Radu Andrei Nastase

Creat de AndreiRN, Octombrie 16, 2009, 09:04:38 PM

« precedentul - următorul »

D006

Ciocanesc eu afara la niste funduri de stup cand suna telefonul.
O femeie cu o voce pitigaiata incerca sa-mi spuna ca au intrat albine in casa ei de veveritza.
Aveam program de seara asa ca i-am zis ca vin pe la 9 sa o iau.
Da, casa de veverita agatata in pom si se vedea la gaura plin cu albina.
Bag un calus in gaura aia si desurubez cutia de pe pom si o aduc acasa.
Om vedea maine cum le transfer frumos intr-o lada normala.

D006

[quote author=murphy a scris:
Bai bulangiu cretin ! Maine 9 00 - 12 00 ( ora Romaniei ) suna-ma la 0728 386 006 .
Te avertizez de pe acum ca dupa ce te lamuresti in legatura cu persoana mea te fut in gura de toti banii !
Retardat incult ce esti !
.....................
Sa vad acum daca ai tupeu sa ma suni ! Bou acerebral !
[/quote]
Offff   :hi:
Si totusi e si el om sa zicem.
murphy]
0728 386 006 .
Agramatule , esti sigur ca esti in stare sa tastezi pe telefon numarul corect ?
Ti-am spus ca ai serioase probleme de ordin literar !
Astept sa ma suni LUNI dimineata !
...... cretin infatuat ! Incultule !
[/quote]

D006

ce mai fac albinutele.??

D006

Citat din: murphy
Citat din: murphytalentul special de a strica discutiile .
Si se naste intrebarea : ,, Cum de ii este tolerat acest lucru de catre colectivul de moderatori ? "
Pai dintre toti TU ai postat cel mai mult off topic si vulgar.
Dar te acceptam asa cum esti.  :hi:

D006

4 ! Stai jos !
Ai o idee fixa cu Stephen Hawking ( cate idei ai tu nefixe ? ) . Intradevar , tipul este posesorul celui mai ridicat IQ de pe planeta in acest moment . Insa deja se pune foarte serios problema : La cate are de zis , la cate are asta-n cap , .... noi suntem in stare sa-l percepem la adevarata lui valoare ? ( nu-mi spune ca tu poti ca ..... sparg monitorul ! )
Offf, cate greseli ortografice.
Da, suntem amici de pescuit.
:rotfl:  :rotfl:  :rotfl:

D006

Andrei !
1. Inceteaza sa tot inceri sa fii spiritual .
2. Tu nu-ti dai seama , fireste ca nu , dar esti penibil in infantilismul tau .
3. Pune mana si suna-ma .
4. Te lamuresti in 5 secunde ca nu-s cine crezi tu .
5. Ai o idee fixa asupra mea , nu-mi doresc decat sa ti-o scot din cap.
6. Si te invit foarte serios sa nu mai participi la topicurile mele ( sau la cele la care particip . Asa , putine cum sunt ele )
7. Ai un IQ redus si talentul special de a strica discutiile .
Offf, prea multe greseli de ortografie ca sa merite sa ti le corectez.
Dar nu sa-ti si atrag atentia.
1. Am incetat. Sunt doar trup si inteligenta pt tine.  :hi:
2. Asa este dar asta te face pe tine mai matur.
3. Da, sefu. In 30 de min te sun.
4. Si cine crezi tu ca ar fi ala?
5. Am eu mai multe dar una e cu certitudine.
6. Ti-ar face placere? Ai atatea forumuri si atatea conturi dar ai venit alaturi de mine dintr-un motiv misterios, instinctiv.  :rotfl:
7. Pai mai invat si eu de la tine ca .............  :rotfl:  :rotfl:

D006

declar categoric  
ca ma retrag din discutiile ce le-ar fi putut naste un asemenea subiect .
:nono:  :nono:  :nono:
Si eu si tu stim ca viata ar fi plictisitoare fara tine pe aici.
Dar iarasi amandoi stim ca .... e doar um mic joc de santaj si cand buna dispozitie revine vei fi citit cu interes ORICE o sa scrii.
Si sub orice nume vei dori.  :hi:  :hi:

D006

Citat din: AndreiRN
oricand sunt dispus chiar sa te sun eu si sa vb la telefon direct.
Am primit un mesaj colorat dar si un numar de tel.
Am sunat Vineri de vreo 5 ori dar ..... nu mi-a raspuns simpaticul.
O sa mai incerc totusi.

