Stupul profesorului Ursu

Creat de pharaonu75, Decembrie 04, 2010, 11:55:16 PM

« precedentul - următorul »

ioanardelean55

Am crezut ca mi sa stricat boxa ,dar au inceput citeva albine sa bizie , bietu om ...si-a dat cu  :bzz: :bzz: :bzz: :bzz: :bzz: Roiu-n cap  =)) =)) =)) =))  pardon  :rusine: am vrut sa spun ..... cu firma-n cap .

Eu nu comentez pe acest topic pentru-ca mi se pare ..pierdere de timp , dar acum am sa o fac find-ca tine de apicultura .
    In primul rind acel roi nu cred sa fi fost roi secundar . dece ;

a. era prea .... MARE, si totusi........... daca acela a fost secundar ma intreb cum a fost primaru ? Aaaaa , or fi iesit toti trei odata ! fiind frati s-au vecini in lada s-au inteles sa stea si pe craca tot la un loc . FOARTE FRUMOS  din partea lor .  :bravo:
        b. De la apicultorii cu multa experienta  ( si din propria mea experienta ) stiu ca roii PRIMARI pleaca cu regina batrina si ca aceasta ( REGINA) fiind batrina nu poate zbura sus si prefera sa sa aseze in locuri mai joasae asa cum de ex. am vazut in acel filmulet .

Concluzia : Oricit ai fi tu de MARE apicultor cind vrei sa iei roi mcar o masca puneti pe fata altfel o iei ,SI LA CAP SI LA FUGA .   =)) =)) =)) =)) M -am intrebat unde au disparut asa dintr-o data si albinele si ajutoru care parea totusi pregatit pentru o asa lucrare , Alooooooooo veniti inapoi D-nu APICULTOR  albinele va asteapta ..... sint jos in iarba ..... aduceti repede o ladita ..... mica , mica , ,Aaaaa ,Nu aveti ... stati va ajutam noi cu ......  Nu m-am gindit  Uitasem ca trebuiesc  defapt  TREI LADITE ,, NOROC CA SE POATE REZOLVA SI CU UNA ..... VEDETI FRATILOR   ..... SA VA PRIND CA MAI COMENTATI CEVA DESAPRE ........... STUPUL MINUNE  =)) =)) =)) =)) =))

KTA-APIDORNA - Ski

Dureros, foarte dureros...trebuie sa-i spuna cineva sa taie creanga, daca vrea sa faca impresie....dar de acum sigur ca o sa-l scuture-n ,,bărbanță", sau poate i-i place acupunctura...se pare ca nu-i place ca a cam intins-o...si din cauza asta nu o incarcat video pe youtube...online.... :wink2: :qp:
bucură-te de ce ai,nu fi nefericit pentru ce nu ai!(dar nu fi leneş!) KTA -SKI  0745789006 /mess:catalinborcan@yahoo.com  http://foreverapi.sunphoto.ro/

andrei_georgian

asta a fost sansa roiului sa se razbune ca deja profu il deranjase de 2 ori... =))
Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma.

marius_vfp

Citat din: Bybi917 din Aprilie 14, 2013, 10:43:42 AM
Vulpea cand nu ajunge la struguri zice ca sunt acrii!,iesiti fratilor in fata,face-ti un filmulet prezentati va rog marele dezavantaj,marea teapa,

aloo baby , daca ursu iti zice ca ladoaca iti da 1000 de euroi pe an il crezi ?  hai bre ca suna a TZEAPA

PS. mai pune si tu mana pe o carte pana una alta . apoi vino cu contra argumente :qp:
stiu cate ceva din tot nu totul din ceva

marius_vfp

Citat din: KTA-APIDORNA - Ski din Aprilie 14, 2013, 05:21:35 PM
.si din cauza asta nu o incarcat video pe youtube...online.... :wink2: :qp:

no problem las ca il incarc eu   :nudie:

marius_vfp

KTA-APIDORNA - Ski

Foarte fain Marius, uite asa o sa-l vada mai multa lume !!! ;) :qp: :lol:
bucură-te de ce ai,nu fi nefericit pentru ce nu ai!(dar nu fi leneş!) KTA -SKI  0745789006 /mess:catalinborcan@yahoo.com  http://foreverapi.sunphoto.ro/

marius_vfp

eu zic sa ne unim sai facem capu patrat sa vezi ce frumos se linisteste
:rotfl:

