Jurnal apicol

Creat de D006, Ianuarie 03, 2009, 03:51:39 PM

« precedentul - următorul »

D006

Problema e ca eu mereu am incercat sa ajut pe oricine in limita posibilului dar cand vezi pe cate unii obligatoriu anonimi ca vin si te judeca in sens negativ pentru efortul depus parca iti vine sa o lasi balta . Filmul s-a vrut o disectie a familiei de albine la ora aceasta dar pentru ca noi aveam si niste spritzane la bord iar Dan a scapat o vorba ( de altfel foarte circulata in zona noastra) imediat au sarit unii de cur in sus . Ba frate nici sa glumesti nu mai poti ca imediat se simt domnisoarele batrane ...dezvirginate .
  Pacat e ca din cauza la niste useri anonimi si "neprihaniti" au de pierdut foarte multi incepatori care vor sa invete ceva.
  NUMAI CINE NU MUNCESTE NU GRESESTE !! E USOR SA STAI CU COATELE PE GARD SI SA  MORI DE GRIJA CAPREI VENINULUI !

PS.Cred ca i-au exemplu lui on-line si scot si eu DVD-uri cu lectii de apicultura pentru ca informatia costa . Iar la telefon voi face contract pt. suprataxare !

filip

Dragos ,o bila neagra.
Nu se deschide stupul cand ai ceva la bord.
In rest,e ok
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

D006

Bine , dar tu cand vii cu un film in care sa deschizi un stup fara sa ai ceva la bord ?  : sampanie:

andrei_calinescu

Citat din: dragos2006 din Decembrie 19, 2011, 06:47:29 PM
  Problema e ca eu mereu am incercat sa ajut pe oricine in limita posibilului dar cand vezi pe cate unii obligatoriu anonimi ca vin si te judeca in sens negativ pentru efortul depus parca iti vine sa o lasi balta . Filmul s-a vrut o disectie a familiei de albine la ora aceasta dar pentru ca noi aveam si niste spritzane la bord iar Dan a scapat o vorba ( de altfel foarte circulata in zona noastra) imediat au sarit unii de cur in sus . Ba frate nici sa glumesti nu mai poti ca imediat se simt domnisoarele batrane ...dezvirginate .
  Pacat e ca din cauza la niste useri anonimi si "neprihaniti" au de pierdut foarte multi incepatori care vor sa invete ceva.
  NUMAI CINE NU MUNCESTE NU GRESESTE !! E USOR SA STAI CU COATELE PE GARD SI SA  MORI DE GRIJA CAPREI VENINULUI !

PS.Cred ca i-au exemplu lui on-line si scot si eu DVD-uri cu lectii de apicultura pentru ca informatia costa . Iar la telefon voi face contract pt. suprataxare !

Eu cred ca astfel de grupari apicole , asa cum sunteti voi la Ramnic, si-mi place sa-i spun Ma piovra apicola Ramniceana, ar trebui sa se creeze cat mai multe in tara.
Sunteti un exemplu, si ar trebui sa fie cat mai multe asa. Nu inseamna ca daca nu esti prieten la toarta cu cineva, ael cineva nu trebuie sa existe. Poti doar sa colaborezi pe o tema in speta apicultura.
La voi se vede ca e un grup sudat, si pe alocuri probabil si relatii de prietenie, dar cred ca pe colaborare apicola nu va lasati la greu.
Asta e important.  De aceea Danut a spus vorba aia, pentru ca erati in largul vostru.
Iar cu diferentele lingvistice iti dau dreptate, acestea exista. M-am convins cu varf si indesat frecventand cam toate zonele tarii.

pharaonu75

Eram sigur ca se vor gasi niste curve "pudice" care sa faca figuri la faza cu "i-am facut muci"!
Dar cum Dan a spus-o ca pe o gluma si nu ca pe o vorba de dispret, inseamna ca cei care au reactionat negativ (obligatoriu anonimi asa cum spui si tu, Dragos) nu vor decat sa faca rau!
Sau sa faca misto de voi, de la adapostul anonimatului.

Oare asta sa te determine sa faci pasul inapoi?
Nu te stiam asa... da-le in freza fara menajamente, asa cum facea Dragos candva! Ca merita! :wink2:
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

CRISTI M

Pentru " Patron "

D006

Adevar mare a grait ala care a spus asa : sa nu iesi din casa fara bani in buzunar ca mirosi a prost de la distanta .  :) :) :)
Ah chiar daca sunt  ortodox practicant imi vina sa strig si eu cate odata " sa moara dusmanii mei "  :finger:

happy

Citat din: dragos2006 din Decembrie 18, 2011, 09:30:28 PM

pai sa ne apucam de facut filme :

Dragos de ce zice ca este film privat si nu se deschide? :uimit:
http://hapy.sunphoto.ro/
Lumea nu ar exista fara albine!

mape 48-petru manea

Asa a vrut Dragos ca sa gasit cineva sa critice finalul filmului

D006

Am cenzurat filmu asa ca acum virginele de pe forum pot sta linistite !
Multumesc celor care au fost alaturi de mine !

Acum sa fac o precizare importanta : Dan Puisoru nu-mi este prieten , imi este ca un FRATE !

milu56

Sa nu uitam,e o vorba caini latra ursul merge.
PS. Cainii tot caini raman :hi:

pharaonu75

... Iar la telefon voi face contract pt. suprataxare !

Adica sa imi iei bani cand te sun sa iti spun LA MULTI ANI?!?! =)) =)) =))
Pai in cazul asta, de ziua ta sa ma suni ca sa te felicit! :rotfl: :rotfl:
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

Toma Sergiu

Domnule Dragos se poate taia filmul si nu mai e atata zarva pentru alea 3-4 sec. Sanatate  : sampanie:

filip

Citat din: dragos2006 din Decembrie 19, 2011, 04:04:00 PM
  Intru-cat ultimul film a starnit niste reactii neasteptate inclusiv pe telefoane am inteles ca romanii au lipsa simtul umorului asa ca majoritatea filmelor facute de mine vor fi distribuite in sistem privat . Youtube imi ofera posibilitatea sa trimit filmele numai anumitor persoane . Asa ca cine este interesat de ce prostii filmez sa intre pe canalul meu de youtube unde discutam problema accesului la anumite clipuri.

Aici este canalul meu : http://www.youtube.com/user/ingerulpazitor2006?feature=mhee
Nimeni nu o sa stea in genunchi sa te roage Dragos.
Chestiunea cu "VIP"{persoana importanta }nu e in regulamentul forumului.
Abia acum esti o persoana libera si faci cum crezi ca e mai bine.
Multa bafta!
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

banateanul

stimate dle Dr Dragos  eu asa ca om de 63 de ani care m-am mai ocupat de apicultura inainte de Cernobil a-si zice ca frustarile trebuiesc gatuite din  fasa in primul rand ca sant contraproductive,chiar  anti productive. Expertiva Dvs.in domeniul  apiculturii va interzice sa aplecati urechea la toti maidanezii carez musca doar de picior daca acceptati sa va arunce prosopul sinteti slab si e pacat pentru toata expertiza si competenta  cu stima     Banateanul