Jurnal apicol

Creat de D006, Ianuarie 03, 2009, 03:51:39 PM

« precedentul - următorul »

CRISTI M

Salut Dragos

Mai trebuie umblat si la bucataria de vara (estetic ), ... fa-i ceva sa putem sta in ea si in Decembrie.
Nu ar strica nici o rampa pentru incarcat butoaiele de 300kg .

PS . La usa de la intrare sa nu montezi pragul de jos , stim noi de ce  :rotfl: :rotfl:

Cu respect

D006

In primavara bucataria de vara se va transforma in casutza stuparului care sigur va arata mult mai bine de ce am acum.
  Am facut rampa numai ca nu apare in film  :)

gaby 73

E prima postare pe forum ,dar va urmaresc de mult timp si la fel de mult va apreciez. Pentru mine sunteti un exemplu! Cu respect si multa sanatate va transmit din Focsani!

bucovineanu

Doctore, o mica observatie, camera de extractie ar trebui sa aiba peretii placati cu gresie sau faianta. OSB- ul daca se murdareste cu miere nu prea ai cum sa-l speli.

CRISTI M

Exista si varianta lavabilei cu teflon , bine-nteles doar dupa ce se pune plasa si adeziv peste OSB.
Am inteles ca nu mai este obligatoriu   gresia si faianta .

POSTASUL

donu dragos va pot da un mic sfat la cele spuse mai sus , deci osbul sa pus frumos pe partea exterioara a grinzilor a scheletului  ,ca sa puteti placa cu gresie si faianta , pe interior puteti pune rigips , intre rigips si osb  izolatie cu vata minerala si pe exterior daca vreti numai decat puteti izola cu un polistiren de 5cm. Va doresc spor la treaba  :hi:
A fi domn e o-ntamplare , a fi om e lucru mare.

D006

Postasul a scris exact cum voi face ! in final nici nu-ti vei da seama ca exista OSB in pereti. Pe rigips vine vopsea lavabila iar pe jos vopsea cauciucata . Apoi obtin autorizatia de la sanepid. Nu se stie cand va veni vremea si ne va trebui aceasta autorizatie.

Florin-braileanul (FlorinI)

Citat din: CRISTI M din Noiembrie 15, 2011, 05:15:34 PM
Salut Dragos

Mai trebuie umblat si la bucataria de vara (estetic ), ... fa-i ceva sa putem sta in ea si in Decembrie.
Nu ar strica nici o rampa pentru incarcat butoaiele de 300kg .

PS . La usa de la intrare sa nu montezi pragul de jos , stim noi de ce  :rotfl: :rotfl:

Cu respect

NUUUUUU
nu umbla la soba de la bucataria de vara
cristi nu stie ce fasole se face la plita aia
ca sa nu mai pomenim de iepurele la ceaun....

prietenii stiu de ce...
http://florinbr.sunphoto.ro

Bee ... smart!, Bee ... happy!
Pentru prieteni: 0726.111.333

pharaonu75

Florine, cred ca Dragos are ceva cu tine! =)) =))
Cand am fost eu in vizita, m-a ospatat cu carne de pui, porc, berbec... fripturi, carnati, mititei... si tot felul de salate!
Cu CristiM nu mai vorbesc despre ce meniuri trage...
Iar tie iti da fasole facuta la plita??? :uimit: =)) :uimit: =))
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

POSTASUL

poate era in timpul postului  :rotfl:
A fi domn e o-ntamplare , a fi om e lucru mare.

pharaonu75

Pai si iepurele la ceaun?
E de post? :rotfl: :rotfl:
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

D006

Soba cu plita oricum va ramane dar ii voi face adauga si un cuptor rustic pentru a va servi si produse traditionale la cuptor pe lemne.

Florin-braileanul (FlorinI)

Citat din: pharaonu75 din Noiembrie 15, 2011, 10:11:40 PM
Pai si iepurele la ceaun?
E de post? :rotfl: :rotfl:
da, ma, da...

era iepure de soia

s-o ia la fuga cand vii tu, de-i lasi magazinele goale de pepsi
http://florinbr.sunphoto.ro

Bee ... smart!, Bee ... happy!
Pentru prieteni: 0726.111.333

pharaonu75

Pepsi este bun... e cu F40, nu cu soia modificata genetic! =))

milu56

Dl.dr.Dragos,ajung 22 m. patrati si pentru extractia mieri si ceara,polen si alte produse de la albine.
Aveti in plan sa va cumparati ceva utilaj special pentru extractia de ceara?Inafara de topitoru solar.