Aurel

Citat din: Bybi917 din Aprilie 14, 2013, 12:24:15 PM
=D>Dupa cum vad tot veterani sunt baza,bravo domnilor partial aveti dreptate dar totusi ........
Pai nu e firesc ca cei ce au experienta sa-si dea cu parerea? Ce poate sa spuna un incepator daca nu s-a lovit de problema? Sint atitia ani decand Stefanescu a conceput acest stup si nu a fost pus in practica aceasta idee.De ce? Va-ti pus aceasta intrebare? Pentru ca este complicat de lucrat cu el si eficienta este la limita .
   A nu se intelege ca eu am foarte mare experienta. Am deajuns ca sa nu ma prosteasca unul ca Ursu.

pharaonu75

Citat din: marius_vfp din Aprilie 14, 2013, 07:17:29 PM
Citat din: KTA-APIDORNA - Ski din Aprilie 14, 2013, 05:21:35 PM
.si din cauza asta nu o incarcat video pe youtube...online.... :wink2: :qp:

no problem las ca il incarc eu   :nudie:

Filmul a fost incarcat pe youtube chiar de prof, care nu si-a dat seama ca se face de tot rasul! Cand a vazut ca lumea comenteaza negativ pe forumuri si pun link-ul catre clip, l-a sters de pe youtube, la fel cum sterge toate comentariile negative de pe pagina sa!

Trebuie sa ai ceva minte ca sa iti dai seama ca iti strici imaginea daca faci public acest clip! Proful nu a realizat asta!
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

marius_vfp

bravo lui , bine macar ca lo lasat liber sa se poata salva undeva in siguranta  :hippo: deja acuma e prea tarziu sa mai poata sal stearga  =)) =))

bine ca se pot copia filmele de pe youtube  si se pot reposta sub un nume apropiat ca sa se poata comenta , acolo nu prea mai are cum sa stearga comentariile  ))/ ))/

ps . ce o sa-mi umple el frigideruuuuuuuuuuu

vranceanul

Nu mai are cu ce, dupa atata alergatura cu ladoaia prin tara??????
Are omu* ceva in cap, doar nu se scarpina degeaba!

Bio Honey

Citat din: marius_vfp din Aprilie 14, 2013, 09:29:22 PM
bine ca se pot copia filmele de pe youtube  si se pot reposta sub un nume apropiat ca sa se poata comenta , acolo nu prea mai are cum sa stearga comentariile  ))/ ))/

ps . ce o sa-mi umple el frigideruuuuuuuuuuu

Vezi ca daca i copiezi filmele si le postezi sub un alt nume asta inseamna ca faci Copyright si o sa ti se stearga contul de pe youtube . Prima dat vei primi o avertizare.
Filmuletul asta o sa il primesti ca avertizare :)))
YouTube Copyright School
"Dacă albinele ar dispărea, omenirea ar mai exista încă 4 ani."    Albert Einstein

http://www.youtube.com/user/BioHoneyBeeFarm/videos?flow=grid&view=1

cristian87

Ar fi frumos sa gasiti si filmul in care cautau cu lupa matcile din lazile de la manastire, matci care au fost ucise de albine datorita lazii minune.
zâmbeşte-mîine poate fi mai rău

Kov iulian

Citat din: Bio Honey din Aprilie 15, 2013, 06:23:00 AM
Vezi ca daca i copiezi filmele si le postezi sub un alt nume asta inseamna ca faci Copyright si o sa ti se stearga contul de pe youtube . Prima dat vei primi o avertizare.
Filmuletul asta o sa il primesti ca avertizare :) ))
YouTube Copyright School

Persoana care redistribuie un material nu se chema ca face copyright, a face copyright este legal.
Este ilegal sa incalci regulile cu privire la copiright .

Si mai este o chestie ca un material sa fie protejat de legile de copyright trebuie sa inregistrezi acel material undeva si posibil chiar sa platesti o taxa, nu e suficient sa urci un material pe internet si sa presupui ca iti este automat protejat prin legile de copyright.

Daca nu faci asta e posibil sa iti inregistreze altul pe numele lui acel material si sa te pomenesti ca tu creatorul lui nu ai dreptul sa il folosesti fiindca altcineva detine drepturile de autor .