D006

Citat din: murphyMai Andrei ! Tu esti prost , sau esti prost ?
In sfarsit a raspuns la telefon acest individ.
Alo, cu dl. Murphy va rog.
Cu cine?
Sunt Andrei.
Ahaaa, eu sunt Murphy.
Offff, nu am auzit atatea vulgaritati adresate mie si parintilor mei si familiei in tot restul vieti mele.
Este totusi bizar cum poate un om cu ceva educatie si cunostinte sa de-a dovada de un limbaj de Ferentari.
Da, stie si ceva engleza.  :hi:

D006

Azi am scos miere din stupii.
A doua extractie pe acest an.
Portocali au cam terminat cu floarea asa ca am scos 2-3 rame capacite de la fiecare de s-au strans 30 de rame 1/1.
Am facut si 14 roiuri dar mai trebuiesc vreo 20 in urmatoarele 2 luni.

D006

Am inspectat la pauza de pranz 6 roiuri artificiale facute cu ultima serie de botci si toate 6 ponteaza superb. Am si vazut 2 din ele si sunt frumoase foc. De culoarea chihlimbarului si una nu are dungi deloc. Trebuie sa le mut in alta locatie si sa le pun in cutie pe 10 rame ca incep o noua serie de matci in weekend.

D006

Zi plina de activitate azi.
Am inceput dimineata mancand un potiras cu laptisor de matca.
Un gust ..... acru si ceva picant dar a mers si o gura de pastura cu miere dupa aia.
Am inspectat rama cu rama 10 stupi dubli si am facut 3 roiuri cu botci gasite.
Din pacate am fost cam intarziat si la uni roisera jumate din albine.
Am scos si de la astia 3 rame complect capacite.
Am vazut o matca de m-am minunat.
Parca era soparla nu albina asa de lunga era si se tara.
Fara nicio dunga si de un portocaliu catifelat.
Am combinat un nucleu cu u familie a lui Dick agresiva care ramasese fara matca. Asta are rame antice in stupii ca sunt negre complect.
Am mutat o familie prinsa intr-o cutie de vreo 6 saptamani intr-un stup pe 10 rame. Facusera si faguri pe capacul cutiei ca nu este de stup.
Am inspectat o familie prinsa de o saptamana si ma impresionat.
Au construit cu fagure nou toate spatiile ramase prin legarea fagurilor taiati de mine. Au ros sfoara si lipit faurele de rama aproape perfect. Matca a ouat fiecare celula construita. Le-am adaugat un cat chiar daca doar de o saptamana le am. O sa stau cu ochii pe famili asta ca e diferita.
Maine sper sa trec si prin ultimi 9 stupi mari sa vad fiecare rama cum se prezinta. Familiile cu prima serie de matci pe anul acesta au nevoie de a doua cutie si ...... nu mai am rame. O sa iau din plastic ca mi-au placut cum aratau si sunt si mai ieftine si la extractie nu se rup.

D006

Ieri am avut o experienta total noua pt mine.
Am terminat de inspectat toti stupii rama cu rama cand la ultimul am gasit botci pe rame. Era o familie preferata a mea si m-am bucurat ca o sa fac nuclee. Aveam 2 cutii si 3 rame cu botci asa ca eram cam incurcat dar in una din lazi am pus 2 rame cu botci urmand sa le despart acasa.
Am gasit matca pe ultima rama si statea nemiscata intre albine.
Cand m-am uitat din nou in lada cu botci am observat ca o botca se deschide si vedeam regina iesind.
In graba am schimbat planul si am luat rama cu regina si pus in locul ei rama cu virgina care tocmai iesea.
Ma uit in cutia a doua si la fel vad ca se deschide o botca.
Ma misc mai repede si inchid cutiile si fuga spre casa ca erau multiple botci si eu nu aveam suficiente cutii.
Offf, acasa observ ca botcile sunt deschise si nu pot decat sa mai adaug rame cu puiet si sa las natura sa aleaga regina.
Oricum am facut 6 nuclee in weekend acesta.

D006

Inspectat toti stupii rama cu rama si suparat pe mine ca cei de pe rau au roit unii. Incep sa se inmulteasca locatiile (7) si nu mai fac fatza cu vizitele.
Oricum sa ridicat numarul de familii/roi peste 60 deja si am ramas fara lazi si rame. Am comandat 208 rame de la fabrica din plastic ceruite si azi merg sa le iau ca tare am nevoie. Au iesit mult mai ieftin la $1.30 bucata si am luat jumate albe si jumate negre sa vad cum le accepta albina.
Am gasit o remorca abandonata (poza) si negociez cu un incepator, Brian, sa gaseasca o locatie la o livada si sa o umplem cu stupi.
Ar fi primul proiect de care stiu eu local de "pavilion" si mi-ar face placere sa-l fac chiar daca timpul imi este fff limitat. Brian o sa faca munca de scolarizare si eu cu albinele.
Am scos albine de la case si vile care mai de care si uni proprietari vor albine dar in cutie nu in pereti asa ca ..... am facut un contract pe 6 luni sa pun un stup ($20) sau doi stupi ($30) lunar in curtea omului si sa le garantez 4 lecti practice in aceste la luni in care ei vor decide daca vor sau nu sa cumpere. Mierea extrasa este a lor.

D006

Poza