Stupul profesorului Ursu

Creat de pharaonu75, Decembrie 04, 2010, 11:55:16 PM

« precedentul - următorul »

cristipep

Domnu dragos daca nu ma insel chiar dvs ati propus niste reguli de aur privind rasismul, jignirile etc pentru acest forum , observ ca sunteti primul care le incalca.

marius_vfp

dragose vezi ca sar putea sati iei niste mesaje private de dragoste de la nenea cristi si e de rau

alo nenea cristi , pe offline nu la facut tzigan imputit sau evreu , la facut sociopat , pune mana pe un dictionar sa vezi ce inseamna ,
stiu cate ceva din tot nu totul din ceva

cristipep

SOCIOPATÍE s.f. (Liv.) Tulburare de comportament având drept cauză defectele educației într-un mediu social nefavorabil. [Gen. -iei. / < fr. sociopathie, cf. lat. societas – societate, gr. pathos – boală].
Mai putem vb de calomnie ce zici????????????Se incadreaza?
Pacat.....sincer am mai spus si ma repet de ce va lace voua sa jigniti in halul asta pe cineva care intr-ul fel sau altu face ceva?????????????? Nu iti place de el nu te uita frate , nu citi , ignoral dar nu jigni.Sincer am obosit sa ma coplac in discutii sterile , jignitoare,tembele, pe bune mai bine sa facem ceva util pentru forum si apicultura.

Toate cele bune

D006

cine este acest cristi ?

Eu nu am jignit pe nimeni , eu am facut doar niste constatari !

Nu pot sa nu iau atitudine cand vad acest borfas de cea mai joasa clasa cum vrea sa insele pe unii creduli !

cristipep

A facut vreodata constatari asa in halul asta fatza de tine?Ce zici .......ar fi fain?Nu cred, constatarile tal incalca regulile forumului si mai ales ca sunt facute si postate de tine.

D006

apare la televizor si spune ca daca cumperi lada lui cu 100 de euro vei castiga pana la 1000 euro pe an , pe lada !

ASTA ESTE EXCROCHERIE PE FATA !

Daca tac sunt la fel de vinovat ca si el deoarece ma fac complice la favorizarea excrocului !

cristipep

Prost e ala care da nu care cere , pe prost il omoara indiferenta celorlalti.Parerea mea.Iti omori nervii degeaba sincer.

D006

Eu am tras un semnal de alarma si atat! nu vreau sa mi se reproseze mai tarziu ca nu am tras acest semnal de alarma . Fiecare face cum vrea , eu unul mi-am facut datoria fata de apicultorii care urmaresc postarile si filmele mele .

tassevasi

Nu avenm nimic de comentarii pertinente ,dar cind spune si cheama sa cumpere afacerea lui la supra pret ,
Stup 500 lei + 500 albinele  , plecare cu 5  x 1000  , profit garantat la salcim.
In 2 ani faci 50  x 1000 lei  oricine e tentat sa se  bage , nu?
  Asta ce inseamna , cum se chiama ?

romikele

O buna propaganda facuta apiculturii!  :P

cristipep

Pai asa ar trebui sa ii injuram pe toti comerciantii .....am mai spus sa-l ignoram fratilor nu mai vb de el si cu asta basta.Noi vb comentam .....crezi ca nu sunt destui care te injura pe tine si cumpara de la el???????? Sunt si voi cunoasteti mai bine.Ca o parere trebuie venit cu detalii tehnice impotriva la ceea ce spune el si atat.nu? Nu el a invantat roata......

marius_vfp

draga dragos acest cristi eu sigur unul care beneficiaza sigur ce ceva coroclei facandui reclama acelui sociopat sarlatan pe propriul sait apicol , mare mia fost mirarea sa fiu cica banat de pe forumul lui dupa ce lam jicnit pe individ facandul in tot felul si lam rugat insistent sa puna acele masaje ofensatoare aici pe forum sa le vada toti ,dar marlania nu are limite, lasul imi trimite un mesaj privat in care ma jicneste  de eram in locul moderatorului ii dadeam oleaca de liber  ca sai vina mintea la cap,  eu nu asi permite genul de oameni sa posteze pe forum sunt samantza de scandal .

mai cristinelu dute ma si fai recalma mosului pe forum la tine si veziti de treburile tale ,pe ale noastre lasale ca ne ocupam noi de ele , pana una alta mai pune mana pe o carte si mai citeste ceva lasa prosteala .
stiu cate ceva din tot nu totul din ceva

cristipep

Am impresia ca nu ai notiuni de  limba romana .......sincer , nu te supara dar...nu fac reclama nimanui nici macar profesorului ursu , ca am postat pe site filme cu el nu este o crima dar mai citeste inca o data ce am scris mai sus si dupaia...mai vb ce zici? Aici pharaonu a deschis acest topic despre el .....

romikele

Eu zic sa va concentrati pe tematica discutiei...

D006

conform tematicii , acest onlain a plecat de la un stupul 1 in 1 , a urmat 2 in 1 apoi 3 in 1 . La cum arata familiile sale urmeaza toata stupina intr-o lada . Un fel de gangbang  apicol ....   :P