faguri Apisrom

Creat de dragos2006, Ianuarie 27, 2009, 11:06:55 AM

« precedentul - următorul »

D006

Citat din: valterbuni domnule fagurii, foarte buni...da daca am regla masin sa scoata noua si nu zece faguri la kg. a-ti sparge si pe nemti.
Multumesc APISROM.
tu vrei sa ma enervezi.
utilajul este nemtesc, solventul folosit este nemtesc, doar ceara este romaneasca si stii prea bine ca sunt f pretentios la materia prima. (in cazul tau propria ceara)
morala: i-am spart deja pe nemti!!!!!!!
:rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:

bismark

A auzit cineva ca in Canada se foloseste in stuparit  foi din plastic pe care albinele construiesc fagurii care sint rezistenti la extractie si nu se deformeaza la caldura. Pe aceste foi se deseneaza cu ceara numai forma celulelor.Cu respect
Nimic nu-i mai dulce ca miere ca si lui Dumnezeu ia placut de a facut albina.http://bismark.sunphoto.ro/

ioanardelean55

Bine ca nu i-ati  ,,CIURUIT '' ca o pateau ca noi .
morala: i-am spart deja pe nemti!!!!!!!
  SUCCES si la mai bine

D006

Citat din: bismarkA auzit cineva ca in Canada se foloseste in stuparit  foi din plastic pe care albinele construiesc fagurii care sint rezistenti la extractie si nu se deformeaza la caldura. Pe aceste foi se deseneaza cu ceara numai forma celulelor.Cu respect
si nu numai in canada. fagurii din ceara sunt rezistenti, cei din parafina NU.
albina, de cand se stie, lucreaza cu ceara si nu cu plastic sau orice altceva.
:smile:

danut

Citat din: rascanu
Citat din: danutIn Teleorman , scarbele vand fagurii ACA cu 5olei/kg ,am achizitionat fagurii Apisrom de la RM.SARAT ,10kg,calitate excelenta ,asa cum spune Dragos am bagat la crescut un cat cu artificiali,si i-a crescut frumos,cele 10kg.au fost crecuti toti de la inceputul culesului de rapita ,inca odata vreau sa felicit producatorul ,ptr. calitatea deosebita ,Dle.Rascanu fiind din TR. cum as putea sa intru in posesia a 10 kg.de faguri ,exista vreo posibilitate sa mi-i trimiteti?SANATATE MULTA si SUCCES in afacerea dumneavoastra! :hi:  :hi:
multumesc!
va pot trimite faguri cu un curier rapid.
in 24 de ore aveti fagurii, plata se face ramburs. 0766.600.247 este nr meu de telefon.
In exact 24 de ore am primit fagurii comandati ,multumesc frumos dlui Rascanu ,un adevarat om de onoare ,recomand tuturor apicultorilor din Romania sa foloseasca doar faguri APISROM,firma asigura calitate si seriozitate, si de asemenea ar fi bine sa nu mai achizitioneze nimeni faguri ACA ,ptr. ca sunt si scumpi si de proasta calitate ,avand in ei un inalt continut de parafina ,inca o data multumiri dlui.Rascanu si succes in afaceri! :hi:  :hi:  :hi:

viorel55

Citat din: valterbuni domnule fagurii, foarte buni...da daca am regla masin sa scoata noua si nu zece faguri la kg. a-ti sparge si pe nemti.
Multumesc APISROM.
Da,buni fagurii Apisrom,foarte buni,dar folositi o firma de curierat FOARTE SCUMPA. Pentru 8 kg de faguri am platit  taxe de transport de 76 lei noi. Aproape jumatate din valoarea fagurilor......
M-am interesat si la POSTA ROMANA ar fi costat  aproape 20 lei.............!!!!!!

