Radu Andrei Nastase

Creat de AndreiRN, Octombrie 16, 2009, 09:04:38 PM

« precedentul - următorul »

prisecarul

la F35, ce lucrezi?
lustruit jenti!
frectii la tubul pitoc?
sa nu-mi spui ca lucrezi la proiectare!
cand se faceau  primele F35, INVATAI CATELUUS CU PARUL CRET!

si nu a mai  a cazut nici-o o naveta spatiala dupa 1986?
noi stiam ca a mai cazut una!
si parca avea 7 astronauti la bord!
ce inseamna dezinformarea sovietica!
si apropo, nu vorbi de nationalism, pentru ca tu nu cunosti sensul!
a-mi iubi tara, neamul, intr-un cuvant patria, nu inseamna ca sunt nationalist!
dar degeaba iti spun tie, ca nu cunosti aceste notiuni, care sunt proprii celor care suferim pentru glia stramoseasca, pentru sangele varsat de inaintasii nostri, pentru ca sunjtem ai acesti pamant de veacuri si nu parveniti!
niciodata nu vei sti ce inseamna pamantul stramosesc atat timp cat l-ai parasit, si cel pe care te afli, in vecii vecilor  nu va fi ca cel de acasa!
asta-i avantajul nostru: ne constituim in triburi, la intalniri nu stim dacat sa mancam si sa bem, sa ne distram, dar in afara de toate suntem pe pamantul stramosesc!
oriunde merg in aceasta tara, la dragos, la stefan, la batranul, la orban, la bucovineanul, la filip, la valter, la crombra, la romikele, la janese, la oricare dintre stupari, ma simt ca acasa, sunt oameni asa de primitori, cum nu exista in alta parte pe acest pamant.
Exista batalii pe care e bine sa le ocolesti ...nu de teama ca le-ai putea pierde, ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu-le!

D006

Mi-a ajutat Dumnezeu sa ma plimb si eu ceva prin Europa dar nicaieri nu este mai bine decat in tara noastra ! Iubesc ROMANIA  si pentru mine este SFANTA SFINTELOR !

D006

Citat din: dragos2006 din Octombrie 21, 2010, 10:43:52 PM
Mi-a ajutat Dumnezeu sa ma plimb si eu ceva prin Europa dar nicaieri nu este mai bine decat in tara noastra ! Iubesc ROMANIA  si pentru mine este SFANTA SFINTELOR !
Traiasca Patria.
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

D006

Citat din: pharaonu75 din Octombrie 21, 2010, 08:33:51 PM
fa si tu o poza si posteaz-o aici ca sa ne dai peste nas!

D006

Citat din: prisecarul din Octombrie 21, 2010, 10:32:56 PM
1. la F35, ce lucrezi?
2. cand se faceau  primele F35, INVATAI CATELUUS CU PARUL CRET!
3. si nu a mai  a cazut nici-o o naveta spatiala dupa 1986? noi stiam ca a mai cazut una! si parca avea 7 astronauti la bord!
4. nu vorbi de nationalism, pentru ca tu nu cunosti sensul! a-mi iubi tara, neamul, intr-un cuvant patria, care sunt proprii celor care suferim pentru glia stramoseasca, pentru sangele varsat de inaintasii nostri, pentru ca sunjtem ai acesti pamant de veacuri si nu parveniti! niciodata nu vei sti ce inseamna pamantul stramosesc atat timp cat l-ai parasit, si cel pe care te afli, in vecii vecilor  nu va fi ca cel de acasa! suntem pe pamantul stramosesc!
5. oameni asa de primitori, cum nu exista in alta parte pe acest pamant.
1. Tooling.
2. 2006 a zburat primul si in 2003 am lucrat la "subtioara" din titaniu a primelor prototipuri.
3. Stiai tu bine dar problema a fost la ceramica de pe aripa nu rezervorul de combustibil ca la Challenger.
4. Puternica a fost indoctrinarea. Trebuiau sa te pastreze.
5. Ce putin sti tu despre alte societati in lumea asta.

cristian87

Sunteti tari fratilor ce aveti cu bietul expat.
Vreti sa ii refuzati bucuria de a se simti  si el superior cuiva.
Lasati/l in pace ca poate ne arata si ceva in legatura cu forumul pe care ne aflam.
Adica albine.
Ca la navete spatiale nu ne  prea pricepem noi romanii
Noi suntem mai cu picioarele pe pamant.
zâmbeşte-mîine poate fi mai rău

D006

Citat din: cristian87 din Octombrie 21, 2010, 11:27:37 PM
Adica albine.
Ca la navete spatiale nu ne  prea pricepem noi romanii
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Uite albine.
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
In programul spatial lucreaza fff multi romani.
Numai eu am o verisoara si un var ingineri la programul Navetei Spatiale.
Acuma cauta transfer ca se termina anul asta.

