DACA VREM PUTEM INCEPE =cu un nucleu de 6 rame.......

Creat de milu56, Septembrie 12, 2009, 01:26:22 PM

« precedentul - următorul »

ioanardelean55

inainte de 89 erau C.A.P-urile care trebuiau sa raporteze productia obtinuta .

o scofita fata 1 purcelus, la directia agricola s-a raportat 5 directia agricola raporteaza la M.A.10 .M.A.ii raporteaza tovarasului 15.
  Bravos stimabile iar i-ti dau 10.
  da unde s-a mai pomenit asa ceva ,ai ajuns in cartea recordurilor?,
ori matale cred ca ai picat de fraier ,da ce bunica ta stia de unde au iesit roii ?

:hi:  :hi:  :hi:  :hi:  :hi:

D006

Citat din: BeeesCe te faci cu un mitoman?
Mitomania este expicată de specialişti ca fiind o tendinţă patologică de a minţi, cu scopul de a ieşi în evidenţă, de a obţine avantaje de la cei din jur.
Mitomanul minte pentru a avea o stare de bine, pentru a se simţi în siguranţă, şi a primi din partea anturajului recunoaştere. El apare de fiecare dată ca un om altruist, curajos, şi  cu experienţe ieşite din comun.
Atunci când avem lângă noi o astfel de persoană, apare întrebarea "Ce putem face?" Ce avem de făcut atunci când realizăm că o persoană dragă nouă are acest obicei?
Cum îl ajutăm?
Primul pas pe care putem să îl putem face este să vedem ce îl determină pe omul respectiv să denatureze adevărul. Iar în acest sens putem încerca să îl determinăm pe mitoman să apeleze la serviciile unui psiholog. Terapia psihologică poate identifica motivul, şi oferi susţinere pentru a conştientiza problema.
De asemenea, suportul familiei şi a celor din anturaj îl pot face pe acesta să descopere valorile reale de care dispune.
                                         (Libertatea )
Despre cine este vorba aici?De milii vanili sau milii cacao?De  Romikele-geoana?? ori de Dobre&Dragos??
Apropos Domnule Dragos, la urechile catorva apicultori din sud,a ajuns zvonul ca pregatiti o asociatie de apicultori usori manevrabili (tarani puturosi si nepriceputi) numai buni de dus pe tava balaurului Dobre.Sa fie pe de gratis?

D006

Stuparescule deoarece nu ai curajul sa iti asumi propria identitate am ajuns la concluzia ca traiesti si te hranesti exact ca o ciupeca asa ca nu are rost sa intru in polemica cu tine.
   Asociatia este facuta si se numeste  ACA - filiala Buzau .

D006

Intri nu intri , toot aia e pt mine si inca multi altii Ca nu ai infirmat , inseamna ca  talharul de Dobre te-a vrajit de tot si zvonul se confirma.
Cat despre anonimat  si indentitatea unui individ, o sa va vina randul tovarasi.

D006

Subiectul dezvoltat de tine il continuam la topicul   din viata ACA .

milu56

Am mai spuso si o mai spun,nu le fac jocul,nu bag in seama provocarile,pentru mine sunt nuli.

D006

Pai de ce acolo? ce are  cu ACA toata chestia?
Tu si nesimntitul de Dobre vreti o asociatie in care tu sa negociezi toata mierea pt Dobre.Gura mare si gratarele te vor sustine.Ce e un gratar pe langa x% din ce aduni pt Dobre??
Cand vor afla apicultorii (taranii aia prosti si inapoiati) te vor linsa.
Pacat ca ai inceput bine pe acest forum.Sau?? este vorba doar de o perdea?Ca sunt multe contradictii in postarile tale!

D006

Citat din: milu56Am mai spuso si o mai spun,nu le fac jocul,nu bag in seama provocarile,pentru mine sunt nuli.
Mai taci dracu din gura!!! Ca e satula lumea de ineptiile tale.

milu56

Cine vrea sa aiba o idee de hranitor(alimentator) pt.stupul nucleu pe 6 rame.

gudas valentin

Citat din: milu56In Romania am avut roi natural in zona de munte in 6 mai,dintrun stup care a iernat pe 12 rame care a dat 6 roiuri naturali si roiul primar a dat siel la randul lui 2 rio,deci dintrun stup am obtinut 8,inmultire naturala.
Roiul primar mai poate da 1 singur roi in iulie- august care se numeste PAROI .mda :roll:
Restul poate fi adevarat familia roind pana la epuizare  :uimit: 

valy
Suntem saraci,dar nu suntem prosti.
http://valigudas.sunphoto.ro/Albinute_harnicute_2011

milu56

milu56

Citat din: valy gudas
Citat din: milu56In Romania am avut roi natural in zona de munte in 6 mai,dintrun stup care a iernat pe 12 rame care a dat 6 roiuri naturali si roiul primar a dat siel la randul lui 2 rio,deci dintrun stup am obtinut 8,inmultire naturala.
Roiul primar mai poate da 1 singur roi in iulie- august care se numeste PAROI .mda :roll:
Restul poate fi adevarat familia roind pana la epuizare  :uimit: 

valy
Vali daca vrei crezi daca nu,nu, dar este adevarat asta sa intamplat nu e nevoie sa crezi dar poti sa intrebi pe batranul Tanase care pòate sa confirme.

D006

D006

balanescuadrian

Citat din: milu56
Citat din: balanescuadrian
ce nu am inteles!
a iernat pe 12 rame! pp ca  a roit si dv ati prins toti roii in pom! (de aceea sunt naturali!) roii in ce i-ati pus? de roiul primar a roit iara??? (pp in nuclee de 6 rame) i-ati mai verificat pe urma? sau i-ati abadonat acolo?
pe cate rame a intrat in iarna familia de baza? dar roiul primar? dar roii ceilalti? dar roii din roiul primar?!
Asta sa intamplat in anii 80,stupul sa iernat pe 12 rame fara sa fie impachetat,atunci aveam numai cutii pe 12 rame,si toti roii ia prins bunica si ia pus in lazi,poti sa il intrebi pe dl.TANASE daca vrei,a fost si el acolo cand a dat primul roi.
nea milu! ....raspundeti dumneavoastra...la intrebare ce ma tot trimiteti la unu si altu... nu am afirmat ca nu va cred! dar intrebarile mele sunt pertinente!
ii tratez pe toti apicultorii la fel! orice afirmatie facuta o consider adevarata...dar haideti sa cercetam...e bine e rau, ce greseli s-au facut!! (altfel cum se poate invata apicultura!)
va multumesc anticipat!
ps: astept un raspuns pe masura!