Stupul profesorului Ursu

Creat de pharaonu75, Decembrie 04, 2010, 11:55:16 PM

« precedentul - următorul »

vranceanul

Totusi urmareste pana la final, ai ce invata, fara gluma.
Are omu* ceva in cap, doar nu se scarpina degeaba!

PACO

daca ma iau dupa el faliment scrie pe mine.

marius_vfp

=)) =)) nu putini vor fi cei care au zis gata am dat lovitura,asta e lada minune(papa gem si scoate prune)  si apoi sau batut cu capu de pragul de sus .
stiu cate ceva din tot nu totul din ceva

cristian87

Nu pot sa cred
tipul are pretentia sa se predea "tehnologia minune in facultati
Mare-i puterea paranoii
Ce nu inteleg e care-i rolul unui apicultor serios ca Puisoru in filmuletul asta?
Simpla lui prezenta acolo da oarecare intarire  aberatiilor inventatorului minune.
zâmbeşte-mîine poate fi mai rău

MariusApicultura

Mare este minunea pentru mine, dupa ce se face misto de profu online pe filmulete de pe youtoube + forumm filme in care apar dl Puisoru si Dl Gavrila  si acum sa apari cu profu online sa spui ca e o treaba buna ceea ce face el. :uimit: :uimit: :uimit:
Bravo domnilor, :bravo: tacit ai dati dreptate.... :) :hi:
Renumitul apicultor Dan Puisoru discuta cu Proful Online despre "Bio Stup - Ioan Ursu"
Istoria isi bate joc de cei care nu o cunosc, repetandu-se!!! 
Insulta e declaraţia înfrângerii!!

D006

Nu pot sa sacrific doua ore din viata sa urmaresc asa ceva , e prea mult pentru mine.

bucovineanu

Maine poimaine s-ar putea sa-l vedem si pe Dragos alaturi de Ursu explicand  calitatile stupului minune? Ce zici doctore te bagi?

MariusApicultura

Ce spuneti dl Dragos de prezenta dl Puisoru in film, laudand chiar unele reusite ale prof? Dupa ce dvs impr cu dl Puisoru faceati misto de el in filmele dvs dupa youtoube+forum, profesorul ofline. :)  :nudie:

:hi: :hi: :hi:
Istoria isi bate joc de cei care nu o cunosc, repetandu-se!!! 
Insulta e declaraţia înfrângerii!!

D006

Daca ar veni ziua in care eu sa stau langa praful onain si el sa explice stupul minume sa veniti la mine sa ma umpleti cu flegma si sa-mi spuneti sa ma las de apicultura ca sunt cel mai prost dintre prosti . Cu alte cuvinte imi vand stupina si ma apuc de filatelie.
  Stiu ca sunt prost dar fata de altii prostia mea are o limita.

bio

..merg pe parerea  ca dl Puisor a cazut intr-o capcana intinsa abil de catre nea' Ursu.

Dl Puisor, avind bucurie in a vorbii despre albine cred ca s-a "pacalit "  expunind tehnologii apicole in fata stupului 3 in 1 ., fara sa-si dea seama ca astfel promoveaza in acest mod aiurelile marca ursu.

..sau naiba stie, poate  il vedem pe dl Puisor cum trece pe 3 in 1 .

filip

Fiecare om are un pret,in cazul domnului Puisor probabil a fost platit.
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

bio

..dl Puisor,  nici nu si-a dat seama ca a fost folosit.

Porfy66

Sau poate dl. Puisoru va deveni, oficial, cu aprobare de la "inventator" al doilea producator al acestui stup "minune"... De la Suceava e cam scump transportul pana in sud... asa ca poate ursu a simtit ca are nevoie de cineva care sa ii construiasca stupul mai in sud sa se poata face distributia mai ieftin...

romikele

Hai ca m-ati facut sa rad! :razz:
... in acelasi timp ma ingrijoreza viitorul tarisoarei asteia, cu minti luminate ca ale voastre  :rotfl:

Habar n-aveti ce a obtinut Puisoru cu aceasta ocazie... va fi trecut pe brevetul de inventie ca... coautor  =))
Dar Danut e mai bengos, el trece deja pe 90 in 1  :wink2:

bucovineanu

Citat din: Porfy66 din Ianuarie 15, 2013, 09:52:14 PM
Sau poate dl. Puisoru va deveni, oficial, cu aprobare de la "inventator" al doilea producator al acestui stup "minune"... De la Suceava e cam scump transportul pana in sud... asa ca poate ursu a simtit ca are nevoie de cineva care sa ii construiasca stupul mai in sud sa se poata face distributia mai ieftin...

Si eu m-am gandit la acelasi lucru. Chiar vroiam sa postez si am vazut ca mi-a luat-o cineva inainte