biroul lui Cristi Sonea . Acum ce sa faca si Dan a participat la 'eveniment "

Toma Sergiu

Pai a si specificat in videoclip ca nu stie cu cine va sta de vorba si ce il asteapta la intalnire  :hi: :hi:

romikele

Doar n-ati crezut ca intalnirea a fost premeditata!....  =))

bio

Citat din: romikele din Ianuarie 21, 2013, 06:23:48 PM
Doar n-ati crezut ca intalnirea a fost premeditata!....  =))

Citat din: bio din Ianuarie 15, 2013, 09:23:18 PM
..merg pe parerea  ca dl Puisor a cazut intr-o capcana intinsa abil de catre nea' Ursu.

Dl Puisor, avind bucurie in a vorbii despre albine cred ca s-a "pacalit "  expunind tehnologii apicole in fata stupului 3 in 1 ., fara sa-si dea seama ca astfel promoveaza in acest mod aiurelile marca ursu.
....

afost premeditata de catre nea ursu... nu ar fi venit nea ursu cu stupul  ala dupa el si camera pregatita aiurea..

Lucratura de pungash..

mape 48-petru manea

Intalnirea a fost intamplator premeditata  :)
Daca vorbea numai Puisoru era de stat 2 ore la vizionare  ,dar asa profu tot polua filmul batand apa in piua

romikele

Citat din: bio din Ianuarie 21, 2013, 06:39:02 PM

afost premeditata de catre nea ursu... nu ar fi venit nea ursu cu stupul  ala dupa el si camera pregatita aiurea..

Lucratura de pungash..

Efectiv nici unul nici celalalt nu au stiut ca se vor intalni... dar voi continuati cu presupunerile, e distractiv!  :P