Radu Andrei Nastase

Creat de AndreiRN, Octombrie 16, 2009, 09:04:38 PM

« precedentul - următorul »

orbanstefan64

acum vad ce greseala am facut astai din cauza  mintii :rotfl: :rotfl: :rotfl:
na hai sa cumparam foarfeca,,,,,,   da pe ea o ciopartim? :rotfl: :rotfl: :rotfl:

D006

Citat din: orbanstefan64 din Octombrie 22, 2010, 08:19:44 PM
da pe ea o ciopartim? :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Se poate imparti si fara sa o faci bucati dar asta depinde de FlorinI ca e matca lui.
Tie iti dau una de are navoie de pantaloni.

Florin-braileanul (FlorinI)

Citat din: orbanstefan64 din Octombrie 22, 2010, 08:19:44 PM
acum vad ce greseala am facut astai din cauza  mintii :rotfl: :rotfl: :rotfl:
na hai sa cumparam foarfeca,,,,,,   da pe ea o ciopartim? :rotfl: :rotfl: :rotfl:

decat sa o ciopartim, mai bine o impartim..... :wink2:
http://florinbr.sunphoto.ro

Bee ... smart!, Bee ... happy!
Pentru prieteni: 0726.111.333

orbanstefan64

na dai lu florin sa aiva patea lui ca io nu ma impart cu nimeni :rotfl: :rotfl: :rotfl:
iai da asta ii turbaciune rau de tot  :rotfl: :rotfl: :rotfl:

orbanstefan64

na zi tu florine      ce ai zice tu sa se plimbe o zina din asta pe linga stupii tai de poliuretan
occidentalii astia numa la prostii ne invata :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

alvo

Citat din: flavius din Octombrie 22, 2010, 06:45:23 PM
.........

http://stiri.rol.ro/tudor-chirila-clasa-politica-va-invata-doar-sa-furati--659447.htm

l

.......

Parerea mea personala cu privire la romanii plecati peste hotare e un pic diferita de a altora: eu cred ca ei nu fac decat sa imbogateasca cultura/natia romana cu experiente noi...as vrea sa avem si noi o comunitate romaneasca puternica in SUA, precum cea poloneza, italiana sau de alte feluri...cred ca toata lumea are de castigat din faptul ca sunt multi romani peste granita, si nu i-am considerat niciodata nimic altceva decat suflete un pic mai indraznete si mai curajoase decat media populatiei normale...sa ne traiasca si sa se-nmulteasca...vivat...
total de acord!
Asi mai adauga o chestie rautacioasa :vulpea cand nu ajunge la struguri,zice ca sunt acri!
felicitari Andrei!
sper sa nu traiasc timpurile cand americanii vor dori sa emigreze in "eterna si fascinanta....."

pharaonu75

Citat din: FlorinI din Octombrie 22, 2010, 08:14:04 PM
Citat din: orbanstefan64 din Octombrie 21, 2010, 05:44:40 PM
haideti oameni buni sa facem o colecta sa i luam la saraca fata macar un tricou :rotfl: :rotfl: :rotfl:

stefane ai imbatranit?
cum adica sa ii luam tricou... ?
ce n-ai minte?

:rotfl:
Tu ai imbatranit Florine!
Omul spunea "sa ii luam macar un tricou"... de pe ea. Mai avea si chilot... deci macar tricoul sa i-l luam... :rotfl: :rotfl:

Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

pharaonu75

Andrei, daca tot dai "matci" la toata lumea, vreau si eu una... (la cum te stiu, sigur imi postezi una de 150 kg. 70 ani, si very ugly) :rotfl:

Si acum sa revin la subiectul discutiei... folie ca a ta pentru stupi am vazut eu intr-o cutie de bomboane fondante!
Ma mir ca nu a vazut si Florin, pentru ca am inteles ca este mare amator de dulciuri... sau m-am inselat eu si nu e amator, e profesionist? :rotfl: :rotfl:
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

D006

Citat din: pharaonu75 din Octombrie 23, 2010, 12:41:41 AM
Andrei, daca tot dai "matci" la toata lumea, vreau si eu una... (la cum te stiu, sigur imi postezi una de 150 kg. 70 ani, si very ugly) :rotfl:
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Glume pe tema asta imi vin 1000 dar .......
Tie it dau ajutor sa curete zapada prin curte.
Ai grija sa nu curete pana la strada ca daca o vad vecini razboi iese.  :hi:

printisor

"Pai de ce nu ii intrebi pe ei?"
Parerea lor am citit-o:"Banat definitiv pertru denigrarea forumului si a colegilor(art.10)"
In principiu asta faci si pe Apiardeal.
Totusi de ce ai fost banat​?

