Stupul profesorului Ursu

Creat de pharaonu75, Decembrie 04, 2010, 11:55:16 PM

« precedentul - următorul »

abeja

Am vazut cateva  filme si  nu  vreau  sa  fac precum  proful online.Mai  zic  ca  am  cativa  anisori  de apicultura si respect  albina .Amuzanta  este  faza  cu  stresul  albinelor si  intreb ;Cine  este  mai  stresat,albinele  sau  apicultorul?
Oare cati  vor  sa  recunoasca ca  nu  vand  albine  in  satul sau,in  sat  nu  da  sfaturi  si  nu  indruma  pe  nimeni  sa  faca  apicultura ,nu-i  zice  nici  macar  fratelui  sau  cum  sa  produca  o  matca  si  ex pot  continua .Deci  pe  net  sunt  savantul  x si  in  sat sunt  strigoiul.  Exista  concurenta? Cati  ar  face  ca  proful ,daca  ar  putea? Nu  sunt  idolul afaceristilor,nu fac  afaceri si  nu  vad ca  proful Ursu  a  postat  aici.Astept  pareri si  rog sa  fim  sinceri .Semneaza  lupul tanar plecat  cu  vaca batrana(gluma) .

cristian87

Numai un magar vinde albine in satul lui.
In cele mai multe cazuri culegatoarea se va intoarce la el si cumparatorul ia teapa.
Dar se vede cat te pricepi la albine.
Eu am facut alta prostie: am vandut/donat familii de albine la prieteni in ideea sa ii ajut si am gresit amarnic pentru ca nu se ocupa de ele.
Eu ii sun sa ii indemn sa faca lucrarile la timp, ma duc periodic si le pun albinele in randuiala, la dau medicamente gratis,  numai sa trateze, le imprumut/dau centrifuga, lazi faguri rame etc deci pierd timp bani  si imi manac nervi degeaba.
Daca vine cineva de unde am vatra sa il ajut sa devina stupar si stiu ca-i bou il trimit la plimbare instantaneu- de ce sa ma bag sluga la darloaga.
Am un prieten care a donat vecinului din  stupii lui numai ca sa il convinga sa distruga un focar de LA.
Mi-a zis ca mai bine ramane cuel  5 stupi sanatosi decat cu stupina toata afectata de LA de la stupii vecinului..
Asa ca tinere lup mai gandeste inainte de a urla.
zâmbeşte-mîine poate fi mai rău

D006

Abeja e shulfa batrana , a aruncat momeala si copilashii au inghitit momeala . Nu va aprindeti prea tare ca nu e cazul . heloo despre ce vorbim ??? suntem la topicul " delirul in apicultura" Onlain vinde un manual despre cum sa devii ratat in stuparie si voi va certati ca si copii ?
  Sa revenim la subiect domnilor !

marius_vfp

=)) =)) =)) =)) =)) =)) ratat in apicultura  =)) =)) =)) =)) =)) =))

SUPER TARE :nudie:
stiu cate ceva din tot nu totul din ceva

D006

Decat sa vanda manual de apicultura mai bine vindea ratat de apicultura !  :D

desprealbine

preaminunatul stup se pare ca nu  :bzz: vrea sa si arate rezultatele     cred ca albinele sunt de vina

Alutus

Profesorul Ursu are drept de experimentare, de inovare si expunere a unor idei ca orice alt cetatean dintr-o tara ''libera". Cei ce ii urmaresc postarile pot fi de acord sau nu. Eu nu sunt de loc de acord cu ideile sale . Le-am studiat si consider ca nu coincid cu cunostintele si obiectivele mele. Am spus ''libera", pentru ca demonstram de fiecare data, ca suntem liberi doar in forma si mai putin in fapt. A combate este un drept normal si util atat timp cat se exercita cu respect fata de interlocutor. Dar cand esti anatemizat cu indarjire, cand opinia diferita este considerata drept atributul unui caracter indoielnic, cand insulta si grosolania devine argument , atunci ma gandesc ca unii semeni de-ai nostri mai stau inca la gura grotei parintesti, nauciti de lumina soarelui si de ciudatenia unei lumi pe care nu o vor putea intelege niciodata.
Sa nu uiti Darie!

filip

Daca nu ar fi existat "fata Morgana" a fondurilor UE.Am chibzui mai bine banul din buzunar.
1 matca si un pumn de albine nu e = un stup
1 lada cu 3 compartimente nu e= 3 stupi
Cand intalnesti in cale un cetatean ce se intoarce din varful muntelui,e bine sa-l asculti macar.
El a ajuns acolo.
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

desprealbine

este un lucru bun  la minunatul stup si anume ca se pot folosi ramele STAS si nu o rama senzationala brevetata de ultima tehnologie ca atunci era o problema majora pt  cumparatori

abeja

Citat din: dragos2006 din Noiembrie 08, 2012, 08:31:04 PM
Abeja e shulfa batrana , a aruncat momeala si copilashii au inghitit momeala . Nu va aprindeti prea tare ca nu e cazul . heloo despre ce vorbim ??? suntem la topicul " delirul in apicultura" Onlain vinde un manual despre cum sa devii ratat in stuparie si voi va certati ca si copii ?
  Sa revenim la subiect domnilor !

Am  vrut  sa  vad  daca  mai  sunt  oameni  ca  Ion Patrut  din Tupilati .Si..........
Salutare lupusorule si  numai  bine.Am  tras  concluzia  si  tac  pitic  pt  ca  nu  stiu  nimic.

desprealbine

eu vizionez toate postarile profului nu ma pot abtine mai e cineva cu problema asta?

D006

Pentru ca suntem la un moment de sinceritate trebuie sa recunosc ca si eu urmaresc  respectivele filme . pentru ca vocea onlain ma adoarme foarte rapid , cred ca in doua trei minute deja sforai . Sotia mea e exasperata cand vede ca pe ecran ruleaza filmele cu pricina iar eu ma odihnesc de minune.
  Uite asa involuntar onlain a facut si un om fericit  :wink2:

orbanstefan64

Citat din: desprealbine din Noiembrie 09, 2012, 08:01:49 PM
eu vizionez toate postarile profului nu ma pot abtine mai e cineva cu problema asta?
abtinete ca ii mai bine ! de nu,patesti ca dragos  :lol:

romikele

Citat din: orbanstefan64 din Noiembrie 09, 2012, 08:55:25 PM
abtinete ca ii mai bine ! de nu,patesti ca dragos  :lol:

da` ce-a patit saracu`?

marius_vfp

stiu cate ceva din tot nu totul din ceva