Radu Andrei Nastase

Creat de AndreiRN, Octombrie 16, 2009, 09:04:38 PM

« precedentul - următorul »

flavius

Omul e dator sa invete cat traieste...sa viseze si sa lupte sa-si indeplineasca visele, din toate puterile si cu toata forta lui interioara...

orbanstefan64

haideti oameni buni sa facem o colecta sa i luam la saraca fata macar un tricou :rotfl: :rotfl: :rotfl:

D006

Citat din: flavius din Octombrie 21, 2010, 04:33:00 PM
1. Eu ma consider nationalist.
2. stiinta e de partea lui Andrei,
3. acum mi-o iau de la Dragos, o sa vedeti... :zzz: :zzz: :zzz:
1. Nationalizmul exagerat provine din lipsa de cunoastere si intelegere a altor societati umane. Cam de regula cei care au umblat prin lume nu au sentimentul de nationalist deoarece li s-ar parea o discriminare. In contrast cei ce stau in satul lor o viata intreaga au notiunea ca oricare din alta parte cu o cultura sau obiceiuri diferite sunt mai ... inferiori sau inapoiati lui. Frica de necunoscut.
2. Stiinta este sincera. Doar prin sinceritate avansam.
3. O sa fi luat bine atunci.
Vezi, teama sa ne exprimam este o teama care ne handicapeaza fff mult in viata. Eu am renuntat la ea complect.

D006

Citat din: orbanstefan64 din Octombrie 21, 2010, 05:44:40 PM
haideti oameni buni sa facem o colecta sa i luam la saraca fata macar un tricou :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Pt asa idee uni te-ar goni de pe langa ea.
Uni doar o frunza i-ar oferi.  :rotfl: :rotfl:

D006

Haideti oameni buni sa facem o colecta pt. a-i cumpara un aparat foto lui bogatul de Andrei !   :uimit:

D006

Citat din: dragos2006 din Octombrie 21, 2010, 07:30:43 PM

Haideti oameni buni sa facem o colecta pt. a-i cumpara un aparat foto lui bogatul de Andrei !   :uimit:
Daaa, buna ideea.
Sau poti face tu unul cadou oricand.
Al meu e cam vechi si demodat dupacum ai vazut.
La vremea lui a costat peste $900.

prisecarul

Citat din: dragos2006 din Octombrie 21, 2010, 07:30:43 PM

ai vazut dragos ce aparat foto avea cand a venit la tine?
noi aveam pe telefon memorie de 1-2Gb, iar el avea o hardughie de aparat foto, de pe vremea bunicii,  cu disheta de 1,44Mb cu care vroia sa ne ia ochii.
la noi discheta nu se mai foloseste uzual, iar el, crezand ca suntem bananieri, ne prezenta aparatul foto, ca fiind ultima generatie!
rau a ajuns america, daca ap. foto, acum, au memorie pe dischete!
andrei,cu foto-caramida ta antica, oricare dintre noi ne-ar fi fost jena sa ne afisam intr-o tara "innapoiata".
99% din cunostintele tale de pe forumurile apicole romanesti au aparate foto de generatie moderna!
cand ti-am vazut aparatu,l la dragos acasa, am crezut ca este o gluma si ca ne prezinti antichitati!
dar, dupa cum l-ai prezentat, aveai impresia ca noi n-am mai vazut aparate foto!
in toate,esti depasit de tehnica, si crezi ca jafurile tale sunt varful tehnicii la noi!
COPILE, electronicele pe care le avem oricare dintre noi, v-ar face gelosi pe marea majoritate dintre asazisii"americani" TRADATORI DE NEAM SI TARA, care, sub umbrela DEMOCRATIEI ABSOLUTE, isi permit sa dea sfaturi, sa judece, uitand de unde au plecat si ce meserii presteaza.
LUCREZ LA NASA, asa te prezinti!
spune la apicultori, la romani, la cei care te "divinizeaza"ca micuta firma unde lucrezi, presteaza, pritre altele, si ceva servicii minore pentru NASA.
astept, numeraotat raspunsuri, care fie vorba intre noi, nu ma intereseaza!

PS sunt un familist fericit!
am o sotie, cum multi s-ar dori!
am trei copii la casele lor!
am trei nepotele superbe! (ultima venita pe lume  ieri, careia i-as pune foto, dar n-as vrea sa o deochi cu "democratia" ta!
TU?...................
si apropo, o vorba din batrani
SA TE FEREASCA  DUMNEZEU DE CEI CARE SI-AU UITAT ORIGINEA SI NEAMUL!
oriunde as fi, voi fi mandru ca sant roman si nici odata nu-mi voi renega originea si nu-mi va fi rusine ca sunt ROMAN!
:hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:
Exista batalii pe care e bine sa le ocolesti ...nu de teama ca le-ai putea pierde, ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu-le!

