faguri Apisrom

Creat de dragos2006, Ianuarie 27, 2009, 11:06:55 AM

« precedentul - următorul »

janese

Citat din: dgflorianSant din Arges.
fara ceara la schimb...cand itzi trebui? ..poate sambata vin la intrarea in pitesti si ne intalnim acolo! 0724321005

D006

Citat din: mr.grig5 lei manopera?  la Blaj au fost  cu  3 lei  !!!!!(chiar si cu 2,5 )
pt ca am fost acolo, va asigur ca 2,5 lei/kg la manopera nu am vazut!
pe perioada targului si APISROM a facut discount de pret.
ce cantitate va intereseaza? va intreb sa vad ce discount va pot da!

D006

Cat mai repede .10 kg rama normala.0748299240

trantorash

Citat din: janese
Citat din: dgflorianSant din Arges.
25 ron/kg ..fara ceara la schimb...cand itzi trebui? ..poate sambata vin la intrarea in pitesti si ne intalnim acolo! 0724321005
Nea janeseee.. nu ai mai trecut prin pitesti sambata ?
:hi:  :hi:

D006

Fileomera a dat la blaj cu 2,5 manopera    !!!!!!  .

prisecarul

acum cateva zile am fost la firma APISROM, imprejurare in care l-am cunoscut pe dl. rascanu!
am avut privilegiul de a vedea procesul tehnologic, despre care am ramas placut surprins.
ce sa spun, om deosebit!
deasemenea, am cumparat si faguri la preturi deosebit de accesibile!
despre calitate vorbesc apicultorii care le-au folosit!
Exista batalii pe care e bine sa le ocolesti ...nu de teama ca le-ai putea pierde, ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu-le!

D006

Citat din: mr.grigFileomera a dat la blaj cu 2,5 manopera    !!!!!!  .
APISROM si-a propus sa faca cei mai buni faguri cu cel mai bun raport pret-calitate.
sa face un simplu exercitiu de calcul:
-crestem 1 foaie de fagure artificial in 24 de ore. pret fagure (la manopera)
3,5 (pret pe kg manopera) / 10 (foi pe kg) = 0.35 lei
-o zi de cules (medie sau submedie) - 2 kg miere
asa ca pt 0.1 lei mai ieftin .............................
va las placerea de a trage concluzia!
..., dar va recomand faguri de calitate (indiferent de furnizorul care vi l-ati ales), pt ca prodictivitatea la miere este direct proportionala cu calitatea acestui consumabil!
Apisrom nu are capacitatea de productie pentru a asigura faguri tuturor apicultorilor romani, dar imi place sa discutam deschis despre producerea fagurilor si model ecomonic in apicultura.
nu o sa fti mai profitabil daca o sa cumparati mai ieftin ci daca va cresteti productivitatea.
PS: diferenta de pret fata de alti furnizori de faguri artificiali rezulta din costuri mai mari in alegerea materiei prime. daca as dori cel mai bun pret la faguri as putea cumpara ceara din china (2 dolari kg) sau bulgaria sau ungaria (20% mai ieftin).
calitatea materiei prime este un parametru foarte important ce sa regaseste in calitatea produsului finit. (ca si la salam).
PS2: promotia de pe perioada targului s-a terminat!
:rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :razz:  :razz:  :razz:  :razz:  :razz:  :razz:

albine

Jos palaria pentru fagurii APISROM .Albine
Orice om are dreptul la libertatea opiniilor si exprimarii .De cand a murit bunicul nu m-a pacalit nimeni.

D006

cu mare bucurie va anunt si eu ca am pus azi mana pe primele 3 foi de faguri apisrom  si mam  convins de calitatea lor de cand am pus mana pe ei....
inca nu am reusit sa ii introduc la cladit dar au vazut cativa stupari si au ramas surprinsi de ce au vazut..
sanatate si numai bine...

D006

de astazi gasiti faguri APISROM si la ZALAU si in zona salajului.....
am ptimit prima livrare de faguri de la Domnul RASCANU....
Pentru cei interesati  ma puteti contacta prin mesaj privat, mail si la numarul de telefon  0748644067.......(de dimineata pana seara tarziu)

danut

In Teleorman , scarbele vand fagurii ACA cu 5olei/kg ,am achizitionat fagurii Apisrom de la RM.SARAT ,10kg,calitate excelenta ,asa cum spune Dragos am bagat la crescut un cat cu artificiali,si i-a crescut frumos,cele 10kg.au fost crecuti toti de la inceputul culesului de rapita ,inca odata vreau sa felicit producatorul ,ptr. calitatea deosebita ,Dle.Rascanu fiind din TR. cum as putea sa intru in posesia a 10 kg.de faguri ,exista vreo posibilitate sa mi-i trimiteti?SANATATE MULTA si SUCCES in afacerea dumneavoastra! :hi:  :hi:

D006

Citat din: danutIn Teleorman , scarbele vand fagurii ACA cu 5olei/kg ,am achizitionat fagurii Apisrom de la RM.SARAT ,10kg,calitate excelenta ,asa cum spune Dragos am bagat la crescut un cat cu artificiali,si i-a crescut frumos,cele 10kg.au fost crecuti toti de la inceputul culesului de rapita ,inca odata vreau sa felicit producatorul ,ptr. calitatea deosebita ,Dle.Rascanu fiind din TR. cum as putea sa intru in posesia a 10 kg.de faguri ,exista vreo posibilitate sa mi-i trimiteti?SANATATE MULTA si SUCCES in afacerea dumneavoastra! :hi:  :hi:
multumesc!
va pot trimite faguri cu un curier rapid.
in 24 de ore aveti fagurii, plata se face ramburs. 0766.600.247 este nr meu de telefon.

OtoVirgil

Si in Otopeni pot fi gasiti fagurii de la APISROM .
Sunt onorat .. 0731998340
Distribuitor Faguri Apisrom ; www.ProduseleAlbinei.ro

D006

iar la Ploiesti se gasesc faguri APISROM la domnul Nicolae Toma - 0733.978.985

valter

buni domnule fagurii, foarte buni...da daca am regla masin sa scoata noua si nu zece faguri la kg. a-ti sparge si pe nemti.
Multumesc APISROM.
Iertarea este o virtute crestina.    Alexandre Dumas.