Zbor de curatire

Creat de PricopArthur, Noiembrie 10, 2007, 04:20:29 PM

« precedentul - următorul »

valter

De ce ramele mele au podisoare de ceara si ale dv nu au si sunt curate., ( d. Pricop).Zise pn florin.
Ma faci sa rad spunand'' ramele dv''- alea's rame dragutule ? Alea's niste rapciugi mostenite de la mos Cristea ,fiei tarana usoara?
Arture cauta dragule swi tu o familie unde ai bagat anu trecut 2,3 rame noi si nu ofilitele dobrogei.
Revin rugandu-te sa stergi macar judetul, ca municipiul oricum il reprezinti cu cinste.
Iertarea este o virtute crestina.    Alexandre Dumas.

stefan1

D-le Valter, ma mir ca va cramponati de aspect. Principalul e ca ramele sa nu fie purtatoare de boli si fagurii sa nu fie exagerat de vechi. Daca stupul se dezvolta bine si produce miere multa chiar nu conteaza de cand are ramele. Stiti ghicitoarea biblica a lui Samson:"Din cel ce mananca a iesit ce se mananca si din cel tare a iesit dulceatza.", referitoare la roiul care si-a facut cuib in scheletul unui leu.
Eu zic chiar ca a acordat prea multa atentie acelor rame. Nu au nici o crescatura de ceara si nici un pic de propolis pe ele. Cel putin propolisul e si un mijloc de lupta contra mucegaiurilor. Eu am nailon pe faguri si propolis pe speteze.
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

PricopArthur

Valter, dragutule, din pacate tu nu ai nici o adresa. Sa inteleg ca esti de nicaieri?
Eu am adresa asta cu mult inainte ca sa te fi nascut, darminte sa mai fi auzit de Dobrogea.
In afara de 4 rame, in prisaca mea nu sunt decat rame facute de mine.
Esti sigur ca dupa ce il pomenesti pe cineva decedat (fie bun sau rau) e normal sa pui semnul intrebarii?
Ar fi bine sa nu scrii niciodata de unde esti.
Miere multă şi inimă curată!

PricopArthur

In livada la cais.

PricopArthur

Dupa cais urmeaza piersicul

PricopArthur

Si apoi ciresul.
Mai jos de cires este si marul, dar nu am ajuns sa-i fac o poza.

PricopArthur

Ciresul azi

PricopArthur

Piersicul

PricopArthur

caisul, sau ce a mai ramas din el.

PricopArthur

O fam ajutatoare