Stupul profesorului Ursu

Creat de pharaonu75, Decembrie 04, 2010, 11:55:16 PM

« precedentul - următorul »

MIHALACHE

Cred ca pentru uni dintre noi conteaza mai mult cum seriem cuvintele nu am facut cursuri de informatica am anvatat singur sa folosesc tastura credeam ca este un forum de APICULTURA nu de GRAMATICA .

cristian87

Nu-i mare baiul doar ca pentru cei cu deformatie  profesionala, de exemplu pentru dascali e deranjant sa citeasca texte cu erori de scriere, gramaticale sau nu.
Pe mine de exemplu ma zgarie pe creieri.
In cazul dvs d-le mihalake e simplu in loc de î  folositi i si nu se va ataca nimeni.
Dacă însă vreţi să progresaţi apăsaţi simultan tastele "alt" şi "shift" şi tastatura dvs va avea şi diacritice. Le veti găsi în locul semnelor din partea dreaptă.
zâmbeşte-mîine poate fi mai rău

octav

Citat din: marius_vfp din Octombrie 30, 2012, 02:46:07 PM
ioane , lasa lectiile de gramatica pentru forum de limba romana daca ai inteles ce a vrut omul sa zica inseamna ca e bine , da pana una alta zi-mi si mie cum se scrie corect cuvantul:  preantampinat, , am scris bine asa?

Imi permit sa intru in discutie pentru ca si pe mine ma deranjeaza cuvintele scrise cu A la inceput.
PREINTAMPINAT este un cuvant compus si se scrie asa cum am scris.

Cu stima si fara suparare.
http://jimm69.sunphoto.ro

Fa cat mai multe greseli cu putinta, dar tine minte un singur lucru; nu fa de doua ori aceasi greseala. Si te vei dezvolta ---
OSHO - Curajul Placerea de a trai periculos

antiopa din ardeal

Citat din: cristian87 din Octombrie 30, 2012, 10:00:16 PM
Nu-i mare baiul doar ca pentru cei cu deformatie  profesionala, de exemplu pentru dascali e deranjant sa citeasca texte cu erori de scriere, gramaticale sau nu.
Pe mine de exemplu ma zgarie pe creieri.
In cazul dvs d-le mihalake e simplu in loc de î  folositi i si nu se va ataca nimeni.
Dacă însă vreţi să progresaţi apăsaţi simultan tastele "alt" şi "shift" şi tastatura dvs va avea şi diacritice. Le veti găsi în locul semnelor din partea dreaptă.
Mie-mi lacrimeaza ochii cand vad poza de la avatarul dv. Este un trucaj banuiesc. :hi:

pharaonu75

Citat din: antiopa din ardeal din Noiembrie 02, 2012, 09:49:01 AM
Mie-mi lacrimeaza ochii cand vad poza de la avatarul dv. Este un trucaj banuiesc. :hi:

Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

antiopa din ardeal

Acum ca am vazut poza mai mare chiar ma dor ochii. Ca sa-mi treaca mi-ar prinde bine un vin rosu din zona Slobozia baut intr-o companie placuta in 17 nov. la targ. :)

pharaonu75

Citat din: antiopa din ardeal din Noiembrie 02, 2012, 10:41:05 AM
Acum ca am vazut poza mai mare chiar ma dor ochii. Ca sa-mi treaca mi-ar prinde bine un vin rosu din zona Slobozia baut intr-o companie placuta in 17 nov. la targ. :)

Un vin rosu din bolta personala se gaseste! Dar pentru ca afara va fi frig, trebuie fiert inainte de a fi baut, asa ca aduci tu mierea si scortisoara, iar Stefan contribuie cu o gutuie, un mar, ceva...
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

cristian87

pharaonu75

marius_vfp

salut, gura pacatosului adevar graieste , albina e putina ,da oare de ce ? a uitasem a pierduto cand io mutat ala stupii ,  mai bine afumatorul ala si lar fi legat de gat sa nu mai bata km dupa el ,
domn profesor da parca stupul asta minune e 3 in 1 ,  acu ca tot n-aveti albina il faceti 2 in 1 , ?
spor
stiu cate ceva din tot nu totul din ceva

D006

Ce dreptate a avut Einstein cand a spus ca prostia nu are limite !  :yahoo_cry:  bagi ramele in centrifuga apoi in cuibul de iernat ...
DE CE PROSTIA NU DOARE ?

cristian87

Waw am incurcat-o rau de tot toate ramele din stupii mei sunt ca cele pe care le-a dat deoparte profesorul.Unde vor face cuibul albinele.Mi-e teama sa nu moara de frig.
Ce ma fac ? Ca centrifuga e stricata.
Deci stiu ca nu e locul dar salvati-ma -SCHIMB RAME PLINE CU MIERE PE RAME BUNE DE IERNAT
platersc diferenta.

Bistriteanul

Vad ca stupul 3in1 marca Ursu se perfectioneza constant dar sigur, :) gurile de uniformizare a mirosului se inchid ca sa nu se streseze matcile,(mai bine sa-ti dai seama mai tarziu decat niciodata), din 3 familii se ierneaza doar 2 ..si incet incet stupul minune se transforma in clasicul orizontal.
Asta cu extrasul mierii partial din rame e o alta noutate. :yahoo_cry: Ma astept ca pe viitor dl.Ursu, pe baza acestei teorii cu necesitatea spatiului pt albine sa transforme stupul minune intr-un multietajat, cu iernarea pe 2 corpuri.

Macar m-a lamurit intr-o privinta:cand recomanda mutarea famililor in lada comuna? Raspuns:cand este frig si albina nu mai zboara.

Vad ca la dl.Ursu apar tot mai multe manopere, tot mai multa munca si culmea in detrimentul albinelor.
Extragerea partiala a ramelor, iar cand se termina mincarea si albina este sus pe rame sa se bage o rama cu miere in cuib. :uimit: Adica la Craciun sau de Revelion cand ii frig si zapada mai mare.
Daca va baga o rama cu miere in mijlocul ghemului ma astept macar sa o incalzeasca inainte.

Ma asteptam de la un prof. de Matematica sa fie mai realist, mai pragmatic, mai calculat, si sa fie constant si logic in ceea ce sustine. Daca vrea rame goale ca sa aiba albina unde sa se bage atunci de ce mai lasa rame cu miere multa de tras dupa diafragma?
O face pentru stimulare? In Noiembrie cand e temperaturile sunt scazute si albina isi reduce activitatea?

Orice stupar cu oricat de putina experienta stie ca albinele nu trag mierea din rama lasata dupa diafragma daca aceasta nu este descapacita.
Se observa chiar ca, celule nedescapacite (la o descaparire partiala) ramin intacte, albinele luand mierea doar din celule descapacite.

Gata, am scris destul, daca citeste dl.Ursu are la ce medita si material pentru inca 2 dvd-uri. :hippo:

Admir albina si cainele national, Ciobanescul Romanesc Carpatin.

http://www.carpatin.net/
http://www.carpatin.net/forum

D006

Fabulos mi se pare faptul ca unii mai si platesc ca sa vada toate aceste enormitati . Inca odata se confirma teoria care spune ca mereu va fi loc de o prostie si mai mare sau de un prost si mai mare.

orbanstefan64

fraerii nu mor ...se schimba !!!