Jurnal apicol

Creat de D006, Ianuarie 03, 2009, 03:51:39 PM

« precedentul - următorul »

dedu

Citat din: stefan1 din Decembrie 11, 2011, 01:57:32 AM
  Dedule, te-ai inmultit! Sa-ti traiasca stupii! Vezi ca unele urdinise sunt suficient de inalte ca sa poata intra soareci in ei. Daca nu ai avut atacuri pana acum, nu cred ca vei mai avea, ca in general soarecii isi cauta cum se raceste vremea, un loc de iernare. Totusi e bine sa-i tii sub observatie.

Am avut mari probleme cu soarecii iarna trecuta dar anul acesta nu am avut probleme(cel putin pana acum).Se putea si mai bine dar merg pe autofinantare deci deocamdata atat mi-am permis sa i inmultesc. De abea astept primavara:). Va salut!!!
http://carafacumiere.ro/
Basarabia Pământ Românesc!

Florin-braileanul (FlorinI)

Citat din: mape 48 din Decembrie 07, 2011, 08:05:41 PM
noi vom construi noua Europa  :rotfl: :rotfl: :rotfl:
da, dar cu conditia sa nu vina nimeni sa verifice cum o vom construi =)) =)) =))
http://florinbr.sunphoto.ro

Bee ... smart!, Bee ... happy!
Pentru prieteni: 0726.111.333

cristian87

Citat din: milu56 din Decembrie 11, 2011, 11:24:55 AM
Citat din: cristian87 din Decembrie 10, 2011, 04:30:23 PM
Citat din: milu56 din Decembrie 09, 2011, 12:31:35 AM
Da intradevar asa este regulile sunt diferite dintr-o parte in alta a Spaniei.

chiar as vrea sa vad cum arata crotalii pe stupii lui Milu
mi se pare curios cum o tara are legislatie diferita de la un stupar la altul

Cand omul este somnuros asa i se pare si citeste in loc de regiune stupar :hi:

tot nu ai aratat ca ai ce crotalia
zâmbeşte-mîine poate fi mai rău

andrei_calinescu

Dragoshelu',
Pe celalalt forum ai spus ca ai 10 fam bagate in iarna pe Dulcofruct.
Ma intereseaza produsul, as avea rugamintea sa ne prezinti evolutia acestui pilot pana in primavara.
Bineinteles prin sondaj, o familie,iernata normal.
Daca poti si vrei desigur.
Multumesc

bogdan moldovean

ce se intampla fratilor?prea putina activitate pe forum mai ales pe jurnal apicol.domnule dragos vrem ma multa implicare in prezentarea unor activitati apicole Fratilor somati?sper sa nu mi o luati in nume de rau

pharaonu75

Acum se taie porcii, se prepara carnatii, jamboanele, etc...
Se conserva carnea si se afuma sunca...
Se pregateste lumea pentru Craciun, pentru Anul Nou!
Din 2012 poate va fi ceva mai multa activitate in lumea virtuala!
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

D006

Paradoxul apiculturii : cei cu putini stupi nu-si mai vad capul de munca in stupina iar cei cu multi stupi au foarte mult timp liber !

POSTASUL

Citat din: dragos2006 din Decembrie 18, 2011, 06:07:47 PM
  Paradoxul apiculturii : cei cu putini stupi nu-si mai vad capul de munca in stupina iar cei cu multi stupi au foarte mult timp liber !
da corect , pentruca cei cu stupi multi sunt deja patroni au bani la discretie si au angajati ,pe cand cei cu stupi putini trebuie sa faca totul singuri   :rotfl:  :hi:
A fi domn e o-ntamplare , a fi om e lucru mare.

pharaonu75

Si aia cu multi stupi tot prin stupina isi petrec timpul... la un gratar, un spritz, o maslina... =))
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

D006

Acum se ridica o problema interesanta ! daca patronii au bani la discretie ceilalti de ce nu au ?
sau : chiar patronii au bani la discretie ?

POSTASUL

Citat din: dragos2006 din Decembrie 18, 2011, 08:47:50 PM
Acum se ridica o problema interesanta ! daca patronii au bani la discretie ceilalti de ce nu au ?
sau : chiar patronii au bani la discretie ?
,,ceilalti de ce nu au???'' pentruca nu se poate   :nono: cum nu se poate sa se faca toti ingineri sau doctori  , pai cine ar mai lucra , de ex eu daca mas ajunge patron cine ar mai duce scrisorile , pensiile , pachetele  =))  =))   
A fi domn e o-ntamplare , a fi om e lucru mare.

D006

[/quote]   de ex eu daca mas ajunge patron cine ar mai duce scrisorile , pensiile , pachetele  =))  =))
[/quote]

Simplu : fan curier , atlasib , etc .

D006

Citat din: bogdan moldovean din Decembrie 18, 2011, 02:35:39 PM
ce se intampla fratilor?prea putina activitate pe forum mai ales pe jurnal apicol.domnule dragos vrem ma multa implicare in prezentarea unor activitati apicole Fratilor somati?sper sa nu mi o luati in nume de rau

pai sa ne apucam de facut filme :

pharaonu75

Lectie de apicultura, marca Dan Puisoru! :nod:

Toma Sergiu

''Asa Dragos i-am facut muci''  =))