Radu Andrei Nastase

Creat de AndreiRN, Octombrie 16, 2009, 09:04:38 PM

« precedentul - următorul »

D006

Citat din: printisor din Octombrie 22, 2010, 03:06:39 AM
Daca tot te intreaba prieteni pun si eu o intrebare:de ce te-au banat definitiv pe Stuparitul.Nu doresc raspuns pe puncte.
Pai de ce nu ii intrebi pe ei?
Te-as lua in serios dar cu asa nume ales doar o clona imi imaginez ca poti fi si nicidecum un om serios. :hi:

D006

Azi sa oprit ploaia dar era inca inorat cand am ajuns acasa si m-am bagat la stupi ca sa le dau turtele de polen facute pt prezentarea de la club.
Am incercat fara fum dar albinele mi-au spus ca nu vor asa s deci am aprins si afumatoarea.

D006

Cei de acasa sunt famili cu regine de 2 - 3 luni mutate in cuti normale.
Saptamana asta nu le-am mai dat sirop si vad ca aduc ei polen din belshug si necatar de la a doua inflorire la brazilian pepper.

D006

Erau si rame complect capacite pe care le-am lasat acuma si pe care le voi redistribui cu mutarea ultimelor 5 nuclee in cutii normale de 10 rame.

D006

In noile rame de plastic adaugate au pus miere imediat ce au construit o celula si arata bizar.

D006

Noua generatie de lazi ceruite asa arata.

D006

Gaura in capac pt borcanul cu sirop.
Lemnul provine de la "gunoi" de la o firma de tamplarie pt bucatarie din apropiere.

D006

"Folia" ce o folosesc sub capac.
De la "gunoi" adunata.

D006

Pana sa se intunece am avut timp sa lucrez un pic si la apartamentele regale pt la anu.
Lemnul provine 100% de la "gunoi".

D006

25 de apartamente regale noi alaturi de 15 nuclee folosit anul acesta ar trebui sa-mi ajunga la anu sa produc 100 de regine din care sa raman cu 75 bune.

D006

Citat din: Mishu05 din Octombrie 22, 2010, 02:23:47 AM
Daca nu sunt prea indiscret..ai ajuns la 9 stupine si cate familii?
Dupa pierderile de la livada de avocado au ramas 86.
Am fost invitat sa pun albine in 2 noi locati si eu incerc sa accept invitatea ca odata ce ai 2 stupi acolo usor pot creste la 6 la anu.

flavius

Poate ca nu e locul cel mai potrivit, da' s-a mai discutat pe marginea subiectului...nu pot sa spun decat ca-l aprob in totalitate, chiar daca nu e unul dintre artistii mei preferati...

http://stiri.rol.ro/tudor-chirila-clasa-politica-va-invata-doar-sa-furati--659447.html

PS Eventual, un moderator poate muta postul in alt topic...

Parerea mea personala cu privire la romanii plecati peste hotare e un pic diferita de a altora: eu cred ca ei nu fac decat sa imbogateasca cultura/natia romana cu experiente noi...as vrea sa avem si noi o comunitate romaneasca puternica in SUA, precum cea poloneza, italiana sau de alte feluri...cred ca toata lumea are de castigat din faptul ca sunt multi romani peste granita, si nu i-am considerat niciodata nimic altceva decat suflete un pic mai indraznete si mai curajoase decat media populatiei normale...sa ne traiasca si sa se-nmulteasca...vivat...
Omul e dator sa invete cat traieste...sa viseze si sa lupte sa-si indeplineasca visele, din toate puterile si cu toata forta lui interioara...

Florin-braileanul (FlorinI)

Citat din: AndreiRN din Octombrie 21, 2010, 05:31:27 PM
Si ca sa iasa ceva bine iti recomand eu una cu studii universitare ca asta.

multumesc
frumoasa "matca"

:wink2:
http://florinbr.sunphoto.ro

Bee ... smart!, Bee ... happy!
Pentru prieteni: 0726.111.333

Citat din: orbanstefan64 din Octombrie 21, 2010, 05:44:40 PM
haideti oameni buni sa facem o colecta sa i luam la saraca fata macar un tricou :rotfl: :rotfl: :rotfl:

stefane ai imbatranit?
cum adica sa ii luam tricou... ?
ce n-ai minte?

mai bine facem colecta sa luam o foarfeca sa il mai ciopartim...
:rotfl:

Citat din: prisecarul din Octombrie 21, 2010, 08:19:52 PM
PS sunt un familist fericit!
am o sotie, cum multi s-ar dori!
am trei copii la casele lor!
am trei nepotele superbe! (ultima venita pe lume  ieri, careia i-as pune foto, dar n-as vrea sa o deochi cu "democratia" ta!

sa-ti traiasca si sa-ti creasca, si bucurie in casa...