turta proteica

Creat de dragos2006, Februarie 06, 2008, 12:39:55 AM

« precedentul - următorul »

D006

si eu am dat astazi turta proteica la albine fiindca a fost cald si au facut si un zbor de curatire ca nu au facut di decembrie 2009
turta ce am puso a fost facuta de mine dupa retetele mele , mortaliate 0 pana in prezent si albinele din lazile de polistiren se comporta mai bine au mancare f multa inca si matcile au inceput ouatul
                            numai bine MARIUS

CRISTI M

Citat din: dragos2006Ce stimulente ICDA ?  Eu nu am gasit prin magazine sau targuri stimulente marca ICDA , daca poti vino cu nume de produse si eventual cu poze , ar fi un subiect nou aici si interesant.
Dragosi asta am gasit la Apicola srl .

puiu

Asteptam raspunsurile apicultorilor din nord-vestul tarii,din Salaj sau Sibiu. Altfel,vor avea de suferit din cauza aprecierilor unui "distins" coleg. Contractele comerciale actuale sunt in pericol,pe viitor nu stiu ce vor face daca cineva va lua drep adevar ca nosemoza si loca sunt generalizate in aceaste zone ale tarii. :nono:

D006

Daca Pupemea vede ce postati voi aici da cu voi de pamant !!!!  nu glumesc !
   Cristi eu vreau sa vad din ce este produsa aceasta turta nu vrajeala generala , sunt prea versat sa inghit pastile de incepator.
Puiule vei astepta mult si bine raspuns.... de fapt si tacerea este un raspuns.
  PS. nu am timp sa caut in arhiva documentele despre  inventatorul acestei turte , respectiv domnul Moraru dar daca va fi nevoie  vom scoate documentele din dosarele X.

D006

Citat din: puiuAsteptam raspunsurile apicultorilor din nord-vestul tarii,din Salaj sau Sibiu. Altfel,vor avea de suferit din cauza aprecierilor unui "distins" coleg. Contractele comerciale actuale sunt in pericol,pe viitor nu stiu ce vor face daca cineva va lua drep adevar ca nosemoza si loca sunt generalizate in aceaste zone ale tarii. :nono:
--Nam ce sai raspund pentru ca asta il carecterizeaza( vorbeste fara a fi in cunostinta de cauza) am avut si anul trecut discutii pe acesta tema cu polenul de salaj ba cai mucegait ,ba cai contaminat si din cauza asta nu se mai exporta dar nici vorba, de asta nu mai este polen?,ba ca in salaj avem loca ,ba nosemoza si orce altceva atunci iam spus ca nu este asa ceva si asta numai din cauza polenului de SALAJ pentru caci el cumpara polen de aici si sa certat cu Balas ,dar de aici si pana la a ponegri niste produse apicole fiind si el stupar numai de dragul de a se razbuna pe cineva ii cale lunga si nu numai produsele dar jignesti niste oameni care se ocupa cu cresterea albinelor pe care nici nui cunosti dar sa mai cunosti ce se intampla in stupinele lor . In primavara daca nu ma insel il acuza cineva pe Dragos ca ar avea loca si eu fara sa fiu sigur de acea sursa sa vin sa dau anunt in toata tara ? eu nu dau doi bani pe asa ceva.----------Cred ca mai am BULETINUL DE ANALIZA din primavara in care nu apare nici una nici alta din ce spune Gragos si din ce stiu eu nam auzit acum de asa ceva.

gudas valentin

Citat din: dragos2006Va spun dar trebuie sa ramana intre noi !
Nosemoza s-a cam generalizat  , noroc cu iernile usoare si albinele ies lunar la zbor , sa ne fereasca Dumnezeu de o iarna grea si albinele sa nu iasa 3 luni la zbor.  De aici si necesitatea de a ierna pe zahar sau apiinvert !  :nono:
  Loca in general in zona de nord vest , din discutiile cu stuparii mai multa a aparut in timp in jutetul salaj , probabil prin spolierea albinelor de polen si in jud. Sibiu prin aducerea de matci Buckfast contaminate cu loca .
  Problema mare este ca ICDA lucreaza aproape exclusiv cu polen din Salaj.
MA TU ESTI PICAT IN CAP DIN PRUNCIE (NORD VEST) :nebun:
Pe ce baza legala vorbesti de LOCA SI NOSEMOZA,ai acasa laborator ???  :uimit: OOOOO Am uitat ca tu esti FELCER VETERINAR.  :zzz:  :zzz:  :zzz:
                 VALY
Suntem saraci,dar nu suntem prosti.
http://valigudas.sunphoto.ro/Albinute_harnicute_2011

D006

D006

Parerea domnului Siceanu :
pag 1

D006

pag 2

D006

pag 3

D006