D006

La fel a zis si fica mea ca inca folosesc acest aparat si este adevarat ca imi plac si am incredere in lucrurile mai vechi decat cele noi si moderne si ieftine facute in China.
Prefer deasemenea masinile si motocicletele vechi si nu am nicio problema nefiind in pas cu moda si technologia.

pharaonu75

Nu toate electronicele noi si moderne sunt facute in china, dar se pare ca pentru americani (nativi sau nu) orice nu este fabricat in state este NASHPA!
Si inca ceva Andrei, spui ca nu iti plac si nu ai incredere in aparatele si masinile noi, ca le preferi pe cele vechi... iti dau o veste... si alea vechi au fost candva noi si deci, demne de neincredere... dar tu ai incredere in ele acum cand sunt mai "batrane" decat copiii tai...

P.S. fa si tu o poza de 12 megapixeli cu aparatul ala al tau mai de incredere decat astea noi si posteaz-o aici ca sa ne dai peste nas!
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

D006

In .... US nu se fac electronice de consum de loc. Doar pt Defence Dept.
Uita-te la computerul tau si spune-mi unde este facut.
Lucrurile care au supravietuit 10 - 20 de ani de folosinta si-au castigat respectul meu.
Lucrurile frumos colorate si sclipitoare nu ma atrag.
In rest fiecare isi alege ce isi doreste el.
Si eu am preferat Sony Mavika inca de la primele generati aparute in ani '80.

D006

Citat din: prisecarul din Octombrie 21, 2010, 08:19:52 PM
1. spune la apicultori, la romani, la cei care te "divinizeaza"ca micuta firma unde lucrezi, presteaza, pritre altele, si ceva servicii minore pentru NASA.
astept, numeraotat raspunsuri, care fie vorba intre noi, nu ma intereseaza!

2. am o sotie, cum multi s-ar dori! am trei copii la casele lor! am trei nepotele superbe! (ultima venita pe lume  ieri, careia i-as pune foto, dar n-as vrea sa o deochi cu "democratia" ta!

3. voi fi mandru ca sant roman si nici odata nu-mi voi renega originea si nu-mi va fi rusine ca sunt ROMAN!

1. Adevarat, asa este. Faceam doar rezervoarele de combustibil. La inceput am lucrat la cele doua rezervoare laterale unde este combustibil solid si apoi la cel central unde tot doua sunt chiar daca se vede doar unul cu hidrogen si oxigen lichid. Doar niste termosuri mari. http://www.stadco.com/

2. Si prin ce fel de munca ai obtinut si intretinut familia ta? Iti este rusine? Chiar poti fi sincer? Oricum acuma te-au dat afara. Sa-ti traiasca nepotica si sa ajunga o persoana folositoare societati.  :hi:

3. Un roman care traieste ca sa asupreasca restul populatiei ......... mai bine lipsa.

prisecarul

tu nu realizezi ca ai fost data afara!
deci tu nu ai"fugit," ci ai fost dat afara din tara!
pe mine de unde m-au dat afara?
sunt pe pamantul pe care m-am nascUt, sunt printre concetaceni, prieteni, rude, apicultori, deci,  intr-un cuvant, sunt BINE, sunt printre ai mei!
si de muncit, am muncit cinstit,incepand cu1976 pe santierele bucurestene, apoi intreprinderile Autobuzul, Vulcan si apoi MAI si nimeni pe lumea asta nu poate sa arate acuzator cu degetul spre mine!
OARE, UNDE-I MAI BINE CA ACASA?
sluga la americani?
ai "fost" alungat, dar de ce dupa 89 nu te-ai intors in tara muma?
VA DATI SEAMA CE STUDII LA S......... CA SA FACI NISTE REZERVOARE, DIN CAUZA CARORA AU MURIT ATATIA ASTRONAUTI!

Exista batalii pe care e bine sa le ocolesti ...nu de teama ca le-ai putea pierde, ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu-le!

pharaonu75

Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

D006

Se pare ca .....
Ai postat odata dar ai sters repede a doua zi.
Oricum e dreptul tau sa ti trecutul ascuns.
Si eu au inceput munca la firma aceea dupa primul accident al Navetei Spatiale cauzat de expansiunea termica.
Si cu placere imi aduc aminte ca eu ma uitam cu lanterna la suprafatza oglinda a zonei de etansare 100% inainte sa chem inginerul de la NASA sa-i prezint tronsonul de "bidon".
Zile frumoase dar ... o sa mai construim noi unul si mai bun curand.
Acuma mai lucrez un pic pt F35 pt care romanii au dat deja cateva milioane sa aiba si ei cateva.
Eu sunt la mine acasa si imi face mare placere aceasta "sclavie" pe care 90% din lumea asta si-o doresc.
Eu sunt constient de raul facut in lumea asta de nationalism si imi dau seama ca lipsa de educatie este cauza principala si doresc ca oricine sa aiba sansa sa iasa si sa vada cum traiesc si alti oameni.

D006

Citat din: pharaonu75 din Octombrie 21, 2010, 09:32:57 PM
Aia de pe Challenger?!?! :uimit: :uimit:
1986
Eram student pe atunci.