Jurnal apicol

Creat de D006, Ianuarie 03, 2009, 03:51:39 PM

« precedentul - următorul »

Buzoianu

Februarie dupa ultimul zbor - turta proteina 15%(miere-polen sau inlocuitori) pana la apariția             polenului in natura.
Dupa,sirop zahăr : zilnic,la o zi,la 3,la 5 cum poți .

In 100 de ani inveti si tu???????
Hai ca poți ..........DOTORE!!!

D006

bio

Citat din: Buzoianu din Ianuarie 21, 2015, 09:11:27 PM
Februarie dupa ultimul zbor - turta proteina 15%(miere-polen sau inlocuitori) pana la apariția             polenului in natura.
Dupa,sirop zahăr : zilnic,la o zi,la 3,la 5 cum poți .

In 100 de ani inveti si tu???????
Hai ca poți ..........DOTORE!!!

Sal Buzoiene...

..las-o mai usor cu sfaturile pentru D2006,....ca te trece nea' D2006 una-doua la "scirbe" .

Vrei sa ii dai un sfat dl-ui Dotore incearca in limba rusa sau turca ca doar aia stiu apicultura .. Romanii nu prea stiu apicultura.

Caragiale..??..unde esti maestre ???...sa vezi cum unii apicultorii romani ai  anului 2015 cu o dau o turcisme...o dau in gavarit paruski ca romana "le pute".

APIS PARASCHIV

calmusdaniel

Citat din: dragos2006 din Ianuarie 21, 2015, 09:24:39 PM
Daniel e pe meserie !

https://www.youtube.com/watch?v=jY8YDqKJoYE
Stai sa vezi ce achizitie mi-am facut iarna asta,o ditamai lingura de la chinezi!O sa fie marca inregistrata! =)) =))

Buzoianu

Citat din: calmusdaniel din Ianuarie 21, 2015, 10:03:21 PM
Citat din: dragos2006 din Ianuarie 21, 2015, 09:24:39 PM
Daniel e pe meserie !

https://www.youtube.com/watch?v=jY8YDqKJoYE
Stai sa vezi ce achizitie mi-am facut iarna asta,o ditamai lingura de la chinezi!O sa fie marca inregistrata! =)) =))
Tu cu lingura
Dragoș cu ......furtune,plutitoare......cisterne
Ce sa mai........concurenta neloiala!!

PACO

Unul cu lingura, altul cu furtunul iar tu cu gargara, chiar ca nu mai este nici o concurenta loiala !

maximotgv

Citat din: PACO din Ianuarie 22, 2015, 11:14:33 PM
Unul cu lingura, altul cu furtunul iar tu cu gargara, chiar ca nu mai este nici o concurenta loiala !
Numai din gargara a facut 41 de mesaje! Mai are putin si ajunge great veteran fara sa spuna sau sa arate nimic. Poate-i trage frana vreun administrator.

Buzoianu

Citat din: maximotgv din Ianuarie 22, 2015, 11:23:00 PM
Numai din gargara a facut 41 de mesaje! Mai are putin si ajunge great veteran fara sa spuna sau sa arate nimic. Poate-i trage frana vreun administrator.
Max  ....ești obsedat de nr mesajelor?
Te-am făcut ....am mai multe ca tine.... Sac!

Buzoianu

Poco tu apari ......dispari...
ai o prezenta fantomatica asa....ia........zii si tu.....
cu albine,cu astea....

Ignatov Andrei

Citat din: Buzoianu din Ianuarie 22, 2015, 11:47:42 PM
Poco tu apari ......dispari...
ai o prezenta fantomatica asa....ia........zii si tu.....
cu albine,cu astea....

Chiar asa...

Tu cand ne spui ceva si de albine ??? :wink2:

cocobeny

Ca fapt divers, mai este acest forum consacrat apiculturi sau nu, ca sa stimi sa cautam alta sursa de inspiratie.  ))/  :nod:
Cine nu munceste la tinerete, n-are la batranete.

Adrian.B.

Tot asta ma intreb si eu. Acum intreb si eu ceva. De obicei pun o turta pe la sfarsitul lui ianuarie dupa zbor de curatire. La unii stupi iau turta la altii abia se ating de ea. Miere mai au la fel iar puiet sa zicem la niciunul. Care e explicatia?

apivasmob

Citat din: Adrian.B. din Ianuarie 23, 2015, 05:57:16 PM
Tot asta ma intreb si eu. Acum intreb si eu ceva. De obicei pun o turta pe la sfarsitul lui ianuarie dupa zbor de curatire. La unii stupi iau turta la altii abia se ating de ea. Miere mai au la fel iar puiet sa zicem la niciunul. Care e explicatia?

Cei care trag turta au puiet ceilalti sunt mai puturosi dar si ei au la ora asta ceva oua sau chiar larve.
Sanatate tuturor apicultorilor

1997wolf

Este loc pentru toti sub soare.