cu ce descapaciti? furculita,cutit electric cu lama/sarma de nichelina

Creat de dragos2006, Septembrie 26, 2009, 02:57:05 AM

« precedentul - următorul »

D006

se poate face treaba cu cutitul electric? dar cu acel dispozitiv cu sarma de nichelina?

D006

Hai  ca mai facut  curios  cu  dispozitivul  de sarma  nichelata.Cei ala?

D006

D006

D006

liniile de descapacit mi se par prea scumpe, dar parca nici cu furculita nu-mi vine sa cred ca se poate descapaci in stupine de 100 de stupi... se foloseste cutitul electric la noi? sau acest dispozitiv...

tedy2007

chiar nu foloseste nimeni cutitul electric?
e prea scump?nu are eficienta?sau nu avem stupini dotate?

ioanardelean55

se poate descapaci cu furculita si la mai mult de 100 bine si usor numai sa ai ce .

tedy2007

Citat din: ioanardelean55se poate descapaci cu furculita si la mai mult de 100 bine si usor numai sa ai ce .
o fi si asta adevarat,dar una e sa descapaceasca 2 pers si alta e sa descapaceasca 1 pers, mai ales pentru o centrifuga electrica care sa nu stea dupa pers care descapacesc.

ioanardelean55

am vazut intr-un filmulet o masina de descapacit in Israel ,ceva gen masina de tuns electrica dar un pic mai mare parea super ,asa ceva mi-as dori si eu .daca stie cineva va rtog postati .

tedy2007

bucovineanu

Citat din: ioanardelean55am vazut intr-un filmulet o masina de descapacit in Israel ,ceva gen masina de tuns electrica dar un pic mai mare parea super ,asa ceva mi-as dori si eu .daca stie cineva va rtog postati .
Daca retin eu bine oferea Sandu de la Timisoara asa ceva.Vezi aici. http://apiardeal.3xforum.ro/post/566/1/ ... _electric/

ioanardelean55

multumesc D-le Bucovineanu am vorbit ,
Sanatate si toate cele bune .

dan

Zilele trecute am terminat si eu un dispozitiv de descapacit cu nichelina care pare eficient .Daca va da roade voi revenii cu detalii si poze nu e greu de confectionat.

tedy2007

dan