miere

Creat de dragos2006, Mai 02, 2007, 01:29:42 PM

« precedentul - următorul »

pharaonu75

Dar procesatorii romani a cumpara la pret de poliflora!
Nu mi se pare fair-play! Iar daca nu ai o clientela fidela si multumita, asa cum are Filip, ramai doar la mana procesatorilor care uite cum te trateaza!
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

orbanstefan64

eu inteleg mai greu ce va trebe mercedes bmw miere brand sau udrea? :rotfl: :rotfl:

pharaonu75

Toate! mercedes cu udrea in el, bmw cu udrea, udrea cu miere, iar udrea si... mai lasa-l incolo de brand!
:rotfl: :rotfl: :rotfl:
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

D006

Ai grija ca poate citeste sotia.  :nono:

stefan1

Eu zic ca daca tot se pune o frunza in loc de o floare pe borcanul cu miere, macar sa se puna pe ea si cateva omizi si atunci este miere de mana.   :rotfl:
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

Adrian Roman

Domnilor, asocierea Udrea si frunza e colosala ! Mai ales toamna cand pica frunza....  :rotfl: :rotfl:

D006

filip

Citat din: dragos2006 din Noiembrie 19, 2010, 10:07:30 PM
Adica tu ai cea mai buna miere si alta ca a ta nu exista !
O afirmatie din partea unui apicultor .
Lectia nr 1 a unui comis-voiajor
Oameni te cumpara pe tine nu produsul tau
Lectia nr2
Produsul ce-l vinzi trebuie sa fie la nivelul asteptari clientului
Lectia nr 3
Produsul trebuie prezentat in relatia vanzator- cumparator,daca esti convingator ai reusit.
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

D006

Clientul doreste marfa 365 zile pe an , tu daca de acum inainte timp de jumatate de an iti vei refuza clientii multi se vor reorienta catre alti stupari ca doar nu vor astepta sa extragi tu miere in 2011.
  Cunosc oameni inteligenti care toata productia proprie o vinde imediat la procesator . Iar in restul anului vinde mierea altora cu un adaos comercial bunisor.

Romania NU produce miere de mana !!!!  deoarece in asa zisa miere de mana romaneasca se gaseste polen . Conform normelor in vigoare mierea de mana are continut de polen 0(zero) %.

filip

Dragos,eu sunt producator nu samsar.
Miere de MANA am si eu dar la interval de cativa ani.
Cand am vand cand nu asta e.
Cum apare prima miere din 2011 am deja comenzile facute.
Asta e optica mea de a-mi vinde produsele.
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

D006

Citat din: dragos2006 din Noiembrie 21, 2010, 07:05:07 PM
1.  Clientul doreste marfa 365 zile pe an , tu daca de acum inainte timp de jumatate de an iti vei refuza clientii multi se vor reorienta catre alti stupari ca doar nu vor astepta sa extragi tu miere in 2011.
2.  Cunosc oameni inteligenti care toata productia proprie o vinde imediat la procesator . Iar in restul anului vinde mierea altora cu un adaos comercial bunisor.
1. Clientii fideli stiu asta si nu cumpara o jumate de kg ci vin cu borcanul cel mare la umplut cu miere de calitate.
2. Aia sunt negustori cu caracter dubios daca spun ca vand mierea lor.

filip

Citat din: filip din Noiembrie 21, 2010, 06:51:59 PM
Citat din: dragos2006 din Noiembrie 19, 2010, 10:07:30 PM
Adica tu ai cea mai buna miere si alta ca a ta nu exista !
O afirmatie din partea unui apicultor .
Lectia nr 1 a unui comis-voiajor
Oameni te cumpara pe tine nu produsul tau
Lectia nr2
Produsul ce-l vinzi trebuie sa fie la nivelul asteptari clientului
Lectia nr 3
Produsul trebuie prezentat in relatia vanzator- cumparator,daca esti convingator ai reusit.
Cand nu postezi esti acuzat de secretomanie
Cand postezi din experienta  esti acuzat de tehnici invechite
Exista si alfel de baieti destepti,dar daca eu sunt prost si nu vreau sa intru in gasca lor,e vre-o problema?
Eu produs si vand,daca anul asta a fost un an apicol dificil pentru mine,asta e.........merg mai departe.

bucovineanu

Pentru a nu ramane in pana si sa nu putem servi clientii, e bine ca in anii cu productie buna sa stocam mai multa miere decat putem vinde direct intr-un an. Doar se stie camierea are termen de garantie nelimitat.

D006

De aceea este un punct in viata cand nu mai dai mare atenti la opiniile si vorbele celor din jur.
Faci precum este caracterul personal si lasi pe alti sa faca cum doresc ei.
Mult prea des intalnesc oameni maturi care isi schimba comportarea ca sa ma multumeasca pe mine sau pe alti din jur si apoi tot ei se plang.
Oricand cumpar un borcan de miere de la Filip.  :hi:

D006

Citat din: bucovineanu din Noiembrie 21, 2010, 09:01:49 PM
Pentru a nu ramane in pana si sa nu putem servi clientii, e bine ca in anii cu productie buna sa stocam mai multa miere decat putem vinde direct intr-un an. Doar se stie camierea are termen de garantie nelimitat.
Si asta va duce la eliminarea procesatorilor din zona fiecaruia de actiune.
Aici lumea prefera mierea mea decat cea din magazin.