miere

Creat de dragos2006, Mai 02, 2007, 01:29:42 PM

« precedentul - următorul »

D006

Citat din: filip din Noiembrie 18, 2010, 06:52:06 PM
Citat din: dragos2006 din Noiembrie 18, 2010, 06:49:55 PM
  Cat dai pe o tona de miere ?
Eticheta cu numele meu va fi pusa doar pe miere produsa de stupii mei. :hi:
Totul tine de obtiunea personala , important este sa nu dai in sindromul "capra vecinului ".

filip

Citat din: dragos2006 din Noiembrie 18, 2010, 09:02:13 PM
Citat din: filip din Noiembrie 18, 2010, 06:52:06 PM
Citat din: dragos2006 din Noiembrie 18, 2010, 06:49:55 PM
  Cat dai pe o tona de miere ?
Eticheta cu numele meu va fi pusa doar pe miere produsa de stupii mei. :hi:
Totul tine de obtiunea personala , important este sa nu dai in sindromul "capra vecinului ".
Dragos,timp de 10 ani am format o clientela.
Acei oameni au incredere in mine si produsele care le vand.
Nu pot sa le insel asteptarile.
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

D006

D006

Adica tu ai cea mai buna miere si alta ca a ta nu exista !

filip

Ministrul Agriculturii Valeriu Tabara vrea ca frunza ELENEI UDREA sa fie pe produsele agricole inclusiv miere.
Eu cred ca-i o tampenie,tricolorul era suficient.
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

pharaonu75

Eu cred ca este o idee buna! Frunza aia, ne convine sau nu, este brandul nostru de tara! Daca ea se afla pe orice produs de provenienta romaneasca, atunci va fi asociat cu Romania in subconstientul strainilor!

Rau nu poate sa faca, asa ca de ce nu?
La cat de apreciata este mierea noastra peste hotare, sunt sigur ca ne va ridica rating-ul de tara! :nod: :nod:
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

filip

Cred ca mai buna era Udrea  ca brend avand o tinuta provocatoare.

pharaonu75

Citat din: dragos2006 din Noiembrie 19, 2010, 10:07:30 PM

Filip cred ca a vrut sa spuna asta:
Filip nu va pune eticheta lui Filip pe alta miere decat cea produsa in stupina lui Filip...
Filip nu va vinde clientilor lui Filip decat miere produsa in stupina lui Filip!

:nod: :nod:

Ar fi ca si cum firma Mercedes ar vinde masini BMW! (nu am spus masini Dacia, asa ca nu te supara pe mine) :rotfl: :rotfl:
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

pharaonu75

Citat din: filip din Noiembrie 20, 2010, 05:00:02 PM
Cred ca mai buna era Udrea  ca brend avand o tinuta provocatoare.

Ar fi trebuit sa promoveze Romania mai intai pe la mine... MUUUULT SI BINE!  :nod::rotfl: :rotfl:

filip

Citat din: pharaonu75 din Noiembrie 20, 2010, 05:00:23 PM
Citat din: dragos2006 din Noiembrie 19, 2010, 10:07:30 PM

Filip cred ca a vrut sa spuna asta:
Filip nu va pune eticheta lui Filip pe alta miere decat cea produsa in stupina lui Filip...
Si Filip nu va vinde clientilor lui Filip decat miere produsa in stupina lui Filip!

:nod: :nod:

Ar fi ca si cum firma Mercedes ar vinde masini BMW! (nu am spus masini Dacia, asa ca nu te supara pe mine) :rotfl: :rotfl:
Cand vand mierea ma uit in ochii clientului asigurandul ca-i 100%naturala produsa la mine in stupina.
Clientul il pacalesti o singura data
Un client multumit mai aduce 10 :)

bucovineanu

Iar un client pacalit mai spune la 20. :sad:

pharaonu75

Cam asta spuneam si eu, dar printre randuri! :nod: :nod:

filip

Clientela e pe primul loc,apoi procesatorii.
Cine se bazeaza doar pe procesatori engros-isti ajunge sa stea la mana lor.

pharaonu75

Iar ei vor profita ca sa iti ia mierea pe nimic...
Apropo, mierea de mana este superioara calitativ celei poliflore, insa cati procesatori o platesc mai bine decat pe cea poliflora?
Aproape niciunul!!!

Asta intentionam sa demonstrez! :nod: :nod:

bucovineanu

Mierea de mana este considerata miere de calitate superioara la fel ca si cea de salcam. Este foarte apreciata in Germania.