turta proteica

Creat de dragos2006, Februarie 06, 2008, 12:39:55 AM

« precedentul - următorul »

D006

Exista apicultori pe aici care au curajul sa dea la stupii proprii miere sau polen de la apicultori din zone consacrate in Loca si Nosemoza ?

puiu

Ce doriti sa dovediti din ce e scris mai sus? :nono:

D006

Raspunde la intrebare !  sau sa inteleg ca nea Gica Romanescu are dreptate in ceea ce priveste caracterul lu matale ?

orbanstefan64

din experienta proprie :rame de la rezerva cu miere capacita peste ramele din cuib chiar daca le strica tot ele le va repara
  :nod:  :nod:

puiu

Am crezut ca nu esti din gasca lui ROMANESCU...  sper sa nu ai spiritul de t...
Daca esti de acolo doar apicultorii vor aprecia.In rest, RESPECT! :hi:

puiu

Avantaj in folosirea PROVIT-API sau STIM-API. Are multivitamine si minerale,are PROTOFIL,miere naturala si zahar farin,vorbesc pentru apicultori nu pentru rautociosii-fara obraz.Am folosit rame cu miere retinute din vara dar, rezultatele au fost mediocre.In rest NUMAI DE BINE! :hi:

orbanstefan64

spune te rog ma in detaliu sa pricep  ce gasca  a lui romanescu

D006

Asta-i viata! unii moderatori de pe stuparitul imi sunt amici  plus ca sunt si simpatici .   Ne mai intalnim cu diferite ocazii si e bine sa pastram relatii bune .  Nea Gica este un om inteligent dar stiti cum e cu intelectualii : sunt usor manipulabili.

D006

Va rog dati mi un nr de la stim api sau pro vit api. Sunt de firma Carbunesti si punga este in vid ?

puiu

IC-DA Bucuresti tel.021/2325060 sau 021/2322057 la Serv.Desfacere :hi:

D006

Nu va grabii cu turta proteica , pana la jumatatea lunii februarie este inutila .

D006

Multumesc domnu Dragos o sa tin cont de sfatul dumneavoastra.

sfantul spiridon

Citat din: puiuAvantaj in folosirea PROVIT-API sau STIM-API. Are multivitamine si minerale,are PROTOFIL,miere naturala si zahar farin,vorbesc pentru apicultori nu pentru rautociosii-fara obraz.Am folosit rame cu miere retinute din vara dar, rezultatele au fost mediocre.In rest NUMAI DE BINE! :hi:
ce sunt astea...eu nu am folosit pana acumturte proteice in primavara si cred ca asta ma facea sa pierd mult...in fine...cum arata, sunt turte ...cat face kg?
cu respect!
eu de soare, mult ma tem...
www.sfantulspiridon.sunphoto.ro

janese

Citat din: dragos2006Exista apicultori pe aici care au curajul sa dea la stupii proprii miere sau polen de la apicultori din zone consacrate in Loca si Nosemoza ?
care-s zonele alea consacrate??? :uimit:  :hi:

D006

Va spun dar trebuie sa ramana intre noi !
Nosemoza s-a cam generalizat  , noroc cu iernile usoare si albinele ies lunar la zbor , sa ne fereasca Dumnezeu de o iarna grea si albinele sa nu iasa 3 luni la zbor.  De aici si necesitatea de a ierna pe zahar sau apiinvert !  :nono:
  Loca in general in zona de nord vest , din discutiile cu stuparii mai multa a aparut in timp in jutetul salaj , probabil prin spolierea albinelor de polen si in jud. Sibiu prin aducerea de matci Buckfast contaminate cu loca .
  Problema mare este ca ICDA lucreaza aproape exclusiv cu polen din Salaj.