D006

In ultimii  doi ani Apisrom a reusit sa-si faca un nume in lumea apiculturii romanesti si cred ca este necesar ca dupa incheierea sezonului apicol noi cei care lucram cu aceasta firma sa ne punem la aceiasi masa si sa stabilim strategia pentru anul 2011 astfel incat la anul viitor sa existe un sistem eficient de distributie si cat mai multi stupari sa beneficieze de serviciile firmei Apisrom.
  NUMAI LUCRAND IMPREUNA PUTEM CASTIGA  !

danut

Citat din: dragos2006In ultimii  doi ani Apisrom a reusit sa-si faca un nume in lumea apiculturii romanesti si cred ca este necesar ca dupa incheierea sezonului apicol noi cei care lucram cu aceasta firma sa ne punem la aceiasi masa si sa stabilim strategia pentru anul 2011 astfel incat la anul viitor sa existe un sistem eficient de distributie si cat mai multi stupari sa beneficieze de serviciile firmei Apisrom.
  NUMAI LUCRAND IMPREUNA PUTEM CASTIGA  !
DE ACORD asa trebuie facut ! :hi:  :hi:

Adrian Roman

Subscriu celor spuse de d-l Dragos.Ieri am fost la Resita la d-l Bociu (SKIPI 0040) ca sa ridic o comanda de 40 lazi model italian cu balconas, executate IMPECABIL-FELICITARI ! In discutiile purtate, am avut ocazia sa laud-pe buna dreptate, fagurii APISROM. Intrebarea pusa a fost daca poate sa gaseasca si la Resita faguri APISROM ? Aviz prietenului Dan Rascanu !!! Cat despre faguri, eu sunt super-multumit de cum sunt luati in lucru de albine! :nod:

prisecarul

faguri de buna calitate, acceptati bine de albine, felicitari!
Exista batalii pe care e bine sa le ocolesti ...nu de teama ca le-ai putea pierde, ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu-le!

crombra

Anul acesta am folosit pentru prima data foi produse de APISROM. I-am cumparat la intalnirea de la Ramnicu Sarat.
I-am bagat in primavara in stup si stupoare, dupa o zi ramele erau cladite 100% si dupa 4 zile aveam puiet din leat in leat. Practic era un dreptunghi  cu dimensiunile interioare ale ramei si nu o elipsa.
Buni tare de tot. Voi ramane client fidel si mai aduc si alti clienti.
Felicitari domnule Rascanu!
Mierea e dulce :)  :) dar cu cata  truda amara se scoate :sad: :sad:.

http://crombra.sunphoto.ro/

prisecarul

d-le rascanu, veniti la targul de la bucuresti din 3-5 septembrie?
Exista batalii pe care e bine sa le ocolesti ...nu de teama ca le-ai putea pierde, ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu-le!

OtoVirgil

Va raspund eu : Vine  :hi:
Distribuitor Faguri Apisrom ; www.ProduseleAlbinei.ro

gheco

Citat din: crombra din Iulie 01, 2010, 11:26:46 PM
Anul acesta am folosit pentru prima data foi produse de APISROM. I-am cumparat la intalnirea de la Ramnicu Sarat.
I-am bagat in primavara in stup si stupoare, dupa o zi ramele erau cladite 100% si dupa 4 zile aveam puiet din leat in leat. Practic era un dreptunghi  cu dimensiunile interioare ale ramei si nu o elipsa.
Buni tare de tot. Voi ramane client fidel si mai aduc si alti clienti.
Felicitari domnule Rascanu!
Am cumparat la Campina faguri de la d-l Rascanu. Mai aveam si cam 20 foi din alta sursa. Am avut surpiza ca albinele nu au luat in crestere cele 20 de foi, in schimb cele de la d-l Rascanu au fost lucrate imediat.
M-am incapatanat si am plasat ramele intercalat. Pe fagurii de la d-l Rascanu au lucrat celule lungi si pline cu miere. Am dat la topit foile repective si nu am mai insistat. Poate ca daca nu aveau unde sa puna mierea in final le-ar fi lucrat si pe acestea.
Constat ca albinele sunt cel mai bun controlor de calitate.
Toata stima
Cu stima.
www.gheco.sunphoto.ro
www.magazine-online.ro/gheco/

stefanescu

Unde anume aveti un magazin? In Vaslui sau Munteni? Care e programul de functionare?
O zi liniștită și cât mai puțini proști în preajmă (măcar să ne dorim!)