Nu raspunde pe puncte te poti incurca .
Life is tough, but it's tougher when you're stupid=Viaţa este grea, dar este mai grea cand esti prost.

http://forumulcucocosi.blogspot.com/

D006

A iesit soarele pe la 2.00pm azi.
Ne-a ajuns ploaia.
Albinele zburau si aduceau polen de parca e primavara.
Dupa munca am mers la stupina de pe rau si am privit activitatea de la urdinis la fiecare. Mai am doua nuclee pe 5 rame acolo si vreau sa le mut in cutie normala si sa le dau ajutor de la stupii mari.
Daca se mentine soare o sa o fac in weekend.
Am luat-o pe jos si am plantat vreo 50 de seminte de otetar galben pe langa gard cam 1 km.
Am fost surprins sa vad urzici proaspat crescute.
Unele erau chiar gigantice si am cules 3 sacose de mi-am urzicat mana dreapta binisor. Si acuma ma furnica.
Acasa le-am dat prin blender cu putina apa si cateva frunze de aloe si cateva fire de menta proaspata. Am pus intr-un bidon de 4 litri si sa decantat.
Am tras cu un furtun un litru si am baut un pahar bun.
Voi imparti cu albinele aceasta combinatie.
Am pus la loc 1 litru de apa si zbatut bine bidonul.
O sa trag din nou cu furtunul si o sa repet operatia de vreo 3 - 4 ori si pun sucul scos la congelator sa-l folosesc la sirop sau la turtele de polen.
Am tras si mustul si au iesit 25 de litri dar am damineana de vin deja borbolosind asa ca va trebui sa il beau cu vecini si pe la munca repede,

Citat din: AndreiRN din Octombrie 23, 2010, 01:01:35 AM
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Glume pe tema asta imi vin 1000 dar .......
Tie it dau ajutor sa curete zapada prin curte.
Ai grija sa nu curete pana la strada ca daca o vad vecini razboi iese.  :hi:

ce manusi mistoooo

Si acum sa revin la subiectul discutiei... folie ca a ta pentru stupi am vazut eu intr-o cutie de bomboane fondante!
Ma mir ca nu a vazut si Florin, pentru ca am inteles ca este mare amator de dulciuri... sau m-am inselat eu si nu e amator, e profesionist? :rotfl: :rotfl:

alooooo
ce, ai?
mori de ciuda ca ti-a aparut concurenta?

Citat din: AndreiRN din Octombrie 23, 2010, 06:37:26 AM
...
Am fost surprins sa vad urzici proaspat crescute.
Unele erau chiar gigantice si am cules 3 sacose de mi-am urzicat mana dreapta binisor. Si acuma ma furnica.
Acasa le-am dat prin blender cu putina apa si cateva frunze de aloe si cateva fire de menta proaspata. Am pus intr-un bidon de 4 litri si sa decantat.
Am tras cu un furtun un litru si am baut un pahar bun.
Voi imparti cu albinele aceasta combinatie.
Am pus la loc 1 litru de apa si zbatut bine bidonul.
O sa trag din nou cu furtunul si o sa repet operatia de vreo 3 - 4 ori si pun sucul scos la congelator sa-l folosesc la sirop sau la turtele de polen.

ia delaliaza tu reteta aia de suc: urzica, aloe, menta, blender, baut un pahar, impartit cu albinele...
eu cel putin nu am auzit

D006

Pai e stiut ca temperatura distruge sau altereaza flavonoids si vitaminele si antioxidanti asa ca am gasit solutia de a extrage din plante parte din esenta in forma lichida fara a face ceai.
Orice consumat crud este mult mai eficient decat preparat cumva.
Pt oameni este buna si fibra plantelor dar pt albine nu asa ca zdrobirea in blender in prezenta apei cred eu ca este o detoda eficienta de a scoate elementele dorite in forma lichida.
O sa fac la fel adaugand sage care are o valoare antivirala si antifungala fff ridicata.
Aseara am uitat sa adaug cimbru dar am facuto dimineata.