Stupul profesorului Ursu

Creat de pharaonu75, Decembrie 04, 2010, 11:55:16 PM

« precedentul - următorul »

desprealbine

eu totusi vad o parte buna
cand omul se convinge ca a gresit i l vinde ca stup orizontal
daca inventa o ciudatenie iesita din stas va dati seama ce teapa???

yo2lsk

La o cautare pe net se gaseste descrierea stupului si o fotografie cu el. Se pare ca l-a brevetat ca stup nu doar ca si marca. Pagian 11 din fisierul PDF
http://www.osim.ro/publicatii/brevete/bopi_2010/bopi_inv_11_2010.pdf

Ovidiu.

D006

Acolo se vorbeste de un buzunar un care se introduc doua rame pe care se afla doua  'botce "  :nebun:  selectionate din niste matci valoroase ...

Cine face buzunarul cu trei rame pe care se afla trei botci selectionate din niste matci nevaloroase nu mai ai nici o treaba cu onlain .. =))

Obombo

Citat din: yo2lsk din Noiembrie 19, 2012, 08:00:00 PMSe pare ca l-a brevetat ca stup nu doar ca si marca
Este vorba doar despre o cerere de brevet. Mai exista si o cerere de inregistrare a marci, din 2011, dar nu-mi rezulta ca vreuna  di cererile astea sa fi fost aprobata pana in momentul de fata.
Oricum, brevetat sau nu, intrebarea e: care sunt calitatile acestui stup?

cornelioandanciu

Citat din: roi_ag din Noiembrie 16, 2012, 05:54:21 PM
Citat din: dragos2006 din Noiembrie 15, 2012, 07:41:18 PM
varooa loveste non-stop , faci tratament in sept -oct dar albina de iernat deja este intepata de acarian...   :uimit:

In ce zona o inteapa ???? =))
In membrana care uneste sternitele, partea de jos adica a inelelor abdominale.Din cauza acestor intepaturi albinele pot face septicemie, iar iarna mor toate in stup aparent fara nici un motiv.Domnul Dragos stie ce spune.
Va salut.

D006

Asta este dezavantajul forumului public , vii cu o informatie importanta  iar un neica nimeni te ia la mosto . Atunci te gandesti daca mai are rost sa comunici prin astfel de mijloace.

KTA-APIDORNA - Ski

Va salut! Eu am o propunere: cei care se cred atotstiutori sa se abtina de la comentarii aiurea sau la facut misto,daca cineva a gresit pe aici cu un comentariu, asta e, cui nu-i convine sa nu-l ia in seama,dar sa nu ne luam peste picior, ca numai asa ne piere cheful de socializare si nu mai postam (impartasim) ca si colegi-prieteni pe acest forum, Sanatate si iernare usoara tuturor va doresc !!! sper k m-am facut inteles... :wink2:
bucură-te de ce ai,nu fi nefericit pentru ce nu ai!(dar nu fi leneş!) KTA -SKI  0745789006 /mess:catalinborcan@yahoo.com  http://foreverapi.sunphoto.ro/

cornelioandanciu

As fi vrut sa aud (citesc) de la un utilizator al unui astfel de stup ce rezultate a avut.Dar vad ca nimeni nu se inghesuie.Asa ca pana una alta, tot modelele clasice raman de baza.
Va salut.

pharaonu75

Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

pharaonu75

Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

pharaonu75

pharaonu75

pharaonu75

cristian87

bietul om, pe undeva mi-e mila de el pentru ca el chiar crede in ce spune si face.
daca nu inseamna ca  e un actor genial
zâmbeşte-mîine poate fi mai rău