pharaonu75

Citat din: cristian87 din Octombrie 21, 2010, 11:27:37 PM
Lasati/l in pace ca poate ne arata si ceva in legatura cu forumul pe care ne aflam.
Adica albine.
Asta-i  topicul lui si vorbeste despre ce vrea el aici... iar romanii il ataca "miseleste" , ca asa s-a facut pe meleagurile astea de pe vremea lui Burebista, cand peste ocean nu se coborasera inca oamenii din pom...
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

cristian87

1.Vezi dle Andrei de-aia v-au dat aia afara din tara. Sunteti prea destepti pentru Romania. Se pare ca tot neamul. Sau poate doar faceti pe desteptii.
2.Cand ma refeream la albine ma refeream la ale tale .
3.Preferabil o stupina .
4.Incepi sa semeni din ce in ce mai mult cu Milu.
5.Vezi sa nu te baneze si pe apiardeal.
zâmbeşte-mîine poate fi mai rău

pharaonu75

Daca nu este incalcat regulamentul forumului nimeni nu este banat. Sunt permise si discutiile mai aprinse, si replicila mai acide, insa sa fie in limita bunului simt!
Iar daca totul ar fi numai lapte si miere, sau un consens deplin, nu ar mai avea farmec forumul!
Pai ce rost ar mai avea viata fara intepaturile dintre Dragos si Andrei? :nod:
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

D006

Citat din: pharaonu75 din Octombrie 21, 2010, 11:46:29 PM
Daca nu este incalcat regulamentul forumului nimeni nu este banat. Sunt permise si discutiile mai aprinse, si replicila mai acide, insa sa fie in limita bunului simt!
Iar daca totul ar fi numai lapte si miere, sau un consens deplin, nu ar mai avea farmec forumul!
Cu asa atitudine .... americaneasca risti sa te de-administreze rapid astia pe aici.
Esti din alta generatie.

D006

Citat din: cristian87 din Octombrie 21, 2010, 11:41:41 PM
1.Vezi dle Andrei de-aia v-au dat aia afara din tara. Sunteti prea destepti pentru Romania. Se pare ca tot neamul. Sau poate doar faceti pe desteptii.
2.Cand ma refeream la albine ma refeream la ale tale .
3.Preferabil o stupina .
4.Incepi sa semeni din ce in ce mai mult cu Milu.
5.Vezi sa nu te baneze si pe apiardeal.
1. Pai sa sti ca ai si tu dreptate.  :rotfl: :rotfl: :rotfl: Realitatea este ca oportunitatile aici sunt fff variate si cine vrea isi alege. Fratele unui moderator aprig de pe gainaritul a venit si sa apucat de apicultura si in cativa ani a ajuns la 6000 de familii.
2. Daca te uitai mai atent vedeai ca fiecare e tatuata cu initiale mele langa ultimul inel. De fapt cu un Laser Marker am facut-o.
3. Care dintre cele 9? La migdali o sa-i strang pe toti gramada.
4. Da, sa-mi las si e iubarba mai trebuie. Oricum Milu e mai educat pe net ca mine.
5. Nu ar fi ceva exclus dar eu nu imi fac astfel de griji. Sa traiasca alti cu frica in san.

Mishu05

Andrei, cu ce vrei sa ii duci la migdali? Ai un vehicul al tau cu remorca ? Stiu ca intr-un timp faceai rost de motoare aruncate la junk-yard si erai destul de entuziasmat de chestia asta. Cand ma gandesc ca la voi se poate asta...Azi am fost la un Remat in Bucuresti si nu iti dau voie sa faci mai nimic, nu pot recupera decat chestii simple.
Revenind la albine si la polenizare, vrei sa mergi la o plantatie mare sau ai ceva prin zona o ferma/ferme micute?
Daca nu sunt prea indiscret..ai ajuns la 9 stupine si cate familii?
Si daca imi permiti o sugestie: fii si tu mai bland un pic :)

printisor

Daca tot te intreaba prieteni pun si eu o intrebare:de ce te-au banat definitiv pe Stuparitul.Nu doresc raspuns pe puncte.
Life is tough, but it's tougher when you're stupid=Viaţa este grea, dar este mai grea cand esti prost.

http://forumulcucocosi.blogspot.com/

D006

Citat din: Mishu05 din Octombrie 22, 2010, 02:23:47 AM
Andrei, cu ce vrei sa ii duci la migdali? Ai un vehicul al tau cu remorca ? Stiu ca intr-un timp faceai rost de motoare aruncate la junk-yard si erai destul de entuziasmat de chestia asta. Cand ma gandesc ca la voi se poate asta...Azi am fost la un Remat in Bucuresti si nu iti dau voie sa faci mai nimic, nu pot recupera decat chestii simple.
Revenind la albine si la polenizare, vrei sa mergi la o plantatie mare sau ai ceva prin zona o ferma/ferme micute?
Daca nu sunt prea indiscret..ai ajuns la 9 stupine si cate familii?
Si daca imi permiti o sugestie: fii si tu mai bland un pic :)
Pai am un Dodge Dakota de 3/4 tone si o remorca cu care cred ca pot duce 30 odata impreuna.
De asemenea am un Iveco de 5 tone care ar putea duce si cu remorca imprumutata de la un argentinian peste 100 de stupi asa ca la capitol asta nu imi fac griji.
Vreau o livada cat mai aproape de terenul meu de langa portocali ca in cazul in care nu prind un contract si la citrice sa le pot duce relativ aproape la mine pe camp sa adune miere de portocali.
Am motor si transmisie de Mercedes si de Dakota scoase si sunt de rezerva ca cine stie cand e nevoie. Am de asemenea o tranzmisie de Iveco cu 5 viteze luata cu $90.
Motoarele si tranzmisiile nu sunt aruncate ci sunt de vanzare in masini pt cine doreste sa se murdareasca si sa le scoata.
Daca tu imi arati unde doresti sa fiu mai bland poate invat si eu si tu ceva. :hi: