Stupul profesorului Ursu

Creat de pharaonu75, Decembrie 04, 2010, 11:55:16 PM

« precedentul - următorul »

morozan simion

atata timp cat are enoriasi merge inainte

orbanstefan64

roi_ag

Nu mai am rabdarea si nici dispozitia de al asculta.
La inceput avea niste pavilioane cu cutii pline cu albina si parca aveam ce vedea si interes a ma uita ,acum are o lada goala si o plimba peste tot.

Fidi

Dragi colegi,e dragut,acest domn Ursu(nu l-am urmarit acum)dar pot sa va asigur ca iubeste tare,tare albinele si cred ca asta e cel  mai important lucru!
Am gasit si subiecte,tratate,de domnia sa,foatre la obiect si argumentate!!Asa ca e benefic,sa-l lasam asa cum este!!

cristian87

am si eu un vecin care iubeste albinele
acum trei ani aveam cel putin de  trei ori mai putine familii de albine ca el
in martie am epuizat mierea marfa si ca sa nu imi pierd clientii am vrut sa vand mierea lui, pentru ca avem aproximativ aceeasi baza melifera -suntem la 5 km departare cu vetrele
surpriza mare a fost sa vad ca desi se lauda ca a vandut mult ( de fapt  tot cam cat vandusem  si eu)
mai avea maxim 100 kg de miere
scosese in 2009 cam 5oo kg de miere de la 6o de familii  in schimb a umplut   toate lazile cu roi naturali
a fost socat cand i-am spus ca pentru un stupar bun nu e o lauda ci din contra o rusine ca ii roiesc stupii in masa.Se mira cum de eu in primul an de apicultura fac roi artificiali cu  botci sau matci imperecheate.
Dar omul acela iubea si iubeste sincer albinele.
dragostea lui de albine era contraproductiva.Stiti de ce - nu deschisese in viata lui Manualul apicultorului - era mandru ca el a furat meserie de la sasii batrani.
zâmbeşte-mîine poate fi mai rău

marius_vfp

stiu cate ceva din tot nu totul din ceva

Kov iulian

Citat din: marius_vfp din Noiembrie 26, 2012, 09:26:21 PM
Citat din: orbanstefan64 din Noiembrie 26, 2012, 08:17:51 PM
sorcova vesela ....... :hi: :hi: :hi:
sa traiti sa infloriti ,
pe ursu sal ocoliti  :nudie: :nudie: :nudie: :yahoo_cry:

Chiar in acest moment Domnul profesor e pe OTV . ( am tinut doar sa anunt )

bucovineanu

Ceea ce spune acum despre consumul de miere si mierea cristalizata e foarte adevarat.

marius_vfp

nu ca nu are si parti bune , ca orice om gandeste si pozitiv si corect , dar de multe ori o da prin fasole , pe mine ma dispera oamenii care profita de naivitatea altora.

relutu

Asta e stii sa prostesti omul vinzi produsul...

marius_vfp

treaba cu prostitul e nasoala ,ulciorul nu mere de multe ori la apa , daca nu se lasa de prostii sho ia in buza , ceva tentative au fost dar nu ia intrat la cap .

relutu

O sa-i vina mintea la cap odata si odata dar sa nu fie prea tarziu.

D006

Atata prostie si rautate la un loc nu am vazut in viata mea !

relutu

D006

La acest sociopat !  Chiar daca adun la un loc toti pinguinii din apicultura romaneasca si tot nu adun atata jeg cat este in creierul acestui individ.